reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

ale naprodukowalyscie matko :szok: powoli nadrabiam dziekuje jeszcze raz za gratulacje i za wasze magiczne kciuki :*

martus teraz mam ochote i na pstraga i na chlebek mniam mniam :tak:

harsh co za scenariusze pisze twoja dalsz rodzinna jak w "modzie na sukces" :-D

ruda trzymam kciuki zeby mimo tej pepowiny wsyztsko przebieglo ok nie martw sie :tak:

a co chrzcin to aj bym chciala tylko rodzicow , chrzestnych i dziadkow a moja tesciowa ma inne plany zeby zrobic u nas w domu i ze zrobimy jedzenie same tylko ze ona nie umie gotowac o pieczeniu nie wspomne co prawda moja babcia jest kucharka i piekla i organizowala wesela od strony kulinarnej ale ma juz 72 lata i jest w formie mimo to nie mam serca jej wykorzystywac ja tesciowa chce niech placi i gosci zaprasza ja nie mam na to kasy wole na urzadzenie domu wydac :tak: tesciowa mi nawet powiedziala o jakich gosciach myslala z moje rodziny wiec jej szybko wybilam to z glowy :szok:

reklama
Hars że Ty masz cierpliwość do tych teściów ech..

Buziak z tym siusianiem to ja robię tak, że podnoszę sobie brzunio trochę wyżej i siadam mega wyprostowana to leciiiiiiiiiiiiiiii ;)

Bosa czyli jednak chrzest będzie? A z tym księdzem od wizytówki? ;) Wygrzej się teraz kochana, bo pisałaś wcześniej, że już Cię coś brało, a to wcyhłodzone studio pewnie nie pomogło.. Żebyś się nie rozłożyła :* Ja już 3 dzień się leczę, ale średnio mi to idzie..

Aga, Papcia co to jest ta fruzelina?? :O

Marta jak jak uwielbiam takie świeże pstragi mmmmmmmmmmmmmmm Dobrze, że jutro piątek i na obiad rybny do mamy jedziemy :DDDD

Ewe GRATULACJE!!!! Oblewamy :DDDD

Moje Drogie oświadczam Wam, że mam zamiar się rozpakować w ciągu najbliższych dni i zrobię absolutnie wszystko, żeby tak się stało :D
Pierwsze kroki już poczynione, ćwiczenia z SR sobie porobiłam, a potem męża zmolestowałam zanim pojechał do pracy, choć nie wiem czy to do okńca było przemyślane, no bo on wróci rano dopiero, a jak się naprawdę zacznie?? Wciąż boli mnie podbrzusze, ale nie jestem pewna czy to od szaleństw czy to skurcze czy to Jasiek się wiertoli.. Zobaczymy..

dziewczyny zdalam ostatni egzamin w tej sesji
piccolo dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!! Czyli spokojnie możesz już wyczekiwaś objawow porodu ;-)
[

Moje Drogie oświadczam Wam, że mam zamiar się rozpakować w ciągu najbliższych dni i zrobię absolutnie wszystko, żeby tak się stało :D
Pierwsze kroki już poczynione, ćwiczenia z SR sobie porobiłam, a potem męża zmolestowałam zanim pojechał do pracy, choć nie wiem czy to do okńca było przemyślane, no bo on wróci rano dopiero, a jak się naprawdę zacznie?? Wciąż boli mnie podbrzusze, ale nie jestem pewna czy to od szaleństw czy to skurcze czy to Jasiek się wiertoli.. Zobaczymy..
Czekamy wszystkie na Jaśka po tej stronie Malina DAWAJ:tak::-D:tak:

Ostatnia edycja:
malina sprobuje dzis wieczorem i jutro powiem jak mi poszlo:)
moj emek mial dzis jeszcze miec wolny wieczor ale 2 i pol dnia to dla jego glownego kucharza juz bylo za duzo i musial mi meza do pracy wezwac bo nie maja ludzi na kuchni...glupek....

wiecie co ja sie porodu boje i bym go chciala jakos opoznic a nie przyspieszyc:) wy sie nie boicie??:zawstydzona/y:

Kasienka trzymaj kciuki!! Do niedzieli musi się udać!!

Buziak ja to się będę dopiero bała jak mi syn do pięciu kilo dociągnie ;)

reklama
Marta to gdzieś na maj mozemy sie spokojnie umówić bo teraz to za zimno;)

Malinka to teraz paczka malinowych liście i heja do szpitala na porodówkę;)

Uciekam spać, dobranoc:)***

Do góry