reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
malinaa Ty kusicielko:-D koncia tu już na wagę nie wchodzi a Ty takie propozycje ślesz?;-)
koncia a tak na serio to po co wchodzić na te wagę, cukrzycy nie masz, więc diety nie musisz trzymać, a kiedy można sobie bez wyrzutów dogodzić jak nie w ciąży?:-) po Twoich zdjęciach które widziałam nie widać żebyś miała na plusie 20 kg, więc ciesz się ostatnimi tygodniami:-)

Koncia, ale mnie rozbawiłaś, ja chyba też jak dobije do 20 kg to przestanę się ważyć :D.

Patik, ja właśnie to robię, jem ile mam ochotę póki mogę ;).

boze wy tylko o jedzeniu:-D ja wlasnie zjadlam cala tabliczke czekolady jak nigdy :zawstydzona/y::szok::-) a malina mi ochoty na ciacho narobila i musze cos zrobic teraz przynajmniej o zapachu adwokata bo umre:sorry2:

also no i dobre podejście:tak: ja tam jestem na diecie ale sprawdzam często cukier po różnych smakołykach i czasami wychodzi że mogę się skusić na kawałek jakiegoś dobrocia, dlatego w ograniczonych ilościach ale tez od czasu do czasu sobie dogadzam:-D
buziaczek adwokatowych ciastek nie znam, mnie od kilku dni dręczy myśl o zrobieniu takiego ciacha - podaję link z przepisem
Rafaello

Ja wczoraj wieczorem upiekłam karpatkę i już zostało mniej niż połowa. A tabliczkę czekolady też potrafię wciągnąć na raz, haha, taki nasz urok w ciąży.

Patik, ja nawet nie będę wchodzić na ten link z przepisem, bo jeszcze zrobię, haha.

paticzku ja jakos kokosowa pani nie jestem:sorry2: ojjj ten adwokat:(uhhhh smaczne ciasto znalazlam na necie i juz wkleilam na przepisowy ale niestety tylko fotka i jak go zrobic??????:-p
asco- lepiej mi ze to nie tylko ja:-p

reklama
Do góry