reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

No i dzionek minął ... troche Was poczytałam ale nie dałam rady nadrobić wszystkiego.
Choroba mnie łapie :sad: Ból gardła mnie dopadł ... wypiłam już ciepłe mleko z miodem i zaraz mykam do łóżeczka.
Dziś cały dzień mnie brzusio ciągnie. A jutro do dr na wizyte i może być tak, że zostawi mnie na oddziale ... zobaczymy.
Dobranoc Mamusie.

reklama
Hej
Lokata, papciarkowa - jeszcze ja zostałam :-) Udzielać mi sie nie udaje :-D Ale mogę z Wami ponarzekać :-( Moje dziecko mogłoby się zdecydować wyjść ...

Pozdrawiam

wierka no ja mam caly czas temperaature min 37.7 niestety ide w tym tyg na kontrole i zobaczymy co powie najbardziej sie martwilam jak bylo 39.8 przez prawie 3 dni i nic nie schodzilo... dzis np jak wstalam to az cale lozko mialam mokre bo tak sie poce z oslabienia i goraczki non stop od czwartku...:( ...trzymaj sie i nie zapomnij dac znac jak tobie odejda wody;-)

buziaczek mialam tak po pierwszej cc. Chyba z dwa tyg, zwlekałam z wizyta u GP i wiesz co sie dowiedzialam ze to pewnie jakas infekcja i dostalam baterie paracetamolu mialam brac 2tabl. 3 razy dziennie chyba przez tydzien czy dwa no i jakos przeszła ta goraczka. Tylko ze po takiej dawce paracetamolu to sie nie dziwie:(

Witajcie:szok: A ja nadal w dwupaku... i nawet nie czuję żeby moja mała chciała wychodzić:-D. Chyba jest jej naprawdę dobrze w brzuszku. Ale cóż... nic nie poradzę.
Tak Wam zazdroszczę jak piszecie już o swoich perełkach że szok.. A mi pozostaje tylko czekać i czekać:-(

Dzień dobry Wszystkim ...
Witam sie 2w1 ... ide szykować się na wizytę, biore ze sobą torbe ... gdyby jednak zdecydował się mnie zostawić w szpitalu to życzę tym nierozpakowanym dużo cierpliwości i łatwych porodów ... a tym rozpakowanym masy uciech z Maleństw, bez kolek i innych dolegliwości.

Matko, na twarze padamy. Kolejna nieprzespana noc. Mała nadal ma brzuszkowe kłopoty, na dodatek zrobiły jej się czerwone plamki na karczku i za uszkami i do tego zaczęła mi trochę rzygać :-(
Nie zrażam się na razie do Bebilon Pepti, bo zaostrzenie objawów zrobiło się w dniu, w którym tę mieszankę wprowadziliśmy, ale rano, jeszcze przed podaniem. Czekamy co będzie dalej, ale mamy dość. W nocy mała nie śpi, bo wyje. W dzień nie śpi, bo są ciekawsze rzeczy do roboty. Mamy już dość.

Bosa jak Ci tyle tego mleka schodzi to może je zamrażaj na czarną godzine tym bardziej że znając Ciebie tylko troche to wiem że napewno niedługo zaczniesz latać do pracy a szkoda małej dokarmiać tak dużo butlą jak maminego pokarmu jest sporo
Papcia, jak Ty mnie znasz :-D. Akurat dzisiaj muszę wyskoczyć na 3 godziny do pracy. Na szczęście w lodówce czeka jedzonko odciągnięte na 2 posiłki, jakby co. No i mam już pół zamrażalnika mleka!!! Na razie więcej nie mrożę, bo nie mam gdzie i w czym upychać.

A nie zaczęła się w nocy żadna rozpakowywać? Ani jedna?!

wetka to co ten tydzień należy do nas czy znowu zostane sama?

Papciu, koniecznie! U mnie po wczorajszych bólach już nie ma śladu, jestem po konsultacji telefonicznej z moją dr, w razie kolejnego "rzutu" bóli mam się zameldować w szpitalu, jesli nic się nie wydarzy w środe rano mam być na IP i tniemy.
Pozdrowienia dla wszystkich marcówek

Ostatnia edycja:
Ojejku, ja nie zazdroszcze tym nierozpakowanym, bo ten koniec to juz naprawde meczarnia... Trzymam za Was kciuki :)

Dzisiaj znow mamy zabiegany dzien, bo nie dosc, ze Olo do przedszkola, to jeszcze polozna i po poloznej pediatra, wiec jest co robic. No i dzisiaj wieczorem w koncu kapiel, bo... odpadl nam pepuszek wczoraj :-D

reklama
Harsz woow pepuszek odpadl po 5 dniach, szybciutko

Lokata powodzonka na wizycie. Wszystkie dwupaczki, taka piosenka dzisiaj za mna chodzi (przedszkolna) " malo nas malo nas do pieczenia chleba".. Oczywiscie nie o chleb tu chodzi

Mysza papcia wierka justysia vetka markul i madzikm- nie jestescie same!
To co dzis slodkiego przekasimy? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry