reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Scarletka nie smutaj sie,wazne ze wiesz na czym stoisz,dotrzymasz do terminu i juz,nie ma innej opcji;)&&&&&&&
Ruda ja tez mam problemy z piciem wody;)zwłaszcza mineralniej,jeszcze muszynianka jakos wchodzi ale ogolnie jesli juz to wole przegotowana;)szklanke to wmusze tylko rano przed sniadaniem bo biore tabsy na tarczyce.

reklama
Ola to ja mam jakieś inne żelazo. Dzisiajsię dowiem od lekarza o co chodzi... Może mi coś zaleci, pomoże...

Wierka a ja już kupowałam przeróżne wody i wszystkie beee, za to wszystko co ma smak jestdla mnie super, jaki by nie był... A przed ciążą tylko kawą i wodą żyłam. Dziwnie... I jem nałogowo pomarańcze a jak zobaczę Mirindę to aż się trzęsę...

Koncia to nie fajnie z tymi rozstępami. Ja ten jeden też mam pod pępkiem, niby nic nie przybywa ale jeszcze ponad 3 tygodnie do końca...

Marta jak się czujesz? Lepiej?

Brat mi robił wyrzuty że posprzątaliśmy jego pokój! Kończąc wywód że sobie nie życzy żebyśmy tam sprzątali i że możemy zapomnieć o tym że sie kiedykolwiek wyprowadzi... Palant... A szukając mężą koszulki u brata znalazłam stos męża zakamuflowanych w szafie skarpet. Brat ukrył żeby sie nie wydało że użył. Więc wytarmosiłam wszystko z tej szafy i uprałam a w zamian zajebiste podziękowanie... A musiałam tam posprzątać bo mieliśmy gości w większej liczbie osób i nie było gdzie ich umiejscowić... Więc niekończąca się historia z pasożytem trwa...

ruda 2 razy w tygodniu?:szok: wykończyłabym sie:no: współczuję!!!

ewi brak słów normalnie, skarpety podbierać:no::wściekła/y: skąd Ty weźmiesz cierpliwość do niego jak się dziecko urodzi??

scarletka teraz tylko wytrzymać do godziny 0:tak:

Ja pitole co za produkcja od rana masakra a widze że nie tylko ja obudziłam sie z wrażeniem że to chyba dzisiaj uff na szczęście mi przeszło po wizycie w kibelku ale juz sie bałam że jak m wybedzie do gazowni to mnie ruszy no właśnie trzymać kciuki żeby mi ten cholerny gaz dzisiaj podłączyli!!!!

Co do WASZYCH pytań odnośnie m i naszych relacji wczoraj to oznajmiam że był tak zafascynowany nowym programem wipeup czy jakoś tak że całkowicie zapomniał co miała ze mną zrobić!!!!!no tak ale jak on sobie na tę noc wymażył żone w stroju sexownej pokojówki to sie nie dziwie bo ja byłam wstanie mu zaproponować wielkie pantalony piżame z kłapouchym i jego t-shirta heh też bym sie na siebie nie rzuciła w takim stroju :-D
za to dzisiaj grzecznie z rana poszłam mu po chrupiące bułeczki i kupiłam takiego tyci torta w kształcie serduszka i mu dałam po czym sie uśmiechnął i stwierdził że też takiego chciał mi kupić ;-)heh z kolacji nici bo sie nie doturlam na miasto pozostaje nic innego jak spedzic ten dzień na kanapie :)

Koncia nie płakaj tylko wskakuj na niego jak wróci w końcu do rozpakowania daleko

Cliford tak myślałam że poległaś w szkole a z karuzelą bardzo miło że nie tylko mnie sie podoba

Ruda ta kawka nadal aktualna to ja sie melduje że z chęcią

Marta ŚCISKAJ NOGI a kto na weselu miał szaleć? no właśnie jeśli moge Cie wykorzystać to doklej do ciekawych linków Ten Bosej o masażu na kolki żeby sie nie zagubił:-)

Futrzak kibelek tylko co godzine kibelek? przy takim piciu ja bym była co15min a papieru ile rolek Ci schodzi na tydzień?

Ewi dobrze że gaci mu nie podbiera ja bym mu cos extra zapachowego do tej szafy wsadziła:-p

Wszystkim nieukom Leniuchom zleje dupska dzisiaj do książek marsz!!!! póżniej nie bedzie sie wam chciało uczyć

Madzik cierpliwość jeszcze mam ale już coraz mniej... Skarpety to nic, potrafi wpierać mężowi że to jego kuszulka jak nie jest jego. Odwieczny problem z nim mam niestety. O tyle dobrze że pracuje do 20 to mam go z głwy cały dzień. Za to wraca o 2 lub 3 w nocy i się tłucze jakby sam tu mieszkał. No i nie sprząta, nie pierze, nie zmywa, śmieci nigdy nie wyrzuci, zakupów nie robi. Taki pasożyt. Oznajmił jeszcze że zaproponował dziewczynie przerwę w związku bo napomniała o ewentualnym ślubie więc pewnie zaczną się balangi i kolesie do rana... Brak mi słów... Jak tak dalej będzie to powiem rodzicom że tak się nie da żyć i że się wyprowadzę bo nie będę się tu użerać z gnojem... Może go wyeksmitują do siebie...

