reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Koncia a dzisiaj czkawki koło6nie miałaś?
bo mówiłam do m ze sie wybieram do Ciebie a on co?! teraz jedna kula będzie sie toczyć z pociągu druga na dworzec a potem będą spacerowały jak dwa pingwiny

reklama
Marta twoj sen sie sprawdził ahhah w połowie rzecz jasna:-p a co ty do tego chleba dodajesz co????????? ze bosa tak pognało????
Ziarnka słonecznika, siemię lniane, mak i płatki owsiane:tak::-).
Boziuuu codziennie prawie bierze ktoras z nas:-) bosa urodzila:-):-) ale jaja:) ja tez juz chce:-) marta jak mi sie ten zakwas zrobi a jutro mnie emek na zakupy zawozi wiec jutro zaczynam go robic:) to ten przepis na ten twoj magiczny chleb poprosze z miejsca:-) tylko zeby ten zakwas sie szybko zrobil:tak:
Zakwas hoduje się 2 tygodnie, więc mimo szczerych chęci, przed porodem chlebka nie uraczysz:no::sorry2::sorry2:
Dziewczyny czytając Was ogłaszam konkurs na pierwszą Marcówkę, która ukończy 41 tydzień ciąży!!!
Do wygrania poród gwarantowany w ciągu następnych 2 tygodni!!
:-)
Niezłe - Olka urodziłam w 42 a Jula w 41 tygodniu - wiem kiedy robione;-):tak:.
i dalej mi sie ziewa............
Ja też cały dzień ziewam po pobudce o 5:56 sms-kiem od Bosej;-):tak::-).
Za to że nabazgrałyście 150 postów:angry: za cały dzień:szok::szok: to więcej dziś z Wami nie piszę:-p:no::no:.

papcia, nie miałam czkawki :-p ale twój M ma wizje, wyobraziłam sobie taki obrazek :-D

masala, ja nie wiem co bym wolała, ale myślę, że będzie coś po środku i też będzie dobrze ;-)

Mi sie tez wydaje, ze sexi cialo jest w stanie doprowadzic faceta do szalenstwa mimo rozklapciuchy... ale zobaczymy:)) Prawda jest taka, ze ja zawsze mialam problem bo bylam dosc waska i zdarzalo sie, ze seks sprawial mi pewien dyskomfort wiec jak bedzie ciut szersza to plakac nie bede:))

koncia - co ty za pytania wymyślasz:-D ja to sobie myślę tak że sexi ciałko można wypracować ćwiczeniami+dieta ...a na totalną rozklapiochę (jak sobie wyobrażam po uurodzeniu sn 6tki dzieci...) to chyba tylko operacja?

Koncia bo to taki szajbus wizjoner:-D

Futrzak szkoda że moja babcia już nie żyje bym ją zapytała jak to jest bo ona po9

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiecie co sobie pomyślałam ... że Stellka Bosej na świecie a do bosej jeszcze chyba kołyska nie dotarła?
W ramach skarżenia się: nadal nie mamy łóżeczka i kołyski!!! Będę dopiero na sam koniec lutego!!!!

Futrzak szkoda że moja babcia już nie żyje bym ją zapytała jak to jest bo ona po9
no ona na pewno by rozwiała nasze wątpliwości:-)

Ostatnia edycja:
Do góry