reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

koncia i widzisz jak zleciało? już się będziesz cieszyć swoim szczęściem:-)
co do mleczka, ja zawsze albo mineralkę dodawałam, albo przegotowywałam, taką samą z filtra bym się bała małemu podawać.

malinka zamrożone mleczko, albo wkładałam do lodówki żeby się pomalutku rozmrażało, albo jak potrzebowałam szybciej, to do ciepłej wody. Ja już taką odmrożoną porcję, której nie zużyliśmy wylewałam.

marta ale miałaś przejścia:szok: w sam raz na końcówkę ciąży:baffled:

justysia powodzenia na ktg

my po kontroli u pediatry. Zalega nam ponoć tona flegmy wrrrrrrrrrrrrrrr
podaję małemu flegaminę i cały czas jest tak samo.Nie dajemy sobie z nią rady. Na pytanie, że może dać coś lepszego lekarka odparła, że jest wystarczająco dobra. No nie wiem:crazy: Ja swojego czasu piłam ACC i pamiętam, że działało superrrrrrrr, czytam ulotkę i widzę, że od 6rż.

reklama
Zmykam się położyć, młody coś markotny do kopania matki:baffled: dziś, już wsunęłam 2 chałwy, 4 bajaderki i wcześniej kapuchy kiszonej żeby się rozbrykał:-p i słabiutko, w razie czego położna pod telefonem:tak:. A na 14:40 do szkoły mam:nerd:.

Witam dziewczyny
ale numer!! Mnie tez zaczyna coś brać:-) Pisze 'coś' bo nie wiem co to jest.W nocy miałam jakąś dziwna kolkę pod lewym żebrem,rano jak się obudziłam to miałam cały brzuch obolały i tak myślę czy on czasem nie opada w dól??? Dzidziuś kopie normalnie.

hej

ja nadal 2w1 ;-)

bosa skoro kciuki Stellki sa tak pomocne to moge prosic zebys wstawila sie za mna ??;-):-D Niech i za mnie troche potrzyma to moze sie cos ruszy.... bo ja wdl. om juz przeterminowana.... :baffled:

Witam Dziewczyny:)

Ja na dzisiaj mam termin i co? dalej nic haha. Niedługo tu sama nierozpakowana zostanę. Zwolnienie mi się dzisiaj kończy i muszę iść prosić rodzinnego. A nienawidzę prosić...

Idę myć okna! Dzisiaj od 19 ma dyżur moja koleżanka położna to może akurat trafię;)

Ruda wg. Twojego suwaczka to już jesteś szczęśliwą mamą;)

Wierka Ty się nie wyrywaj bo masz jeszcze dużo czasu!

Marta ale Ty to masz energii i siły. Ja padam po zrobieniu czegokolwiek!

A zapomniałam napisać jakiej głupawy dostałam rano. Mąż się pyta jak się czuję a ja w odpowiedzi na pytanie zaczełam biegać po domu krzycząc POWER!!! Dosłownie jak jakaś stuknięta...

Ostatnia edycja:
ruda, nie ma sprawy! Stellka już kciuki zaciska!
kciuki.jpg

Szaleje dzisiaj ten mój wojowniczy kurczak ninja :-) Wyspała się w nocy, a teraz by coś zrobiła, tylko jeszcze za bardzo nie wie co. O 12.00 zje, to w ramach rozrywki na spacerek pójdziemy :-) Mamusi i tatusiowi też to dobrze zrobi.

ewi, ostrożnie mi przy tych oknach!!!

reklama
ewi tak -to by sie zgadzalo, jestem szczesliwa mama od niecalych 3 lat hehe teraz do szczescia brakuje mi tylko drugiego upartego malenstwa ;-)

bosa dziekuje, Stelka slicznie zaciska kciuki :) Teraz tylko czekac na rozwoj akcji ;-)

Do góry