reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

dzien dobry laski i kolejny cudowby dzionek :angry:

Bosa widze ze trzyma twoja xena kciukasy to moze iza mnie potrzyma, co?? ja od drugiej nad ranem nie spalam do ok 9tej rano:szok: regularnie co 30 minut mnie lapaly takie zajebiste bole krzyza ze myslalam ze w lozku zejde na tamten swiat... w dolku mnie sciskalo jakby miktos tam pila motorowa wiercil i ani na plecach bo spojenie i krzyz nawalal a jak na boki to mialam wrazenie ze dziecko se dusze bo gdzies tam w pochwie go czuje:szok::szok::baffled::confused: no dobra przelezalam tak w pozycji bocznej prawej lub lewej krecac sie jak stara baba bo tak wszystko bolalo do 5tej nad ranem kiedy to mnie sie niedobrze zrobilo izrobilam sobie sniadanie o 5tej:-):-):szok: polozylam sie i poczulam ze mi cos wilgotno na udach ...mysle se oho...:szok: cholera wie co to ale bile bylo wiec do kibelka i wacka wzielam co by lozka nie zmoczyc bo materace sa najdrozsze do kupieniapotem jak cos:baffled::-) maz sie wystraszyl bo ja swiezych majtek po omacku szukalam zeby go nie obudzic i i tak sie ocknal i sie pyta czy wsztstko wporzadku a ja na to no tak narazie...:confused:sama nie wiedzialam wiec po co go straszyc bede jak za 2 godz mial do pracy wstawac... no i dalej se tak lezalam do 9tej jakos i zasnelam i sie teraz na siusiu obudzilam i patrze i widze jakies rozowe na wacku i na papierze wiec cos mi sie chyba robi tylko co??:confused::confused::confused::baffled: teraz sie boje bo dzis mam termin z OM a jutro z USG...za......ie:-):szok::baffled:

wierka - oby tobie sie zaczelo tak jak sie spodziewasz

przepraszam za te moje literowki widze ze mi j. polski siada:(

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę, że wszystkie mamy ciężkie nocki. Ja dostałam dzisiaj mega skurczy, ciągle biegałam do kibelka na kilka kropel siku, emek na każde moje "ał" na równe nogi, nawet do pracy nie był w stanie o 6 się podnieść. skurcze jak się pojawiły tak przeszły i zasnęłam,:baffled: a już się cieszyłam, że coś się święci.

buziak może to czop ci wypada co?

ewi uważaj z tymi oknami. achhh ten człowiek wszystkiego się chwyci, żeby już sobie ulżyć:-D

Ostatnia edycja:
a u mnie nadal sa...ale nie brzucha tylko albo krzyz albo na dole i tak na zmiane

a wogole to widze ze scarlet twoj synej niespecjalnie lepiej sie czuje?:( przykro mi ..moze kamfora go nasmaruj? vick ?

Czuć czuje się lepiej, ale kaszle okropnieeeeeeeeeeee:crazy: nic mu nie pomaga i nie przechodzi wrrrrrrrrrr tyle specyfików, co już próbowałam to głowa mała..
jakiegoś paskudnego wirusa podłapaliśmy, bo ja od choroby już miesiąc pokaszluje i flegmą pluję:nerd: em to samo.
Na razie ma z głowy przedszkole, muszę go jakoś do stanu używalności doprowadzić.

vick jest tez w wersji dla dzieci i powiem ci ze nie zaszkodzi a go tylko na oskrzelach rozgrzeje posmaruj i wpakuj syn ka pod kolderke moze pomoze ?? starysposob smarowanie ta mascia ale uwierz mi ze unas w rodzinie to kazdy praktykuje i na dzieciach tez i dziala cuda:tak:

nie wiem czy czop?? zaraz siusiu musze znowu to sie podpatrze...bole jak na @ to reguralnie non stop calutenka noc od wczoraj po poludniu...no nie wiem to mi bardziej jak rozowa woda wygladalo niz zel... no ale zobaczymy...boje sie do emka do pracy dzwonic bo jak to nic to na darmo bedzie na chate jechal a z drugiej strony to jak mamy potem nie zdazyc?? i tak ma teraz zastepstwo bo mial miec wolne ale nawal pracy i musial isc tak jak wczoraj...do bani..nie wiem

edit: to zdecydowanie cos jest: brunatna wydzielina...co to jest?

no teraz to juz mam podpaske i na niej ciagle mokro nie bardzo ale troche jest i teraz na kibelku znowu bylam i znowu mokro i rozowoi brazowo ale zel to to nie jest raczej sluz z domieszka krwi takie jak sie ma na koncu lub poczatku@

kurka nie wiem dzwonic po radka czy jeszcze to zostawic? on pol godz potrzebuje zeby przyjechac do domu?
:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziaczek jak na moje oko,to się zaczęło:tak: I z tego co piszesz to możesz mieć bóle krzyżowe.Obserwuj wydzieliny a jak się wszystko nasili to nie patrz na nic tylko dzwon po m.Aaaaa i nie zapomnij smsa wyslac jak bedziesz w drodze do szpitala;-) 3mam &&&

Scarletka szkoda ze synek się tyle meczy. A z ta flegma,to ja miałam w lutym to samo.

Mnie po umyciu łazienki narazie puściło.
P.S.Na RMF mówili ze dużo bocianów z Afryki leci:-D

reklama
Buziak dzwoń do niego i jeźdźcie sprawdzić. na moje oko to tak samo jak wierka pisze, zaczęło się.

wierka ja umyłam lodówkę i też mam się dobrze:-D

Do góry