reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

oj niepocieszona Malina i Jasio heh, no ale M. masz dzielnego! Mój już dawno chrapie.

a ja właśnie zauważyłam, że spuchłam mocno - nogi mam jak pletwy, a brzuch pęka w szwach, nie boli ale napięty na maksa.
ok WIktor wysikany to mogę iść spać, bo Wy śpicie, a ja na te swoje grube paluchy u nóg to patrzeć nie mogę...

reklama
Pastela ja też mam dzisiaj wrażenie że mi giry napuchły bo palce u rąk napewno bo musiałam obrączke sciągnąć no i ja rano jak sie budze to mam tak obolałe dłonie jabym całą noc pyrki nimi wykopywała

papcia, a niedaleko mieszkam od dworca, bo na Wildzie :-D pieszo 15min.

A mi teraz smaka zrobiłyście na takie prażynki kratki, które się smaży na głębokim oleju! Gdzie ja takie dostane? Z 10 lat temu to jadłam...

Pastela, a ja byłam takim dziwnym dzieckiem, że wszystko, co nowe, chciałam sama próbować :-D i mama mnie musiała przekonywać, że to jest be, bo bym ogołociła półki w markecie. No i do dziś tak chyba mam, próbuję chętnie nowości, chyba tylko robaki by musieli przede mną ukrywać, bo na samą myśl mnie trzęsie :rofl2:

A ja jutro pochwalę się moimi baryłkami przed panem doktorem i niech no on mi spróbuje powiedzieć, że puchnięcie jest normalne pod koniec ciąży, to ja już mu powiem co jest normalne - na pewno nie terminy, które mi rozwalił ;p

Papcia jaka obrączka??????????? Ja od grudnia nie noszę ;p A sesję miałam mieć dziś tylko się na bb zasiedziałam i ciemno się zrobiło, przełożyliśmy na jutro z rana, będzie lepsze świało ;)

Pastelko eMek mi się rewanżuje teraz za ostatnie fochy zakupowe ;p

Ruda a ja stwierdziłam, że na oleju mi się posklejają, bo te ziemniaki teraz to takie feeeeeee, no i chciałam być mądrzejsza, a tu dopiero nam breja wyszła jak je na blasze zaczęliśmy odwracać hahahahaha

Hars nam znikła i nie powiedziała, co się stało bidulka..

Jasiek wreszcie ruszył swoją szanowną i trochę nią wierci ;)

Malina mnie ogólnie wszystkie pierścionki zaczeły w ciązy spadać więc sama sie zdziwiłam wczoraj jak sie z bolącym od wrzynania paluchem obudziłam. Widziałaś co Ci wkleiłam na :ninja2:?

Koncia - to Ty taka jak mój Wiki, co widzi to się pyta czy to dobre i jak potwierdzę to już je, a jak się okaże jednak że jest ble ale trzeba zjeść to zje - kochany chłopczyk ;) [ma kuracje z kwasami DHA, a one są wlaśnie bleee]
A prażynki kratki i inne są cały czas w sklepach ;)
Papcia
- no obrączkę dziś też nosiłam i było ok, nogi mi teraz chyba tak spuchly strasznie, aż nie chce mi się do łóżka kłaść, bo niestety ostatnio niewygodnie i nieprzyjemnie z takim twardym brzuchem się śpi. Na plecach absolutnie nawet na chwilkę nie da rady, bo cierpnę cała, prawy bok Zosia oprotestowała i kopie jak szalona, może jej krew nie dochodzi ? No więc lewy pozostał...
już stajemy się ociężałe i pora konczyć tą przyjemność bycia w ciąży! CHoć jeszcze kilka dni temu twierdziłam, ze nie jestem gotowa psychicznie to już wiem, że nie ma sensu dłużej się męczyć na siłę. Nie mogę patrzeć na siebie! M. też zaczyna jeczeć że marudna się zrobiłam i dizś puszczał sobie filmy jak byłam młoda i piękna i mnie dobijał stwierdzeniem m.in. ale Ty kiedyś ładnie wyglądałaś ;/ a jaką figurę miałaś... Superrrrr jakby nie wierzył, że będę kiedyś normalna.
Malina - no czekamy na info jutro, sama jestem ciekawa co Ci wymyśli tzn. jaki termin tym razem

reklama
Pastela, to chowaj szybko nogi pod koldre i nie patrz na nie ;-)
Malinaa, na przyszlosc; Chipsy z mikrofalówki. - Wykop.pl

Czekam na kota. Wczesniej wrocil i niezle sie z niego usmialam, bo mial leb caly w blocie. Nie wiem co ta gadzina robi.

Bosa, mozesz zrobic, jeszcze jakies klopsiki gotowane :-) mmm, sama bym zjadla, w sosie koperkowym.

W ogole to dzis sobie uswiadomilam, ze za duzo jem i rozciagne sobie zoladek... i kuper...

Gdzie Pinka?

Do góry