reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
no cóż, niektóre z nas jeszcze trochę popracują. ja się dzisiaj męczę, bo mam mało do zrobienia, a nie lubię udawać, że cos robię. to jest bardziej wykańczające.

no cóż, niektóre z nas jeszcze trochę popracują. ja się dzisiaj męczę, bo mam mało do zrobienia, a nie lubię udawać, że cos robię. to jest bardziej wykańczające.

wiem o czym mówisz...mnie czeka taki dzisiejszy i jutrzejszy dzień..siedzę dla samego siedzenia:-( a przecież mogłabym pospać :-D

reklama
Witam was dziewczyny :-)
Widzę że u nas jak każdego dnia rozpisane dziewczyny od samego rana :-D a ja niedawno wstałam i już po śniadanku :-)
Witam nową marcóweczkę :-D
Rozumiem was dziewczyny z tym ściemnianiem ja jak jeszcze robiłam to też miałam takich pare miesięcy kiedy nie było nic do roboty (przed zamknięciem firmy) totalna nuda,aż krew zalewała,a siedzenie w jadalni i oglądanie telewizji albo opalanie się na słoneczku to już na prawdę wychodziło bokami :eek: a szef chodził i się tylko śmiał okropny był ten czas dla mnie,wielkiej też nie wiadomej no ale już jest po wszystkim :-)

Do góry