Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
zawsze mozna zastosowac bramke,zeby piesek nie przechodzil do pomieszenia,gdzie spi maluch.cos w tym stylu AVANTGARDE Bramka Ochronna Baby Dan. Zastawki schodów. ja tez bede musiala cos takiego zamontowac jak maluch zacznie raczkowac,bo mamy wysokie schodyDam radę: i dziecko i pies?? W końcu 11miesięczny pies to jeszcze nie jest dorosłe zwierzę, tylko gupiutek..
napewno malyYenn to masz nie lada problem,terierowate to takie małe diabełki wcielone.
Tez mam psiura(dwuletni buldog angielski,Guliwer) i ostatnio mam go serdecznie dosc na spacerach,jest okropny ciagnie jak taran do kazdego psa a on wazy prawie 30kg i juz nie mam na niego siły,gupol mały.
pewnie bedxie jeszcze szybciej obys zdazyla do szpitala dojechacAgatatje- ja pierwsze dziecko rodzilam w uk i drugie tez bede;-))) ihihi nic strasznego na temat porodu nie powiem bo ja urodzilam w 4,5 godziny od pierwszego skurczu drugie tez tak chce;-)
no to super :-) faktycznie serduszko rozczulaNo a co do usg, to jest w porządku :-)termin z usg zgadza się z terminem z @ i słyszałam serduszko niesamowite uczucie
gratulejszyn dla przyjaciolki :-) a ja musze powiedziec,ze przez ciebie wyslalam wczoraj o 20 meza w poszukiwaniu otwartej cukierni,bo koniecznie chcialam sernik a ze kiedys mi obiecal,ze jak bede w ciazy to bedzie spelnial wszystkie moje zachcianki,to pojechal i przywiozl sernik :-)Hej właśnie dzwoniła psiółka ze o 12:45 urodziła przez cc Wiktorię, 3400g i 55cm i 10 punktów Apgar:-).
A ja jutro mam wizytę na 14:30 u jej lekarza prowadzącego.
Zmykam leżeć bo mdli cały czas.
nie stresuj sie,wszystko jest ok.niektore dziewczyny w ogole nie maja nudnosci,a "dol" to tez objaw ciazowy jak bedziesz u gina,to tylko spytaj o te plamienia po "zabawie".moze powinniscie ich po prostu unikac przez jakis czas,lekarz napewno to sprawdzi.a z dzidzia napewno jest wszystko w porzadeczkuCzesc dziewczyny! Dawnooo mnie tu nie bylo, tzn dawno sie nie udzielalam na forum ale je na bierzaco sledzilam. Jakos od 2 tygodni mam straszliwego "doła" i nie mialam weny zeby cokolwiek Wam pisac.
ja sie dzis naprasowalam,ze ledwo siedze przy kompie.krzyz mnie nawala,wiec chyba bede musiala sie polozyc.
milych snow babeczki i jak najlepszego samopoczucia jutro :-)