reklama
Ufffff......... co za popołudnie!Jamie zaczął się robić marudny po szczepieniu,wtedy musiałam z nim jechać po Sammiego do szkoly,nie dosc ze padal deszcz to jeszcze burza była. Jamie oczywiscie darl sie w aucie jakby go ze skóry obdzierali,potem co przysnal to sie obudzil,powrotna droga znowu placz i noszenie przez pól godziny w domu. Spocil sie przy tym albo dostal lekkiej temp. wiec dalam mu Calpol w razie czego i w koncu zasnal bidulek mój kochany
Papcia u mnie to samo było!!! Pierwszej szczepionki nawet nie odczul,a dziś po południu to płacz bez końca.P.S.Ja tez wyprzedaje na angielskim ebayu rzeczy po Jamiem
Ola to już nie wiem co wymyślić by malutka lepiej Ci spala
Ewi rzeczywiście Cie to gryzie, 3mam &&& żeby się wam pomyślnie ułożyło
Dziewczyny ja pamiętam ze Sammiego od 4-tego m-ca dokarmiałam mm a pierś odstawiłam całkiem dopiero w 7-mym mcu
Spring dzięki,ja uwielbiam tiramisu Dawaj odpowiedzi bo sama ciekawa jestem:-)
Pinka teksty Wiki wymiatają hehehehe używany Eryk hahah tego jeszcze nie było
Papcia u mnie to samo było!!! Pierwszej szczepionki nawet nie odczul,a dziś po południu to płacz bez końca.P.S.Ja tez wyprzedaje na angielskim ebayu rzeczy po Jamiem
Ola to już nie wiem co wymyślić by malutka lepiej Ci spala
Ewi rzeczywiście Cie to gryzie, 3mam &&& żeby się wam pomyślnie ułożyło
Dziewczyny ja pamiętam ze Sammiego od 4-tego m-ca dokarmiałam mm a pierś odstawiłam całkiem dopiero w 7-mym mcu
Spring dzięki,ja uwielbiam tiramisu Dawaj odpowiedzi bo sama ciekawa jestem:-)
Pinka teksty Wiki wymiatają hehehehe używany Eryk hahah tego jeszcze nie było
lokata
Fanka BB :)
Dzień dobry Marcusie ...
Podłamana dzisiejszym dniem ... byliśmy się zważyc ... w ciągu tygodnia przybrała 80gram, gdzie powinna przynajmniej 150 :-(A ostatnie ważenie pokazało że przybrała 500gram na 3 tygodnie, a teraz tak malutko :-( Wniosek nasuwa się jeden ... za słaby mam pokarm i chyba przejdziemy całkowicie na mm ... a tak chciałam karmic przynajmniej do końca 4m-ca :-(
Podłamana dzisiejszym dniem ... byliśmy się zważyc ... w ciągu tygodnia przybrała 80gram, gdzie powinna przynajmniej 150 :-(A ostatnie ważenie pokazało że przybrała 500gram na 3 tygodnie, a teraz tak malutko :-( Wniosek nasuwa się jeden ... za słaby mam pokarm i chyba przejdziemy całkowicie na mm ... a tak chciałam karmic przynajmniej do końca 4m-ca :-(
helołł
ulzylo mi jak was poczytalam u nas od 3 dni pobudki w nocy ;-) jedenej nocy nawet co 2h
w ciagu dnia chce czesciej do piersi i je dluzej niz wczesniej w ciagu dnia ma krotsze drzemki czuje sie jak na poczatku gdy miala kilka tyg :-( wrrrr.. mam nadzieje ze niebawem sie ureguluje i wroci do poprzedniego schematu ktory bardziej mi odpowiadal sorki ze tak o sobie ale nie mam dzis sily na BB
ulzylo mi jak was poczytalam u nas od 3 dni pobudki w nocy ;-) jedenej nocy nawet co 2h
w ciagu dnia chce czesciej do piersi i je dluzej niz wczesniej w ciagu dnia ma krotsze drzemki czuje sie jak na poczatku gdy miala kilka tyg :-( wrrrr.. mam nadzieje ze niebawem sie ureguluje i wroci do poprzedniego schematu ktory bardziej mi odpowiadal sorki ze tak o sobie ale nie mam dzis sily na BB
Dzień dobry Marcusie ...
Lokata - absolutnie nie masz racji, skoro dziecko przybiera na wadze a ty masz pokarm to karm cycem i tylko dokarmiaj ewentualnie mm. Nie ma czegos takiego jak za słaby pokarm (to mit), pokarmu może być za mało. I nie lataj co chwile na to ważenie, bo może mała tamtym razem była wazona z sikami w pecherzu a teraz bez i stad ta róznica w szybkości przybierania na wadze;-)
reklama
lokata vecia ma całkowitą racje!!! ja 3 tyg temu byłam tak samo załamana,bo Jamie przybrał ale niewiele i zjechał trochę w dól na wykresie. I podkreślam ze jest tylko i wylacznie na mm.Potem po dwóch tygodniach jak byłam go znowu zważyć to ładnie przybrał a na wykresie jest na tym samym poziomie.Także nic się nie martw,będzie dobrze a jeśli Malwi jest głodna to dokarmiaj mm.
Teściowa to niech sama się przebada
Teściowa to niech sama się przebada