Marta1981
Rodzyneczka
Bosa, co nie mogłaś się doczekać na chleb do jutra i przez całe miasto zasuwałaś

. Co do diety to z kurczakiem nie szalej, bo tez ponoć uczula i indykiem namagaj
. Do dietki dorzuciłabym makaron z serem chudym.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi drętwieje skóra na brzuchu pod biustem. Od tak dawna, że już się tym nie przejmujęA ja od jakiegoś czasu mam takie dziwne uczucie, jakby zdrętwiałego na dole brzucha - zupełnie jakbym miała tam czucie zaburzone. Normalne to? Może to kwestia rozciągania właśnie? Miała/ma któraś tak?
Ale sie zdenerwowalam...normalnie jak Ewi jakis czas temu...
Plakac mi sie chce....i nawet nie mam z kim tego obgadac, a normalnie mam wrazenie, ze zaraz zwariuje.
Widzę, że wszystkie marcowe mamy są przeciwne "ukrywaniu" z różnych powodów :-) ja raczej mówiłam o "umiejętnym ukrywaniu", a ziemniaki to słaba kryjówka, chyba, że zrobimy z nich np. puree i dodamy chociażby groszku (też puree), którego dziecko nie lubi. I nie twierdzę, że to działa w 100% przypadków, więc już tak nie potępiajcie tej teoriitak jak mówiłam, po co to robić, jeśli zbilansowany posiłek można zapewnić też w inny sposób? Nie ma takiej potrzeby, żeby zmuszać dziecko do nielubianych produktów, jest to raczej metoda na niejadki, które mówią, że czegoś nie lubią, choć nigdy tego nie spróbowały
![]()