witam się poniedziałkowo Kochane
Troszkę znów mnie nie było, ale jestem na bieżąco, tylko odpisywać nie ma kiedy

Byliśmy na urlopie w Toruniu, więc trochę człowiek odetchnął i pozwolił dziadkom rozpieszczać wnuka, co obecnie skutkuje okresowymi histeriami w postaci: "weź mnie na ręce i pozabawiaj mnie bo tak robili dziadkowie"

do tego Jaś już nawrócony, podczas chrztu najpierw mówił razem z księdzem, później na niego nakrzyczał, a jak ksiądz skończył odmawiać egzorcyzm i położył ręce na głowie Jasia to dziecko cudownie zamilkło i zasnęło

ja zaraz wiedziałam, że tam jakiś szatan mu w głowie siedzi

a teraz smutny powrót do rzeczywistości, Emek do pracy a my znów całe dnie sami

ale za to od sierpnia będę mogła śmigać już autem, bo zakupiliśmy rodzinne kombi, a mi "w spadku" dostaje się nasza poczciwa stara asterka

tylko na razie odstawiona do mechanika na generalne naprawy

cieszę się jak dziecko bo to sprawi, że będę mogła chociaż trochę do ludzi pojeździć, a nie być zdaną tylko na Emka.
Koncia - spóźnione, ale serdeczne gratulacje z okazji uzyskania tytułu magistra

zdolna kobietka z Ciebie

no i współczuje tak ciężkiego ząbkowania...jak nocki są nieprzespane to później cały dzień do pupy;/ Trzymaj się dzielnie!
Malina - uważaj na plecki! nasze Jaśki swoją wagę mają i doskonale wiem przez co przechodzisz, dobrze, że jest Emek i brat do pomocy
Pinka - Ty szalona kobieto, dopiero co sprzątałaś i już znowu pełno roboty?Pracuś nasz forumowy

A! zdjęcia przepiękne, a Wiki to po prostu wróżę światową karierę w modelingu

Lokata - spóźnione ale serdeczne życzonka urodzinowe

Dużo cierpliwości, opanowania i dni, które będziesz wspominać z uśmiechem na twarzy

Scarletka - kolejna zdolniacha

gratulacje z okazji zdanego egzaminu, teraz tylko obrona i zasłużony odpoczynek

Wierka - jak sytuacja z brzuszkiem Jamiego?trochę lepiej? mama nadzieję, że już się tak biedaczek nie męczy, no i że Ty także przez to lepiej funkcjonujesz

Spring - udanego urlopu

odpoczywajcie, relaksujcie się i zbierajcie siły

Patik - co to za doły jakieś?uśmiechnij się szybciutko i pamiętaj, że jak cos, to my tu jesteśmy

Pabella - jak już odwiedzisz wrocławski Mathercare to daj cynk czy warto się wybrać

no i w końcu chyba trzeba dziewczyny się umówić na długo wyczekiwaną kawę?:> z Vetka już się ustawiamy chyba od 2 miesięcy
Ok, czas postukać garami i obudzić Jaśka, bo zaraz mi cycek pęknie, a śpi już jakieś 3 godziny

Miłego dnia dla wszystkich i każdej z osobna