reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

chyba powinna do konca ciazy zamkna sie w domu i nie wychodzic. Wlasnie dzwonila do mnie kolezanka i pierwsze slowa: 'slyszalam, ze jestes strasznie gruba'.
No extra. Az nie wiedzialam co powiedziec. Pobeczalam sie :( jak moze wygladac kobieta w 9 miesiacu ciazy?! Jeszcze sie wprosila do mnie na kawe. Powinnam powiedziec jej niech spada.

Taaa, do konca ciazy nic nie bede jesc...

reklama
no i spoko myślę, że nie ma co się zamartwiać ruchami, ja zaznaczam na karcie ruchów płodu - jak jest 10 to dzień zaliczony ;)

ale niespodzianka - haha
przekopałam moje pudełka z wyprawką w szafie szukając czy coś do prania nie zostało...a tam nówki - 10 małych body, mini pajacyki 8 szt., bawełniany kocyk, mini śliniaczki, 10 par skarpetek heh zapomniałam że to kupiłam :zawstydzona/y: i się ostatnio stresowałam że mam za mało!

spadam prać

agacina - co to za babsko wredne??? Ja bym odlożyła chyba słychawkę. Kurde no nie becz! Przytulam mocno

Ostatnia edycja:
aga_cina, ludzie to kretyni ;-) też już takie teksty słyszałam pod swoim adresem, także się nie przejmuj, niektórym brak taktu, przejrzy na oczy jak sama zaciąży. Jak przyjdzie na tą kawę, to tak mimochodem rzuć "dobrze wyglądasz, zaokrągliłaś się na zimę" albo coś w tym stylu ;-)

chyba powinna do konca ciazy zamkna sie w domu i nie wychodzic. Wlasnie dzwonila do mnie kolezanka i pierwsze slowa: 'slyszalam, ze jestes strasznie gruba'.
No extra. Az nie wiedzialam co powiedziec. Pobeczalam sie :( jak moze wygladac kobieta w 9 miesiacu ciazy?! Jeszcze sie wprosila do mnie na kawe. Powinnam powiedziec jej niech spada.

Taaa, do konca ciazy nic nie bede jesc...

ale bezczelna! Niech spieprza z ta kawa... Glupia dupa.

Pastela, ja tez zrobilam pranie i mam chyba dosc...nie mam w ogole skarpetek, ale kupie kilka par i powinno byc ok...w sumie czekam na plec ;)

I znow obejrzalam sobie program o tym jak babka rodzila i znow mam skopany humor.
K. ma mi odebrac Olafa z przedszkola i sie strasznie denerwuje....

Papcia daj sobie rozgrzeszenie, każdy może mieć gorszy i słabszy dzień, a co dopiero zaawansowana ciężarówka, odpoczywaj :*

Aga albo spytaj czy ona też w ciąży, bo jakby się zaokrągliła tu i ówdzie ;)

Czas ruszyć wielki kuper i coś zrobić, ale nie mam kompletnie pałera ;p A do tego Jaśko nadrabia wczorajszy ospały dzień i wypycha mi się przez skórę, o tak:

Zobacz załącznik 322914

Caly czas mi sie beczec chce :( wyprzytulalam sie z kotkiem.
Chyba jej napisze, ze kawa nieaktualna, bo dopiero za 2 tyg w sumie ma sie odbyc, bo ja mam przerwe w szkole. To do wtedy bede meeeeega gruba.
Ale moze ja na prawde nie powinna sie juz ludziom pokazywac, co?
CIMG6174.jpg

Chociaz siostra stwierdzila, ze czarny wyszczupla :(
ide beczec dalej :(

reklama
Do góry