reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Niestety muszę na wyniki poczekać do jutra:-( bo przed nosem przychodnię mi zamknęli:angry::angry::crazy:. Idę pocieszyć się sernikiem z brzoskwiniami:-p.
Oczywiście Was wszystkie zapraszam

sernik_z_brzoskwiniami.jpg

reklama
Kochane zadzwoniłam do mamy i się uspokoiłam. Mama miała to samo też grube endo za dużo prolaktyny pobrała prochy i po 2 cyklach wszystko było wporządku. Łyżeczkowanie w takim przypadku to jeziorany.
Jakie badania oprócz poziomu prolaktyny powinnam zrobić????

Marta-PYYYYYYYYYYYCHA!!!
Dzięki Bobaski za wsparcie,mam suuuper gino-endo ale jest w Wawie ale jak będzie trzeba to pojade.

Mówiłam Wam że marcówki to nie jest to:) a propo o co chodzi z tym regulaminem??? I o co się one czepiają??? Umieram z ciekawośći?????

Ostatnia edycja:
Marta-taki sam pyszny serniczek robi moja teściowa...normalnie identycznie wygląda:) Ale pociesze się tym ze wczoraj na tą rocznice przywiozła mi ogromną blachę szarlotki- tez mniam mniam:):)

u nas padało, więc zaciągnęłam m na zakupy, dla siebie nic nie wypatrzyłam, ale za to kupiłam ładny obrusik, będzie jak znalazł na urodziny Piotrusia, nowy dywanik pod wannę, kiszoną kapustę, bo chodzą za mną łazanki mniam mniam a na koniec wzięłam książkę, ponoć dobra.
czyli zakupy można uznać za udane:)

reklama
Poziomki, bardzo mi przykro...

Marta, jeśli ktoś ma problem z naszym regulaminem czy zamkniętą grupą to jego kłopot - ja bardzo cieszę się, że grupa taka jest i regulamin też :-) - zresztą staram się stosować do niego :-)

Ja od dziś jestem na L4 i w końcu w zabieganej przychodni założono mi kartę ciąży...

P.S. Marta, poproszę przepis na sernik.

Ostatnia edycja:
Do góry