reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dziewczynki moje kochane ale sie wkurzylam eMek mial byc ok.2/3 w nocy i okazalo sie ze kolega ktory jechal go podmienic to popsula mu sie najprawdopodobniej skrzynia biegow i nie moze jechac szybko i teraz zastanawiaja sie jak problem rozwiazac i nie wiem kiedy eMek wroci pewnie rano jutro albo w ciagu dnia :wściekła/y: a mialam taki fajny sen dzis w trakcie mojej popoludniowej drzemki byl bardzo realistyczny snilo mi sie ze eMek wrocil i to bylo takie realne i obudzilam sie a jego nie bylo wrrr...........

no to ja sie musze już pożegnać bo mała masakruje mi cycki i żebra i nie moge siedzieć

to co pączusie miłej nocki ciekawe czy rano znowu jakaś na porodóke pojedzie w razie w pisać ciocia papcia śpi czujnie

ale ja malince zazdroszcze ze moze juz chwila moment i bedzie PO ;-) a my tu takie nie uswiadomione i ciagle czekac i czekac i czekac......co by tu zrobic zeby to juz bylo po......................:sorry2:

papcia, jak tak chętnie robili dzieci, to musiało być dobrze ;-)

futrzak, no i myślę, że pierwsze dziecko troszkę ją rozjedzie, a potem to już wyskakują same :-) bo taka elastyczna ( nie rozciągnięta) :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam po wizycie u poloznej ;-)
wpadam poczytac co tam u was bo jakos weny na pisanie brak ;-)

Co do rozklapiochy--- ja nie zauwazylam roznicy ;-) moj maz tez nie (przynajmniej z tego co mowi ;-) )
Wiec nie jest tak zle.A powrot do sexu po ciazy to juz indywidualna sprawa kazdej kobiety.
U nas poszlo dosc szybko, niektorym przelamanie sie (szczegolnie psychiczne) zajmuje troche wiecej czasu, ale wszystko w swoim czasie wraca do normy, wiec nie ma sie co martwic ;-)
Wiec bez przesady- po ciazy istnieje zycie seksualne ;-) :-D

Do góry