reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ziarnka słonecznika, siemię lniane, mak i płatki owsianeMarta twoj sen sie sprawdził ahhah w połowie rzecz jasnaa co ty do tego chleba dodajesz co????????? ze bosa tak pognało????

Zakwas hoduje się 2 tygodnie, więc mimo szczerych chęci, przed porodem chlebka nie uraczyszBoziuuu codziennie prawie bierze ktoras z nas:-) bosa urodzila:-):-) ale jajaja tez juz chce:-) marta jak mi sie ten zakwas zrobi a jutro mnie emek na zakupy zawozi wiec jutro zaczynam go robic
to ten przepis na ten twoj magiczny chleb poprosze z miejsca:-) tylko zeby ten zakwas sie szybko zrobil
![]()

Niezłe - Olka urodziłam w 42 a Jula w 41 tygodniu - wiem kiedy robione;-)Dziewczyny czytając Was ogłaszam konkurs na pierwszą Marcówkę, która ukończy 41 tydzień ciąży!!!
Do wygrania poród gwarantowany w ciągu następnych 2 tygodni!!
:-)

Ja też cały dzień ziewam po pobudce o 5:56 sms-kiem od Bosej;-)i dalej mi sie ziewa............

Za to że nabazgrałyście 150 postów

K
koncia
Gość
papcia, nie miałam czkawki
ale twój M ma wizje, wyobraziłam sobie taki obrazek 
masala, ja nie wiem co bym wolała, ale myślę, że będzie coś po środku i też będzie dobrze ;-)

masala, ja nie wiem co bym wolała, ale myślę, że będzie coś po środku i też będzie dobrze ;-)
Mi sie tez wydaje, ze sexi cialo jest w stanie doprowadzic faceta do szalenstwa mimo rozklapciuchy... ale zobaczymy
) Prawda jest taka, ze ja zawsze mialam problem bo bylam dosc waska i zdarzalo sie, ze seks sprawial mi pewien dyskomfort wiec jak bedzie ciut szersza to plakac nie bede
)
buziaczek1
Fanka BB :)
marta...ohhhhhhhhhhhhh niiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee:-(...ja juz smalczyk do niego zrobilam.........:-(
futrzakowa
yea! to ja!
koncia - co ty za pytania wymyślasz
ja to sobie myślę tak że sexi ciałko można wypracować ćwiczeniami+dieta ...a na totalną rozklapiochę (jak sobie wyobrażam po uurodzeniu sn 6tki dzieci...) to chyba tylko operacja?

reklama
futrzakowa
yea! to ja!
wiecie co sobie pomyślałam ... że Stellka Bosej na świecie a do bosej jeszcze chyba kołyska nie dotarła?
W ramach skarżenia się: nadal nie mamy łóżeczka i kołyski!!! Będę dopiero na sam koniec lutego!!!!
no ona na pewno by rozwiała nasze wątpliwości:-)Futrzak szkoda że moja babcia już nie żyje bym ją zapytała jak to jest bo ona po9
Ostatnia edycja: