reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ona... to chyba dobrze że czujesz się dobrze
dmuchawiec - don't worry
dmuchawiec - don't worry
Witam mamuski w ten jesienny poranek.
Ja tez moge spac na okragło ale nie wiem czemu codziennie budze sie o siodmej i juz jestem wyspana,za to o 22 to juz jestem nieprzytomna.Miło wiedziec ze z tym rozkojarzeniem nie jestem sama;-)
Mam pytanko do tych co nie toleruja duphastonu,oprocz bolu portfela to jakie miałyscie objawy?
Ja tez moge spac na okragło ale nie wiem czemu codziennie budze sie o siodmej i juz jestem wyspana,za to o 22 to juz jestem nieprzytomna.Miło wiedziec ze z tym rozkojarzeniem nie jestem sama;-)
Mam pytanko do tych co nie toleruja duphastonu,oprocz bolu portfela to jakie miałyscie objawy?
Marta1981
Rodzyneczka
Witam wszystkie, właśnie zaklepałam sobie wizytę na 10 sierpnia:-). Dziś muli trochę mniej bo już trochę mi odpuszcza - ale z jedzeniem nadal kłopoty.
Miłego dnia - u mnie słoneczko wychodzi:-).
Miłego dnia - u mnie słoneczko wychodzi:-).
futrzakowa
yea! to ja!
Jeszcze nie byłam Mam wizyte na 6 sierpnia dopiero, bo mój gin teraz jest na urlopie, a tydzień temu ja byłam;-) W kazdym razie boje sie tej wizyty jakoś:-( W styczniu tego roku poroniłam w 6 tygodniu:-( i cały czas sie boję:-( Ale jak narazie wszysko jest ok, żadnych skurczy czy krwawień:-)
Nie będę się dłuzej o tym rozpisywac, żeby Was nie straszyć. Ciążą trzeba się cieszyc ze wszystkich sił- to dla mnie najpiękniejszy czas w życiu
dmuchwiec...a ty zaszłaś (teraz lub w styczniu) w ciążę karmiąc piersią? pytam z ciekawości :-)
A ja jutro wizyta u nowego gina - w ramach sprawdzenia. To lekarz ze szpitala, w którym planuję wstępnie rodzić. Zobaczymy. Chciałabym, żeby mi pasował - miałabym już docelowego lekarza prowadzącego i problem z głowy.
witam
nie odzywam się, bo mam okropne mdłości i nie mogę jeść, tylko śpię... odebrałam wyniki i mam już anemię :-( z Wiktorem takie wartości miałam w 3 trymestrze. Siedzimy w domu, bo Wiki mocno przeziębiony.
Idę poczytać co powinnam jeść, może na cos się skuszę?
pozdr i miłego dnia życzę
nie odzywam się, bo mam okropne mdłości i nie mogę jeść, tylko śpię... odebrałam wyniki i mam już anemię :-( z Wiktorem takie wartości miałam w 3 trymestrze. Siedzimy w domu, bo Wiki mocno przeziębiony.
Idę poczytać co powinnam jeść, może na cos się skuszę?
pozdr i miłego dnia życzę
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Karmiłam wtedy wyłącznie piersią- w styczniu.
Teraz planowalismy dzidzie i dwa tygodnie przed poczęciem odstawiłam małą zupełnie.
Teraz planowalismy dzidzie i dwa tygodnie przed poczęciem odstawiłam małą zupełnie.
reklama
ja śpię , a wy tak skrobiecie
dmuchawiec witaj i rozgość się
ja nieprzytomna, Pinka wstała skoro świt, a ja zasnęłam skoro świt.
u nas pogoda lepsza, choć bez rewelacji, przynajmniej nie leje
widze, że nie tylko z moim muleniem dzisiaj lepiej, to dobrze, korzystajmy
dmuchawiec witaj i rozgość się
ja nieprzytomna, Pinka wstała skoro świt, a ja zasnęłam skoro świt.
u nas pogoda lepsza, choć bez rewelacji, przynajmniej nie leje
widze, że nie tylko z moim muleniem dzisiaj lepiej, to dobrze, korzystajmy