TULIP- ja jak narazie to cyca nie daje bo pusto:-
-
-( same stuczne dzis mąz mi hrbatke na aktacje przyniesie moze cos da a jak nie to sobie odpuszczam bo juz wszystkie sposoby wykorzystane i nic nie działa........a ty jedz ile mozesz wszystkego co sie da ehhhe a gofry sama bym zjadła chyba dzis zrobie

Papcia- hehe dobry ten twój emek a ty zero litosci normalnie dla niego
:-)
okrutna kobietka
patki- zazdroszcze ze córcia ci cała noc przespi mój najdluzej 4,5 h w nocy przespał a tak to co 3-2h zaczyna sie budzic na papu
ja chodze jak lunatyk chociaz maz mnie zmienia i raz ja 2 noce sie u córciw pokoju a on zajmuje sie małym a potem na odwrót to i tak ledwo co na oczy widze

mały sie meczy z tym noskiem,temu na reku ciagle chce byc......a ja rece jak małpa
o kregosłupie nie wspomne
fryzjer by mi sie przydał i jaies zakupy ciuchowe bo jak narazie w ciuchy sprzed ciazy sie nie mieszcze

Papcia- hehe dobry ten twój emek a ty zero litosci normalnie dla niego

patki- zazdroszcze ze córcia ci cała noc przespi mój najdluzej 4,5 h w nocy przespał a tak to co 3-2h zaczyna sie budzic na papu

ja chodze jak lunatyk chociaz maz mnie zmienia i raz ja 2 noce sie u córciw pokoju a on zajmuje sie małym a potem na odwrót to i tak ledwo co na oczy widze

fryzjer by mi sie przydał i jaies zakupy ciuchowe bo jak narazie w ciuchy sprzed ciazy sie nie mieszcze