reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej hej

Helenkę dziś zostawiam u teściowej i mam przedpołudnie na zakupy i załatwienia!:-)

lokata wiesz przecież, że nie ma czegoś takiego jak "słaby" pokarm:no:
wkręciła Cię teściówka w swoje głupawe opowiastki, nie daj się!
Słuchaj nas tu wszystkich bo dobrze gadamy:tak:
Skoro wszyscy na świecie twierdzą, że pokarm mamy jest najlepszy dla dziecka to dlaczego Twoja teściowa ma mieć rację?!

fifronka odradzam zdecydowanie takie gołe autko:no: bez klimy - masakra! w tych pieniądzach można mieć spokojnie auto z lepszym wyposażaniem, z fordem akurat mam fatalne doświadczenie ale już taką audi a4 z tyh samych lat to mogę śmiało polecić:tak:

odezwę się jak wrócę z miasta;-)

reklama
hello

ja znów dzień zaczynam od prania:-D:-D laski czy u was tez tak cięzko schodza plamy po marchewce słoiczkowej??? ja nie mogę małego bodów doprac:no: Vanish wymięka nawet po 2 dniach namaczania:szok::szok: szok normalnie dziś mąż mi przywiezie marchew prosto z działeczki:-po rolnika to zaraz pomrożę i bedzie na zimę a troszkę zostawię na teraz dla młodego:tak:

Papcia- ha ha ha Tobie sie pewnie smiać nie chciało ale ja czytając twego posta poryczałam sie jak bóbr z tego wygryzionego smoczka he he he

Scarlet- biedny Bartuś no i ty sie nameczysz ja po 5 dniach walki z moim mam dosć oby u was szybko to przeszło:tak: u nas po poldniu małemu najbardziej dokuczają od 15;00 do wieczora jest ryk:crazy:
Bosa- no to niezły klops mam nadzieje ze dostaniecie tyle pieniązków ile wam potrzeba na odremontowanie kuchni....

Ostatnia edycja:
Moja wścieklizna pospała z rana z pól godziny i marudzi do zabawek.Nauczył się już nawet pierwszego słowa-''NIE'' na serio tak mówi i teraz wszystko jest na nie:-D
Sprzydaloby mi się skoczyć na zakupy,gdyż moja chrześnica w Polsce ma urodziny i chciałam jej kilka ciuchów listem wysłać,ale Jamie oczywiście jest na NIE!!!

papcia
no to miałaś jazdę bez trzymanki
pinka a jak usunąć plamę po kupce na bodziaku? sadzisz ze vanish da rade?
scarletka fajna nazwa na Jeepa:-D

Cześć! Mała śpi, Jaś szuka mrówek na balkonie:-D, więc mogę coś skrobnąć.

Pinka Ty mnie nie strasz tymi plamami:crazy: słyszałam,że niektóre plamy można usunąć sodą oczyszczoną, ale nie wiem czy akurat marchewkę:baffled:

Scarletka tym ławkowym hasłem Twój Piotruś przebił nawet mojego Jasia:-D

Papcia nie załamuj się; czasami zdarzają się i takie dni, kiedy dziecko szaleje, a my nie wiem, o co chodzi. Mam nadzieję,że dziś już jest lepiej;-) Na pocieszenie powiem Ci,że moja Anula dzisiaj rano zrobiła kupę od pleców po brzuch. Zabrudziła tym mi całe prześcieradło, materac, no generalnie całe łóżko:baffled:

witam :-)
dziś lecę zanieść pracę mgr promotorowi i oby ją przyjął!
Dziecko miało dziś 6 pobudek, z czego 3 na karmienie. M się nim zajmował, ale ja też się budzę jak on tak kwęka. Zresztą ostatnio nawet sąsiadów obudził :-p dobrze im tak, mszczę się za ich głośny seks nad ranem!
Ale trochę to niepokojące, noce robią się bardzo męczące :-(

patik, łączę się w bólu głowy, mnie średnio taki ból dopada 2x w tygodniu, jak nie częściej. :baffled:

marta, to pablo kawał chłopa!

spring, dostałam wiadomość, jak znajdę chwilkę, to poszukam na kompie podeślę:tak:

lokata, przytulam, nie muszę pisać nic więcej, wszystko napisały już dziewczyny :tak:

witam sie z rana.
zdecydowalam dolozyc troche kasy i kupic inne autko. czas na poszukiwania.
co do focusa to nie mam najlepszych doswiadczen. K. ma z 2004 i serwisowanie to sa masakryczne koszta, zwlaszcza jesli chodzi o zawieszenie.
zobaczymy co sie trafi.

bosa- trzymamy kciuki za jak najwieksza kaske.

pinka - moja siostra mowi, ze plamy z marchewki schodza, gdy suszy sie pranie na sloncu :) (tak usunela marchewke z kocyka)

Jas szuka mrówek hihihi

Juz od pól godziny próbuje uspac Jamiego ale ciągle się wierci,powyłączałam nawet wszystkie telefony.Co ciekawe jak odwoziłam rano Sammiego do szkoły to na boisku gdzie teraz maja rano przez cały tydzień ćwiczenia przy głośnej muzyce stanęłam blisko głośnika bo tylko tam było miejsce i młody od razu twardo usnął.A tutaj chucham dmucham i nic.

Chyba mu się jednak przysnęło,lecę w takim razie zrobić pierwsza ratę obiadu;-)

Tak Wierka , wiem,że to dziwne,ale on uwielbia bawić się mrówkami :-D Mieszkamy na parterze, więc na naszym balkonie z rana buszuje kilka ;-) A z tym zasypianiem to nawet się nie dziwię: Ania uwielbia spać przy fontannie :tak:

reklama
Dzień dobry!
u nas nocka bez pobudek ze strony Zosi i z jedną pobudka o 4 ze strony Hanki, która wylądowała juz u nas w łózku i to był wielki błąd, dostałam z nogi w nos, na szczęście jest cały, a emek coś narzekał że miał tyłek Hanki co chwile na głowie, co ona wyrabiała przez te kilka godzin snu :szok::-D
Zosia zaliczyła mega kupsko i od razu w lepszym humorze, bo wczoraj była maruda, a na wieczór osiągnęła szczyty histerii i w końcu zasnęła przy cycu choć staram się tak nie robić:baffled: teraz się leży obok mnie i gada, a wręcz momentami krzyczy że się nią nie zajmuje:-p a Hanulek rysuje fale:-D

Bosa to niepoważne ze strony Pzu, jestem ciekawa jak oni teraz ocenia te straty, a co ze ścianą za meblami, nie boisz się ze tam coś zacznie się niedobrego robić?? jakiś grzyb czy co?
wierka z tym zasypianiem u nas jest podobnie, czasami mała zaśnie w trakcie imprezy gdzie jest dużo ludzi i gwar i do tego zaśnie sama, a czasami mam wrażenie że jest tak zmęczona, ze idealna cisza też jej przeszkadza i poplakuje;-) ale wygadany ten Twój chłopak, ale sobie znalazł słowko na początek do ćwiczenia:-D
koncia Boże tyle pobudek:szok: współczuje:-( ból głowy odpuścił dopiero wieczorem...nie pomogły tabletki, ani kawa, ani słodkie:baffled:
fifronka udanych łowów:-D przyłączam się do opinii że lepiej autko z klimą kupić:tak: szczególnie jak często z Elunią podróżujesz:tak:
papcia jak tam Lenka?
madzikm baw się dobrze na zakupach:-)

Do góry