reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny, ale ten czas leci: na BB pojawił się watek Marzec 2012. Jeszcze niedawno same odkrywałyśmy 2 kreseczki, a teraz tulimy nasze Kruszynki. Tak jakoś mi się sentymentalnie zrobiło...

reklama
Dziękuję Wam!!!! Mam nadzieję, że tatusiowi też się spodoba.. Cały dzień od pobudki do usypiania (jesteśmy w trakcie) byliśmy sami bez taty, ale daliśmy radę i nawet wieczorny spacerek trwał aż ponad 2h :) No i lecę znowu, bo piszczy mój mały ząbkowicz..

Magdzior ja też :-D

Edit: Śpi uff.. Gdyby nie te ząbki miałabym anioła :D A nocnymi pobudkami i spaniem przy cycku przestałam się przejmować, skoro potrzebuje, albo jeśli ma mu to ulżyć w ząbkowaniu niech memla ;) Jakoś dam radę..

Ostatnia edycja:
Spring- moge spytać skąd dokładnie jesteś? Bo ja niby tez ze śląska i a nóz widelec będziesz rzut beretem ode mnie:)

Malinka- laurka mega pomysłowa:)

Pinus- nasze dostały taki gips do odbicia stópek lub łapek- strasznie nas to wkurzyło bo sie rozmazało i było tylko do wyrzucenia:(:(

Scarletka- to ja mam chyba najwieksza dziewuche Amelkę 7200 i 71 cm biorac pod uwage wage startowa 2400 i 49 cm:) bo Oliwka miała 2200/49 cm a teraz 6800 i 65:)

Ruda- przesyłam buziaki:):-D

reklama
Milutku jestem z Tarnowskich Gór. To miasto niedaleko Bytomia i Katowic. W drugą stronę jedzie się do Gliwic. Słowo "góry" nas łączy:-D
A Ty pewnie jesteś z tych prawdziwych gór?

Do góry