reklama
pestusia
Fanka BB :)
Patik - plecami party jest o mój brzuch np, więc wydaje mi się, że kręgosłup ma podparcie i nie powinno mu to zaszkodzić. Oczywiście tak jak pisała Vetka - wszystko z umiarem. Wiadomo, że nie przesiaduje tak całymi dniami. Chciałam tylko poznać Wasze zdanie na ten temat Co do karmienia to mam dokładnie tak samo - w ciągu dnia pełno pokarmu, a wieczorem prawie pustki. Dlatego tez na noc dokarmiam mm i Jasiek wciąga już 150 ml. + to co sobie tam wyssie z piersi
kika25 - witaj, rozgość się kolejna Wrocławianka w ekipieNapisz coś o swoim Bąblu
kika25 - witaj, rozgość się kolejna Wrocławianka w ekipieNapisz coś o swoim Bąblu
Pestusia dziekuję za przywitanie Kurczakiiiprobuje dodac fote i suwaczek ale kompletnie sie nie orientuje gdzie to zrobic w profilu ... buuuu taka noga komputerowa ze mnie
Mój Bąbelek to Zuzia. Urodziła sie 3.03 w szpitalu na Dyrekcyjnej przez cc ze wskazań okulistycznych Teraz sobie słodko spi (choc pewnie nie potrwa to długo) a mama ma czas na szperanie w sieci
Mój Bąbelek to Zuzia. Urodziła sie 3.03 w szpitalu na Dyrekcyjnej przez cc ze wskazań okulistycznych Teraz sobie słodko spi (choc pewnie nie potrwa to długo) a mama ma czas na szperanie w sieci
patik80
pestusia no właśnie wszystko z umiarem i nie ma co panikować...moja Zosia w tej pozycji nie wytrzymuje za długo, strasznie się wierci, zauważyłam że spokojniejsza jest na płaskim...nieraz ktoś w gości przyjedzie i chce ją ponosić albo potrzymać na rękach ale chwila moment i już marudzi bo woli na płaskim
pije laktacyjna herbatke jak Ewi poleciła, może produkcja sie zwiekszy za kilka dni;-)
kika witaj!
pije laktacyjna herbatke jak Ewi poleciła, może produkcja sie zwiekszy za kilka dni;-)
kika witaj!
Patik witaj Nie jestem w temacie ale jesli chcesz zwiekszyc laktacje to polecam oporcz herbatek tabletki Lactinatal / Strona główna No i karmii na noc działał u mnie cuda
Suwaczki juz mam
Suwaczki juz mam
pestusia
kika - o widzisz udało się a już miałam pisać jak ten suwaczek wkleić w jakiej części Wrocławia mieszkasz?planujemy z dziewczynami spotkanie na mała kawkę w przyszłym tygodniu, może się przyłączysz?
Patik - pij pij tą herbatę, jeszcze do tego podobno melisa działa pobudzająco na laktację, więc też dwa razy dziennie piję i pewnie tylko dzięki tym zabiegom jeszcze cos w tych cyckach jest a meliska jeszcze dodatkowo ukoi skołatane nerwy więc już w ogóle super może też spróbuj
Patik - pij pij tą herbatę, jeszcze do tego podobno melisa działa pobudzająco na laktację, więc też dwa razy dziennie piję i pewnie tylko dzięki tym zabiegom jeszcze cos w tych cyckach jest a meliska jeszcze dodatkowo ukoi skołatane nerwy więc już w ogóle super może też spróbuj
Pestusia, Vetka - jestem za :-) na przyszły tydzień nie mamy jeszcze żadnych planów a eM będzie miał zmiany od 12 do 20 także jesteśmy do waszej dyspozycji ;-)
A jesli chodzi o auto, to powiem wam, że, o dziwo, odkąd urodzilam, przerzuciłam się na MPK i długie spacery a moje auto stoi zakurzone w garażu
Ewi, zdrówka
Lokata, ja biorę Belissę, ale my tylko na mm. Niestety, co ma wypaść to i tak wypadnie
Z mojego nalotu na sklepy nici. Em nadal "chory" więc zamiast do pracy pojechał z nami pozałatwiać sprawy w mieście. A z nim to ja po sklepach chodzić nienawidzę.. W środę znowu raszam się z tej mojej wsi to wtedy pobuszuję między wieszakami ;-)
A jesli chodzi o auto, to powiem wam, że, o dziwo, odkąd urodzilam, przerzuciłam się na MPK i długie spacery a moje auto stoi zakurzone w garażu
Ewi, zdrówka
Lokata, ja biorę Belissę, ale my tylko na mm. Niestety, co ma wypaść to i tak wypadnie
Z mojego nalotu na sklepy nici. Em nadal "chory" więc zamiast do pracy pojechał z nami pozałatwiać sprawy w mieście. A z nim to ja po sklepach chodzić nienawidzę.. W środę znowu raszam się z tej mojej wsi to wtedy pobuszuję między wieszakami ;-)
reklama
Padam na Mordę gwiazdy dosłownie
Młody tak dzis daje czadu przez zębole ze mam dość a jeszcze do 19:30 jestem z dzieciakami sama żyć nie umierać teraz dopiero kawkę sobie zrobiłam a obiad to w biegu jadłam maly zasnął ciekawe na jak długo a ja łapię chwilę oddechu na kolejne noszenie.....
Kika- witaj
Pestusia no włanie miałam pisac gdzie sie podziewasz bo już myslałam że cię licho porwało;-))
Koncia- łącze sie w bólu oby te zęby jak najszybciej wszyszły i bedzie chila oddechu następne juz takie męczące nie bedą
Ewi- koniecznie wybierz sie do lekarza bo jeszcze przy dziecku zasłabniesz....
patik- to ładna produkcja u ciebie ale cieszyc sie trzeba
i już nie wiem co komu odpisac miałam...
Młody tak dzis daje czadu przez zębole ze mam dość a jeszcze do 19:30 jestem z dzieciakami sama żyć nie umierać teraz dopiero kawkę sobie zrobiłam a obiad to w biegu jadłam maly zasnął ciekawe na jak długo a ja łapię chwilę oddechu na kolejne noszenie.....
Kika- witaj
Pestusia no włanie miałam pisac gdzie sie podziewasz bo już myslałam że cię licho porwało;-))
Koncia- łącze sie w bólu oby te zęby jak najszybciej wszyszły i bedzie chila oddechu następne juz takie męczące nie bedą
Ewi- koniecznie wybierz sie do lekarza bo jeszcze przy dziecku zasłabniesz....
patik- to ładna produkcja u ciebie ale cieszyc sie trzeba
i już nie wiem co komu odpisac miałam...