reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny czy można sie dołączyc? :) Wiem, że juz zwarte z Was towarzystwo ale może znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce? :)

reklama
Patik - plecami party jest o mój brzuch np, więc wydaje mi się, że kręgosłup ma podparcie i nie powinno mu to zaszkodzić. Oczywiście tak jak pisała Vetka - wszystko z umiarem. Wiadomo, że nie przesiaduje tak całymi dniami. Chciałam tylko poznać Wasze zdanie na ten temat:) Co do karmienia to mam dokładnie tak samo - w ciągu dnia pełno pokarmu, a wieczorem prawie pustki. Dlatego tez na noc dokarmiam mm i Jasiek wciąga już 150 ml. + to co sobie tam wyssie z piersi;)

kika25 - witaj, rozgość się:) kolejna Wrocławianka w ekipie:)Napisz coś o swoim Bąblu:)

Pestusia dziekuję za przywitanie :) Kurczakiiiprobuje dodac fote i suwaczek ale kompletnie sie nie orientuje gdzie to zrobic w profilu ... buuuu :( taka noga komputerowa ze mnie

Mój Bąbelek to Zuzia. Urodziła sie 3.03 w szpitalu na Dyrekcyjnej przez cc ze wskazań okulistycznych :) Teraz sobie słodko spi (choc pewnie nie potrwa to długo) a mama ma czas na szperanie w sieci :)

pestusia no właśnie wszystko z umiarem i nie ma co panikować...moja Zosia w tej pozycji nie wytrzymuje za długo, strasznie się wierci, zauważyłam że spokojniejsza jest na płaskim...nieraz ktoś w gości przyjedzie i chce ją ponosić albo potrzymać na rękach ale chwila moment i już marudzi bo woli na płaskim
pije laktacyjna herbatke jak Ewi poleciła, może produkcja sie zwiekszy za kilka dni;-)
kika witaj!

kika - o widzisz:) udało się:) a już miałam pisać jak ten suwaczek wkleić:) w jakiej części Wrocławia mieszkasz?planujemy z dziewczynami spotkanie na mała kawkę w przyszłym tygodniu, może się przyłączysz?

Patik - pij pij tą herbatę, jeszcze do tego podobno melisa działa pobudzająco na laktację, więc też dwa razy dziennie piję i pewnie tylko dzięki tym zabiegom jeszcze cos w tych cyckach jest;) a meliska jeszcze dodatkowo ukoi skołatane nerwy więc już w ogóle super:) może też spróbuj :)

pestusia mieszkam na psim polu :) a spotkanie w godzinach przed czy popołudniowych? :)

Fotke załadowałam i na profilu ją widze ale na forum nie :(

kika bo zdjecie wkleiłaś do profilu, wejdz w ustawieniach na edytuj avatar i wklej tam, i wtedy na forum będzie widoczne:tak:

Pestusia, Vetka - jestem za :-) na przyszły tydzień nie mamy jeszcze żadnych planów a eM będzie miał zmiany od 12 do 20 także jesteśmy do waszej dyspozycji ;-)
A jesli chodzi o auto, to powiem wam, że, o dziwo, odkąd urodzilam, przerzuciłam się na MPK i długie spacery a moje auto stoi zakurzone w garażu :-D

Ewi, zdrówka

Lokata, ja biorę Belissę, ale my tylko na mm. Niestety, co ma wypaść to i tak wypadnie :zawstydzona/y:

Z mojego nalotu na sklepy nici. Em nadal "chory" więc zamiast do pracy pojechał z nami pozałatwiać sprawy w mieście. A z nim to ja po sklepach chodzić nienawidzę.. W środę znowu raszam się z tej mojej wsi to wtedy pobuszuję między wieszakami ;-)

reklama
Padam na Mordę:baffled::baffled: gwiazdy:-D dosłownie:tak:

Młody tak dzis daje czadu przez zębole ze mam dość a jeszcze do 19:30 jestem z dzieciakami sama żyć nie umierać teraz dopiero kawkę sobie zrobiłam a obiad to w biegu jadłam:shocked2: maly zasnął ciekawe na jak długo:sorry2: a ja łapię chwilę oddechu na kolejne noszenie.....
Kika- witaj:tak:
Pestusia no włanie miałam pisac gdzie sie podziewasz bo już myslałam że cię licho porwało;-))

Koncia- łącze sie w bólu:tak: oby te zęby jak najszybciej wszyszły i bedzie chila oddechu następne juz takie męczące nie bedą:no:
Ewi- koniecznie wybierz sie do lekarza bo jeszcze przy dziecku zasłabniesz....

patik- to ładna produkcja u ciebie:-D:-D ale cieszyc sie trzeba:tak:
i już nie wiem co komu odpisac miałam...

Do góry