reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja tylko na moment, w jednej rece lyzka, druga pisze :)
Iza, u nas flanelke biala klada na tulow, i mozna dziecko normalnie na kolanach trzymac. Na zdjeciu wyglada to jak biale tlo
Scarletko, trzymam kciuki za Bartusia, zeby nie mial poszczepiennych skutkow uocznych

Wierka-ano musze sie zebrac do opisania porodu nim sama zapomne!!

Napisalam do naszej Bosonozki odpisala mi:"zyjemy,ale nie mam komputera, bo ulegl zalaniu. Mlekiem! Nie dalo rady naprawic, wszystko potracilam :( nowy komp powinien byc w piatek i wtedy z radoscia wroce na forum. Jesli sobie haslo przypomne! Bo mialam zapamietane w komputerze, pozdrow laski!"

Wiec Pozdraiwam was marcoweczki oficjalnie

Ostatnia edycja:
reklama
a ja już nie daje rady z moim synem!!!!!!!!!!!!! dostał jakiegoś wstrętu do mleka !!!! który trwa już 3 dzień na widok flaszki ryk niesamowity kopanie pręzenie i odruch wymiotny......... juz ni wiem co mam robic zeby zjadł:angry::angry::angry::angry: kleik i marchewkęmoge mu dac raz dziennie więc juz zjadł 40 ml kleiku i 1/4 słoiczka marchew+ ziemniak......... i to całe jego jedzenie od rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a widzę ze jest głodny bo smoka siorbie:baffled::baffled:
tak mną nosi że mam chotę wynieść go na górę zamknąć drzwi od pokoju i niech wyje tak długo aż sam zaśnie!!!!!!!!

dzis mąż kupi nowe butelki i inne mleko zobaczymy czy to pomoze..........

Scarlet u was dalej tak samo z piciem mleka????

Jamie śpi już dobre 2 godz z jedzeniem w międzyczasie.Jak ja niecierpie go wyciągać z łóżeczka kiedy tak smacznie śpi,ale muszę jechać po Sammiego

pinka
to współczuję,ja tak miałam wczoraj wieczorem Jamie wył i wył i wiesz co pomogło jak się wody napił :tak:wypił mi ze 100 i okazało się ze miał po prostu zatwardzenie.Przyrzekłam sobie ze będę go poić woda od dzisiaj regularnie.
bosa czekamy na komputer i ciebie :-)
tulip cześć;-)

Wpadam tylko pochwalić się naszą laurką, ojj było ciężko, farbka nawet na czole, a kiedy domyję te malusie paznokietki u stópki to nie mam pojęcia hahaha Rączce już tego nie fundowałam, tylko odrysowałam, co graniczyło prawie z cudem przy tych mega ruchliwych kończynkach ;) Wklejam i spadam, bo za długo się bawiłam w klejenie tego i Jasiek już marudzi, że mama się nim nie zajmuje :/

Pierwsz strona i środek :D

Zobacz załącznik 365683 Zobacz załącznik 365682

Dzwoniła do mnie dziś znajoma ze szpitala, jej synek jest starszy od mojego o 1,5 godz :biggrin2: i chwaliła się, że kilka dni temu wyszły mu 2 dolne jedyneczki:szok: Paweł zachowuje się tak jak Michał 2 tygodnie temu, miejmy nadzieję, że niebawem przebiją mu się te ząbki i będzie trochę spokoju do momentu, aż zaczną wychodzić kolejne:baffled:
Malina
- laurka - cudeńko:-):tak::-)
Ruda - pocieszę Cię tym, że u nas ulewania praktycznie ustąpiły ok 2 tygodnie temu, musisz uzbroić się w cierpliwość, też przez to przechodziłam:tak:
Pinka - wyczyny Eryka przy butli takie same jak mojego Pawcia przy cycu:-( Possie 2-3 minuty i zaczyna się walka z cycem, dziąsłami, mostki i inne wygibasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja już nie wytrzymuje:wściekła/y:,co Jamie dobrze zje i pośpi to po obudzeniu męczą go takie wzdęcia ze nie wiem już jak mu pomóc,do tego kupka jakas taka slaba od 2-óch dni
właśnie jedziemy po zakupy spożywcze i kupimy przy okazji inne mleko,może bedzie lzejsze na jego brzuszek

tak nawiasem mówiąc pinka na jakie Ty zmieniasz?My z cow&gate przejdziemy na aptamil
malinaa cudna laurka,nie musisz pisać jaka była reakcja m-ka:-)

reklama
Malinko kartka cudowna;-) zdolna mamuska jesteś...
Magdzior- to mam nadzieję że i niedługo naszym skarbeczką zębiska wyjdą i będzie chwila oddechu.........
Wierka- ja mam teraz polskie mleko Bebiko bo tych angielskich to wogóle pić nie chce

teraz na pół spiąco wypił 120ml i ledwo co skonczył to mscił sie nad pięściami tak ze znów sie popłakał nasmarowałam dziąsełka i teraz spi:tak: biedactwo moje kochane....

Do góry