reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Kati78 Gratuluje z calego serca!

Dziewczyny jestescie niemozliwe. Dopiero co oproznilam sloik z fasolka a juz mi slinka cieknie na pierogi z jagodami :-)

A ja się nigdzie nie wybieram- poczytałam tez i lutówki i jakoś mi klimaty nie pasują- tu czuję się już jak w domku choć jestem tu od niedawna:-)

Milutek - zostajesz choć na 99,9% bedziesz lutową mamą bo ciążę bliźniaczą zawsze rozwiązują przed terminem, ale i tak cię nie oddamy. To pierwsze i na razie jedyne nasze dwojaczki:-)

Poziomki, ale mierzone po przynajmniej 3 godzinach snu?
Bo tylko takie temperaturki sie licza.

jesli tak, to raczej nie (chociaz ja zaobserwowalam, ze tak dzien przed @ temperatura zwykle mi skakala).

tutaj codziennie ktos robi cos pysznego i potem kazda ma ochote :-D

ja jem ,jem bo apetyt dopisuje,mimo okropnych mdlosci.
Ale ostatnio coraz czesciej wieczorem laduje w kibelku..... z Bartkiem rzadko mi sie to zdarzalo, przewaznie byly to same mdlosci.Wieczorem moj zaladke zle reaguje na jakiegolwiek pokarmy...;/
dzis juz wizyte zaliczylam,oby ostatnia.

kati witaj i gratuluje :)

poziomki ja na mierzeniu temp sie nie znam, wiec niestety nie pomoge.

Tak temperaturę należy mierzyć rano po przebudzeniu albo po min.3 godz. snu.
A czy zdarzało Ci się miewać takie @? Różnią się czymś od poprzednich?

Poziomki- gdzies kiedys wyczytalam ze przed sama @ powinna sie obnizyc a utrzymuje sie jesli sie jest w ciazy. Poszperaj w google- napewno tam cos na ten temat znajdziesz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry