reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Widzę że drugi raz padło pytanie jak dodać suwaczek :)

1.Wchodzimy na stronę gdzie można zrobić suwaczek np. suwaczki.com , tam zgodnie z instrukcją robimy suwaczek :) Dostajemy 4 kody wybieramy BBCode i kopiujemy :)
2.Później logujemy się na forum na górze w lewym rogu jest pasek :
krok 2.jpg
3.Tam wybieramy "Edytuj sygnaturę" :
Krok 3.jpg
4.Wyświetla nam się strona z oknem do edycji sygnatury i tam wklejamy wcześniej skopiowany kod suwaczka :) :
krok 5.jpg
jak się wklej kod to się pokaże suwaczek tak jak u mnie na zrzucie ekranu :) Dajemy "Zapisz sygnaturę". Mam nadzieję że pomogłam :)

reklama
witajcie:) pzresyłąm pozdrowienia od alamiqui :-).Niestety przez jakiś czas nie będzie miała dostępu do netu, ponieważ jest z malutką w szpitalu na badaniach. Obie dziewczyny są bardzo dzielne i czekają na badania. Trzymajcie dalej za nie kciuki! jesli czegoś nowego się dowiem, od razu dam znać. Pozdrawiamy gorąco!

Hello!
Początek tygodnia to i produkcja ruszyła z kopyta
laugh.gif
A ja od rana w rozjazdach. Mama rano przyjechała popilnować Ani,a ja z Jaśkiem pędziłam do szpitala do kontroli. Tam byłam chyba 20-sta w kolejce,bo tyle ludzi czekało do chirurga
shocked.gif
Na szczęście okazało się,że rana ładnie się goi. W piątek mamy przyjechać na zdjęcie szwów. Jak wróciłam okazało się ,że mała darła się za mną z godzinę. W końcu mama wzięła ją do wózka na spacer i dopiero wtedy przestała płakać
eek.gif
Ciekawe jak by to było, gdybym nie wzięła tego urlopu zdrowotnego. Może mała przechodzi teraz jakiś lęk separacyjny albo coś w tym stylu. Szał normalnie
cool.gif

lokata oj współczuję wizyty w tym "wspaniałym" urzędzie
eek.gif
Oby udało Ci się wszystko załatwić:tak:

Malina fajnie jak kasa wpływa na konto,nie? Zaraz człowiek jakoś tak lepiej się czuje
laugh.gif

katjusza to ja Cię podziwiam z decyzją o tak szybkim zajściu w ciążę:tak: Odważna jesteś:tak: Po prostu prawdziwa matka!:-)

Patris gratki dla Kacperka z okazji 5 miesiąca;-)

reklama
Koncia tak Kochana, u nas jedna butla na noc od zawsze..
Madzik nie wiem skąd ;) Może te pachnące blond włoski i uśmiechy z rana dodaja mi pałera.. A ze spaniem to się nie uda, sama nie dam rady, a eM musi się wyspać do pracy, więc zależy od niego..
Marlena, Mila szacun!!!!
Spring Jasio dzielny facet, szybko sie pozbierał :)

Byliśmy na spacerku z drzemką, zjedliśmy obiad, i Jasio i ja, teraz go wybawiam, żeby skimał i nacieszył się tatą jak wróci ;)

Do góry