reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Bosa śliczne to ubranko , chyba sie nie obrazisz , jak skopiuję, jak tylko jeszcze są , boskie normalnie....................................

reklama
Kurde Mili ale mam teraz ochotę na pstrąga z czosnkiem i cytryną i frytkami i surówką z kapusty...
Dawaj do mnie to na Pstrągowo pojedziemy;-):tak:.
Bosa, odnośnie niedzieli to na PW;-):tak:.
Dove, już myślałam że się rozpakowałaś:tak::huh::huh:.
Buziaczku, jeśli chcesz mieć posty z mordkami to na dole okna odpowiedzi masz na zielonym pasku masz: DODATKOWE OPCJE i odfajkuj sobie pierwsze cztery opcje - ostatnie okienko od mordek ma być puste:tak:.
Dziś mam nockę w kuchni i muszę kod ustrzelić na nożyki w Rossmannie więc do północy posiedzę na kompie. Tylko jeszcze wybędę na Buddy'ego;-);-).

Pinka pij pij jak Cie tak męczy może akurat Cie ruszy

Katjuszka haha czyli jednak nie tylko mnie tak czepie ciekawe o której dzisiaj wstane na nocne sprzatanie tyle że ja nie musze bałaganić na lunatyku u mnie bałagan sam sie robi

Bosa śliczne ubranko

Agacina gofryyy taaaaaaakkkkkkkkkk tego mi sie chce fruzelina i bita śmietana :-):-):-):-)

Wiecie co wczoraj nic mnie nie swedziało a dzisiaj zaczeło sie od szyji a teraz swedzi dekold i rece niby tylko pojedyncze chrosty mam ale taki jakby rumień mały mi sie robi kuźwa jakby to nie mogło 2dni temu swedzic jak do lekarza szłam tylko teraz jak na złość jak wizyta za3tyg

martus - a juz wiem o czym mowilas znalazlam to i tak mam odfajkowane ale nadal to nie dziala:no::(

o dziala...ale jak skoro mi sie to w wiadomosci nie pokazuje tylko wam?? a przedtem tak nie bylo....

Papcia, tylko nie drap tego, bo w nocy sie zadrapiesz! Zrob kisiel z maki ziemniaczanej i posmaruj jakbys nie mogla wytrzymac. Mam nadzieje, ze Ci szybko przejdzie. Matko, jak slysze, ze kogos cos swedzi albo ma wysypke to od razu tej osobie wspolczuje :-(

Chyba jutro beda te gofry w ramach obiadu ;-)
Chce lokowke. Jakby tu podsunac M. pomysl, zeby mi kupil i ze to niby tak, ze to on wymyslil ;-) chyba laptopka zostawie z otwarta strona a pojde sie myc, hiii.

Kurde, dzwonie po kolezankach i chce pogadac (dzis minuty mi sie koncza), to nie maja czasu. Jedna ciasto robi, druga dziecko ma kapac, 3 w ciazy i lezy.

dobra, ide sie myc w koncu.

Futro wrocilo, spi obok mnie na poduszce. Pazur ma wyrwany, cos mu sie slabo goi, grrrr

Marta ale że co? że mamy sobie te pstrągi same łapać?:szok:

Bosa strój na chrzciny Stelki jest przepiękny! Pożyczyłabyś tydzień później dla Hani;)

agacina dzieki puki co rano posmarowałam sudocremem i było ok ale teraz sie wykąpałam zmyłam i swedzi na nowo oj cos czuje że jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek u rodzinnego sie pokaże

Bosa śliczne to ubranko , chyba sie nie obrazisz , jak skopiuję, jak tylko jeszcze są , boskie normalnie....................................
kasieńka, kopiuj śmiało! Tyle, że rozmiar na 3-6 miesięcy (czyli ok. 68 cm) kupiłam ostatni w UK. Ale! Okazało się, że samą sukieneczkę można zamówić w Polsce, w praktycznie tej samej cenie w sklepie Halens! A znalazłam ją dopiero po postawieniu przyjaciółki na nogi i kombinowanym zamówieniu z UK.
NEXT Suknia do chrztu - Sukienki i spódniczki - Dla maluchów - Moda dziecięca - NEXT - Znane marki - halens.pl

melduje sie :)

niedawno skonczylam jesc pizze,a ze po kazdym posilku mam ochote na cos slodkiego to wciagnelam krakersy z nutella (pyyyyycha... uwielbiam takie :p)
Tyle,ze teraz to mi sie nawet ruszyc nie chce.

lece was nadrobic troche :cool:

reklama
Oglądam sobie Ojca Mateusza a tam w roli głownej odcinka Mikołaj Roznerski kolega którego trenowałam jak byłam trenerem w lubelskim klubie sportowym hehe

Do góry