reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Malina,Pinka oj te moje okna to od zeszłego roku prosiły o umycie;) miał na gwiazdke moj M je umyc ale sie nie doczekałam,a teraz jak on wraca to jest takie słonce ze nie da sie myc a w weekendy zawsze cos innego jest do roboty;)
Futrzak my dostalismy mate Tiny Love i jestem bardzo zadowolona,to ta pierwsza w tym linku Zabawki TINY LOVE

Ja też jestem zdania, że Rain Forest jest dobry, podoba mi się też Precious World, również FP. Kupiliśmy na allegro używaną. Można obie dostać za 100zł, w sklepie kosztują nawet 300.

mój syncio aż 45 min spał na ogrodzie z czego 3 razy do niego szłam bo wył:szok::szok: teraz biadoli na leżaku...............boże czemu on mówić nie moze o co mu chodzi było by o wiele prościej

Futrzak to ten badziew MATA EDUKACYJNA - DOMEK (NAMIOT - TUNEL) ŚLICZNA (1608872900) - Aukcje internetowe Allegro

Oddajcie mojego Aniołka!! Pomooooooooocy!! Mam nadzieję, że to chwilowy kryzys, bo nawet cycek nie pomógł, Jasiek sie shafcił i tyle było usypiania, a jadł 2h wcześniej, więc nie mógł być przejedzony, tak go płacz umęczył :/ Teraz zasnął mi na rękach, odłożyłam i dałam smoka, ciekawe na jak długo.......

I koniec spania, masakra ://////////

Ostatnia edycja:
Malinus oj jak ja Cie rozumiem:(wiesz ze ostatnio miałam to samo i mineło wiec mam nadzieje ze u Was tez juz niedługo zaswieci słonko:)przytulam:)

moja niunia zasneła na lezaczku wiec szybko wyniosłam wozek na ogrodek i ja przeniosłam do wozka,na szczescie sie nie obudziła;) ide tez posiedziec na słonku a potem spacer z psem i obiadek:)

Witam upalnie i słonecznie:-), wczoraj jak pojechałam po młodych o 15:30 to wróciłam po 20-ej (warzywa okazały się flancami i musiałam do teściów zawieść:confused2:) a M zaraz po nas. Dziś obskoczyłam szpital z dostawą
wink2.gif
, młyn bo mąka mi wyszła a zaraz za prasowanie się biorę póki Pablo śpi. Na weekend będę słomianką bo M ma z pracy spotkanie integracyjne w ..... Sosnowcu :confused2:
baffled5wh.gif
- jutro rano wyjeżdżą do pracy i wróci dopiero w niedzielę
p.gif
. I trzeba go naszykować.

He, he Marta to Ty możesz babskie party w mieszkaniu urządzić;)

Hania dostała matkę ze śpiewającym kurczakiem od sióstr męża. O taką:MATA EDUKACYJNA PTASZEK ------- BRIGHT STARTS 9006 (1631863767) - Aukcje internetowe Allegro i narazie to tylko słyszy kurczaka który śpiewa oczywiście jak ktoś za niego pociagnie i robi zdziwioną minę. Zauważa też lusterko do którego się cieszy i zabawki które ogląda. A teraz na niej zasneła hahaha

Haj marcoweczki, ja juz po porannym spacerze, mam chwile bo mala z lwem sie zabawia, lezy na macie ale ew ei zaraz sie jej znudzi
Wierka Laura po szczepieniu troche senna byla, ale nie miala temp. i nie ma zgrubienia na nozkach. Nawet sama zasnela na noc bez placzu. W nocy dwa razy mi sie monitor wlaczyl, i niejestem pewna czy miala problemy z oddychaniem, czy tak mi sie zsunela na materacu. Dzis jakos dziwnie krztusila sie po jedzeniu- moze to po rotarixie. Do tego czasem zapiszczy przy jedzeniu jakby jej sie przypomnialo.

Trzymam kciuki za wszystke dzieciaczki dzis szvzepione

reklama
Do góry