reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Malina się pakuje:-D

No właśnie, jeszcze się nie rozpakowuję, a wręcz przeciwnie, pakuję torbę for me, a dla Dżona muszę zostawić i w razie czego mężu podrzuci.. I wiecie co - to jest po prostu jakaś zabawa losu - eMek się postawił z tymi nockami i wywalczył zamiany grafików z pipencjuszem, więc teraz ma 3 dni z rzędu, a ewentualne odwiedziny w szpitalu są tylko do 17ej (generalnie chyba w ogóle nie ma przez grypę) i nie wiem czy będzie z powrotem w domu na czas ;p No ale bynajmniej nie będę się ja martwiła, że on po nocach jeździ, chociaż w tym tygodniu..
Powiem Wam w sekrecie, że mam małego stresa ;p Ciekawe kiedy mnie pokroją...........

A czym Wy się martwicie?? Że facet utonie w rozklapiosze?? To niech se kupi pompkę do powiększania rozmiaru ;))))

reklama
futrzak ja sie tak cykalam az do dzis ale po tym jak juz tyle nas urodzilo to ja tez juz chce:) i powiem ci ze chce miec to za soba wlasnie ze strachu zeby tylko moj misiek byl w domu bo na karetke nie mam co liczyc...
wiec dla mnie najlepiej rodzic od poniedzielku do czwartku bo tak moj miesiek najrzadziej pracuje...w weekend dluzej mu zejdzie wyrwanie sie z pracy jak to w knajpie:-D...pech chce ze mam termin na 12go a to sobota...ehhh:-p

to ostatnio mój mądrala się zaczął denerwować że jak zacznę rodzić to on nie zdąży z pracy przyjechać (dojazd do pracy zajmuje średnio 30-50min:-D) ...ale mu ładnie przypomniałam że spokojnie zdąży:-D

a w sumie jeszcze po za karetką to taksówka zostaje:-) więc nie będzie tak źle...co buziak? :-)

No właśnie, jeszcze się nie rozpakowuję, a wręcz przeciwnie, pakuję torbę for me, a dla Dżona muszę zostawić i w razie czego mężu podrzuci.. I wiecie co - to jest po prostu jakaś zabawa losu - eMek się postawił z tymi nockami i wywalczył zamiany grafików z pipencjuszem, więc teraz ma 3 dni z rzędu, a ewentualne odwiedziny w szpitalu są tylko do 17ej (generalnie chyba w ogóle nie ma przez grypę) i nie wiem czy będzie z powrotem w domu na czas ;p No ale bynajmniej nie będę się ja martwiła, że on po nocach jeździ, chociaż w tym tygodniu..
Powiem Wam w sekrecie, że mam małego stresa ;p Ciekawe kiedy mnie pokroją...........

A czym Wy się martwicie?? Że facet utonie w rozklapiosze?? To niech se kupi pompkę do powiększania rozmiaru ;))))

tyle marcjańskich kciuków będzie trzymanych za ciebie że się nie masz już co stresować:-D

haha...pompka do powiększania rozmiaru:-D hahahahaha:-D no...niech eMkowie się stresują swoim przyrodzeniem:-D

a ja tam nie będę narzekać jak ciut mi się rozejdzie... może wtedy będę mogła z wygodą testować inne pozycje które do tych czas nie były za wygodne ze względu na moją ciasnotę:-D

Kiniorek na brzuszki jest inny wątek!

Malina ja to za każdym razem jak któraś idzie do szpitala mam takie loty do kibelka jak to ja bym szła więc Ty sie nie stresuj ja to robie za Ciebie
Ewe dziekuje chociaż jedna mi w życiu dogodzi:)
Futrzak no racja że też wcześniej o tym nie pomyślałam

Jeny ale mnie głupaka bierze

futro - pewnie ze damy rade...my z Marsa ptfu! z Marca przeciez:) futrzak wlasnie mi jak cus to tylko taxi zostaje ale obym nie musiala z niej korzystac...aaa bedzie co ma byc...o porody ida na ang tv macie linka do neta popodgladajcie sobie... to link do odcinka z zeszlego tygodnia One Born Every Minute - 4oD - Channel 4
bo tego z teraz nie umiem znalezc:no:

hahaa ale na tematy wam sie zebralo, i jak tu isc spac bez molestowania partnera! ;-)
Malinka a z pompka swiete slowa...to nie my bedziemy za duze- a ew. faceci za mali hihi.
Ja to sie boje ze mnie za bardzo zszyja i bedzie problem w druga strone

Dobranocka kuleczki
PS. wystawilam swoja pierwsza aukcje na allegro- mozecie byc ze mnie dumne :D

reklama
Do góry