reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

czesc dziewczynki!
jak tam humorki? mnie dziś wszystko z rąk leci, a Hanka doklada swoje trzy grosze i w ramach pomocy też wszystko brudzi i rozlewa:baffled:
Zosia po szczepieniach czuła się dobrze, nie odczulam wzmożonego marudzenia, nie umiała na wieczór zasnąć, ale tak ma już od kilku dni...podwyższonej temperatury też nie było, za to zrobiła więcej kupek:-D obudziła mnie o 5 a po karmieniu zostawiłam ją u nas w łóżku, trochę pogadała i w końcu padła, a ja razem z nią:-) i dopiero o godz. 9.50 obudził mnie głos Hanki, codziennie obiecuje sobie że wstane wcześniej i nie udaje mi sie, normalnie lenistwo mnie ogarnęło:zawstydzona/y:

jutro znów mam gości więc będzie wesoło no i trochę wsparcia otrzymam:tak: przyjeżdza brat z nową dziewczyna i moja siostra - dobra dusza która potrafi doskonale zając się Hanką...

koncia ale miałaś intensywny dzień:szok: najwazniejsze ze wszystko zaliczone! pacynki paluszkowe fajne są, też gdzieś się u nas zawieruszyły w pudlach z zabawkami!:tak:
Milutek co za pech!!!! trzymam kciuki za wyrozumiałość tej kobiety, cuda się zdarzają, na pewno nie wszystko stracone! melduj co tam udalo sie zalatwić:)
krowkabordo witam:-)
ola powodzenia na jutrzejszej wizycie! a w domku nie macie elektronicznej wagi, żeby tak mniej wiecej sprawdzić ile Gosiaczek waży...
madzikm Ty to lubisz torturować co?:-p smacznej tarty, jak dorwę truskawki to też zrobię, a co!!! Twoja Helenka to po prostu mała Klusia, a moja Zosia to Klucha:-D ale pewnie za kilka miesięcy jak zaczną raczkować to się wyrówna;-)
Vetka naczytałam się tego wątku o wcześniakach jak byłam w ciąży i pojawiły się u mnie skurcze w 20 tygodniu, ile ja łez wylałam:-( mamusie wcześniaków to mają przeprawę, tylko Bóg raczy wiedzieć ile siły one mają w sobie żeby walczyć o swoje maluszki!
wózek fajny, oby sprawdził się na wakacjach:-)
fifronka dużo dużo zdrówka dla Eluni, żebyści w końcu odetchneły od tych ciągłych wizyt lekarskich:tak:
malinkaa Ty twardzielko:-D Jasiek zaraz uzna że nie ma co z mamą wojować :-D fajnie że uczy się bez cyca zasypiać, bedzie coraz lepiej:-) sukienka za 40 zł to Ci dopiero okazja:-D takie tanie zakupy ciuchowe lubie:tak: chwal się!
tulip jak samopoczucie? a kanalik? mam nadzieję że lepiej:tak:

reklama
krowkabordo miło że zapadłam Ci w pamięci:) Hania nie ma już dawno krwiaka. Poponad miesiacu sie wchłonął i już wszystko ok:)

Pinka a gdzie Ty się tak śpieszysz? Mam nadzieję że nie odpalasz miotły hehe

Patik jeszcze sie nie obejrzysz jak pomocnice urosną i będziesz miała lzej:) tylko najpierw trzeba je wszystkiego nauczyć bo bez tego nie bedzie w przyszłości pomocy. Pinka mała niewiele starsza a już sama mielone robi!

Milutek weź ja trochę na litość, może się uda!

Malinka a gdzie takie tanie sukienki bo ja sie dzisiaj wybieram na ostatnie zakupy przed wyjazdem i fajnie jakby mi cos fajnego wpadło w ręce;)

Koncia już niedługo do obrony i potem po niej bedziesz miała wiecej czasu dla siebie!

Marta ale Tyto pracuś jesteś. Jak Ty na to wszystko czas znajdujesz?

Pinka z tym konkursem to Eryczek nie ma szans wygrać dopóki nie będzie silna grupa głosująca codziennie na niego, widziałaś ile osób zaznaczyło że lubi te pierwsze zdjęcie??? 44... jak codziennie głosują to lipa, i jak tu ich dogonić:eek:
Marta czyli masz szał ciał:-p a co masz na zamówienie? zrób nam smaka:-D udanego pikniku i duuużo sił!
krowkabordo korzystaj póki śpi:-) może zrobisz sobie suwaczka?

Suwaczka próbuję wkleić, ale jakoś mi nie wychodzi. Będę wdzięczna za pomoc:-D
jak to w tłumaczeniu nie jestem dobra ale spróbujemy... mam rozumieć że już stworzyłaś swój suwaczek i problem jest z wklejeniem tak?
skopiuj cały kod który wyświetlił Ci sie pod suwaczkiem, i teraz znajdź na samej górze strony Panel kontrolny, jak na niego klikniesz to po lewej stronie z boku wyświetlą Ci się w ramki - moje wiadomości, moje subskrypcje i moje ustawienia. W tej z ustawieniami znajdź edytuj sygnature, jak klikniesz po pojawi się ramka do której masz wkleić wczesniej skopiowany kod - zatwierdzasz klikajac zapisz sygnaturę i powinien suwaczek sie pojawić:)

Ostatnia edycja:
witaj bordowa krówko :-)

instrukcja wklejenia suwaczka
1. wejdź na stronkę Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
2. wybierz: wiek dziecka
3. zaznacz suwaczek i kliknij na czerwoną strzałkę
4. zaznacz wskazówkę i kliknij na "dalej - krok trzeci..."
5. w typie 1 lub 2 (do wyboru) wybierz datę i kliknij na "stwórz suwaczek"
6. zaznacz i skopiuj BBCode

7. zaloguj się na forum BabyBoom i wejdź na "Twoje wiadomości" (znajdziesz je na zielonym pasku na samej górze stronki)
8. po lewej stronie w ramce "moje ustawienia" wybierz "edytuj sygnaturę"
9. wklej w okienko kod suwaczka i kliknij "zapisz sygnaturę"

i gotowe, będzie się automatycznie wyświetlać i uaktualniać

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku no to powodzenia jutro;-) ,nam wszyscy mowia ze niunia to na długosc mocno rosnie,ona tak grymasi przy jedzeniu ze dla mnie te wizyty to zawsze stres:-(
Patik mamy taka wage i czasem sie z mała wazymy ale potem u lekarza tylko sie denerwujemy bo wychodzi inaczej,ta nasza waga zawsze dodaje albo odejmuje z 200gr a to duzo bardzo:-( dobrze ze szczepienie u Was przeszło bezobjawowo:tak:

Witam wszystkie nowe mamy:-)

my po spacerku i po obiadku i po drzemce godzinnej w ogrodku a teraz pyskujemy na lezaczku;-):-D

Do góry