H
Harsharani
Gość
A ja własnie wcinam obiadek,mamusia mi zrobiła watrobeczke upieczona na wegielek z cebulka,ziemniaczki i młoda kapusta kiszona.mniammm

Narobiłas mi ochoty na kapustke teraz... Ale najlepsza to jest taka domowa... moze zrobię trochę w tym roku... tylko nie mam gdzie przechowywać w sumie.
agatatje, PODOBNO na Polnej jest najlepsza porodowka, ale trzeba trafic w odpowiednim czasie, bo zdarza się, ze jest mnostwo osob i wtedy jak w ulu ponoc. No i jesli cos nie tak jest po porodzie z dzieckiem to i tak je przewoza na Polna bo tam maja najlepszy sprzet.
Pinka, mialam polski sklep i mi zamkneli. Teraz musze dojechac autobusem lub metrem i mi sie nie usmiecha...Wole kupic lody Olafowi za te 5 funtow, ktore bym stracila na droge.
Fajnie, ze macie pieski. Ja bardzo chcialam kupic synkowi, ale pomyslalam sobie, ze jednak 3 lata to za malo na to by sie odpowiedzialnie opiekowac zwierzatkiem... Ale planuje zakup jakiegos malego pieska dla mojej mamy, bo odkad mieszkamy w UK ma potrzebe tulenia kogos, opiekowania sie... Moze jakies propozycje?
Myslalam nad Yorkiem...