Hars to córka Ci urodę zabiera;) nie masz jakiejś maści na to? A to święto naleśnika to kiedy jest? I jak się je obchodzi?

Ewe leniu jeden! Bierz się do nauki bo za kilka tygodni jak bedzie dzidziuś to będziesz żałowała że się wcześniej nie uczyłaś! hi hi hi;) a ja właśnie siedzę nad dyplomową! Masakra jakaś! Jeszcze wiercą w ścianach na górze u sąsiadów i w ogóle się skupić nie mogę... Chyba nigdy tego nie skończę! Futrzakowa mi tu miała pomóc o trendzie sekularnym! I co?

Bardzo bym chciala, ale powiem szczerze, ze przed urodzeniem Olafa tez mi ryjek wysypalo... No,ale dzielnie walcze...
Swieto nalesnika- 8 marca :p W dzien kobiet..ale to inaczej co roku. W zeszlym bylo jakos w lutym.. i co..zre sie nalesniki caly dzien..dla mnie ok, bo kocham- z sokiem z cytryny i cukrem...pyyyycha...albo nadzieniem pieczarkowym...

harsh, masala tak, ja juz skonczylam kawke,ale zrobic moge ;-)

no coz walentynki to takie swieto,ktore coraz wieksza ilosc ludzi olewa. Najbradziej to obchodza je chyba nastolatki ;-)
Ale wiem,ze T. umowil sie wczoraj ze swoim tata,ze podrzucimy im Bartoszka na chwile a sami gdzies wyskoczymy, wiec przynajmniej jest powod do wyjscia :) bo potem dwoje juz ciezej komus podrzucic ;-)
No chyba ,ze do pl sie wybierzemy to wtedy moi rodzicie z checia zostana z dzieciaczkami :)
Fajnie macie z ta rodzina tutaj... I tez sie nie moge doczekac wizyty w PL, jak sobie bez zdenerwowania zotawie Olafa i malucha...bo teraz to nawet jak juz musze Olafa zostawic, to sie boje..ze ani nie ubrany, ani nie najedzony...a jak do szpitala trafilam, to K. sie zajal super,ale jak musial mnie odebrac to co... okazalo sie, ze Olo przez 3 godziny siedzial i ogladal bajki...

Madzik ja się przyznaję że biorę jedną tabletkę na tydzień bo inaczej bym się zamęczyła... Tylko ten sprzedawca ma tylko najmniejszy rozmiar ten do 5 kg. Pojedyńcze paczki u niego bardziej się opłacały niż czteropak jak zamawiałam...

Hars a jak ten tusz z Avon? masz już?

Katjusza a dacie radę jeszcze dzisiaj wypróbować łóżeczko czy raczej dostarczą w późniejszym terminie?

Dziewczynki ktoś pracuje w aptece ale nie pamiętam kto a mam love;)

Ewe chyba??? Czy moze tulip?
A co do tuszu- mam! i powiem szczerze, ze jest bardzo fajny... Tak wyglada:

Zobacz załącznik 327273
Co prawda jakas super shock to moze nie jest,ale daje dosc naturalny efekt i bardzo dobrze pogrubia. Szczoteczka wielka, ale mialam kiedys podobna, wiec spoko... No i po kilku warstwach jeszcze nie skleja..
przecież się nie puchnie od picia wody :-) moja teoria jest taka że dużo wody mineralnej jest lekarstwem na na prawdę wiele dolegliwości. Jedyne co to się na początku radziłam lekarza czy to że mam tak ogromne pragnienie i że tyle piję nie wpłynie źle na mój organizm bo są jakieś teorie o wypłukiwaniu minerałów z organizmu ... ale powiedział że jak nerki zdrowe to hulaj dusza:-D no więc u mnie w domu idzie średnio 18l wody mineralnej na 5 dni:-)

No i ja wlasnie mam zakaz duzej ilosci mineralki wlasnie...

Scarketka, miejmy nadzieje, ze dasz rade! Piotrus w przedszkolu?

Skarletka - nie smutkuj kochana:* trzymam za ciebie kciuki byś dotrwała do 14 marca i wiem że wszystko będzie dobrze:*

Papcia
- hehe... papieru też sporo schodzi:-D

Papcia nie bij! Dzisiaj walentynki to jeszcze się polenię trochę;) a do szafy to nic nie będę pchała bo sama z niej czasami korzystam tak jak i z pokoju. Pozatym wczoraj ja generalnie posprzątałam. Wiem, wiem głupia jestem...

Futrzak bidet sobie zamontuj, będzie oszczędniej;) czytałam wczoraj że w Egipcie nie ma papieru tylko bidety, jakoś tak dziwnie dla mnie...

Ostatnia edycja:
reklama
A ja walentynki spędzę z bratem eMka, bo ma urodziny ;-) Podejrzewam, że i tak nas szybko spławi, bo impreza ze znajomymi ważniejsza. Ja nie wiem skąd on bierze siły, ale po rozstaniu ze swoją laską codziennie po pracy baluje ze swoją paczką od 16 do 3 w nocy...a w weekendy do południa.

Do góry