reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Katjusza znam tez bol piet:(wczoraj specjalnie ubrałam kozaki na płaskim obcasie i mimo to piety bolały chyba nawet bardziej niz w tych drugich na lekkiej koturnie.
Malinus wiesz na mojej ''wsi'' mamy az jedna pizzerie ale za to pysznie robia;)i raz na jakis czas np na jeden weekend jest taka promocja ze jedna duza pizza kosztuje 9,90zł w danej dzielnicy a nastepny weekend ta promocja jest w innej dzielnicy itd;)tesciowka chyba nie przyjedzie bo Marcin sie na nia wkurzył i jedzie do szpitala sam czyli i sam wroci;)
Vetus tacy ''znajomi'' to skarb;)ja te moje ciuszki co dostałam to tez od babek ktorych nigdy na oczy nie widziałam , one pracuja z moja przyjaciołka;)jedna to nawet nic nie chciała za nie ale kupiłam jej malibu w podziekowaniu a druga chciała tylko jakies pieluch dla swojej corci,no to kupiłam pampersy i pake chusteczek;)

reklama
I ja się witam dziewczynki ;) Dziś zamierzam troszku poodpoczywać z M, bo już wczoraj brzusio pobolewał bo ciągle gdzieś latam hehe , a jutro zaczynamy malutki remoncik :tak: jutro M tylko będzie mył sciany i gruntował a we wtorek położy kolorek :-) Troche się denerwuje bo będzie bajzelllllll, ale pocieszam się efektem końcowym :D:D:tak::tak::-):-)

Ahhh i zerkam ciągle co u Milutka może jutro Nam zrobi niespodzianke ;)))):rofl2:

malina nie wiem w sumie troche mialam powlanczane ale nic sie nie dzialo poki nie podlaczylam zelazka:/ nie wiem moze jakies spiecie sie zrobilo od niego bo zwykle tylke samo mam podlaczone i nic sie nigdy nie dzialo a tu podlaczylam zelazko i lup i potem znowu podlaczylam i lup a potem wszystko przeszlo...e tam elektryk ze mnie nie bedzie:)
a co do remontow to ja lubie bo przynajmniej cos sie zmienia:)

Katjusza znam tez bol piet:(wczoraj specjalnie ubrałam kozaki na płaskim obcasie i mimo to piety bolały chyba nawet bardziej niz w tych drugich na lekkiej koturnie.
Malinus wiesz na mojej ''wsi'' mamy az jedna pizzerie ale za to pysznie robia;)i raz na jakis czas np na jeden weekend jest taka promocja ze jedna duza pizza kosztuje 9,90zł w danej dzielnicy a nastepny weekend ta promocja jest w innej dzielnicy itd;)tesciowka chyba nie przyjedzie bo Marcin sie na nia wkurzył i jedzie do szpitala sam czyli i sam wroci;)
Vetus tacy ''znajomi'' to skarb;)ja te moje ciuszki co dostałam to tez od babek ktorych nigdy na oczy nie widziałam , one pracuja z moja przyjaciołka;)jedna to nawet nic nie chciała za nie ale kupiłam jej malibu w podziekowaniu a druga chciała tylko jakies pieluch dla swojej corci,no to kupiłam pampersy i pake chusteczek;)

Ja w plaskich mam wieksze problemy niz na lekkiej koturnie... Taka 'zadeptana' ta pieta wtedy jest. Nie moge sie doczekac, az znow zaczne nosic troszke wyzsze buciki, ale nie jakies szpile czy cos...Tylko np mialam martensy na koturnie lekkiej i mialam zabronione od K. :-D

Ola i fajnie, ze takie ciuszki dostalas :) Tym bardziej, ze od obcych ludzi.. my nawet od rodziny za bardzo nie dostaniemy, no chyba, ze krowa sie poczuje...

i sie jeszcze chce pochwalic, ze takiej wtyki w pizzerii jak ja, to nikt nie ma tutaj- bo moj brat pracuje w jednej z najlepszej u nas na wsi i serio robi pyszna, a jezeli juz dla nas to w ogole jest 'naladowana' :) (zachcialo mi sie teraz pizzy....ale tej brata wlasnie...)

Naczytałam się o pizzy i aż mi ślinka leci jak sobie o niej pomyślę. A w domu mam tylko rosół!

Dzisiaj czeka mnie jeszcze przejęcie obrazu i porcjowanie świni bo jednak wczoraj nie dojechała ze wsi. Nic mi się nie chce...

Vetka, Ola a mi nikt nic nie daje! Przydałby się taki extra worek ciuszków...

dzięki dobra kobieto żeś mnie pożałowała ;-) ja jeszcze mierzę 171 cm, ważę teraz 72 a rozmiar stopy mam 37!! to jak mają nie boleć jak takie małe?! jeszcze się ciążowego platfusa nabawię!! :szok::-)

Katjusza ja mam 175cm a buty noszę 37, 38 zależy od modelu... Pewnie te co mają większe stopy się dziwią że narzekamy ale to na prawde jest czasami uciążliwe... No i ja ważę dużo więcej niż Ty więc znam ten ból... Ale już niedługo:)

Mowisz przeczyscic filtr... hmm a gdzie go znajde?? :-)
z tylu albo z przodu pralki. Kiedys jak wynajmowalismy mieszkanie, pralka nie chciala nam wirowac i gosciu przeczyscil (a syfu tam bylo, ze ojjoj) i potem dzialalo. powinno sie to robic co jakis czas. Moze pomoze :-)

a ja mam nowe legginsy (fakt, ze ciazowe, ale najwyzej potem bede koszyk zawijac pod brzuchem) i nowa bluzke i nowa torebke hi :-) a tyyyyle pieknych rzeczy widzialam.

Kupilam sobie snickersa. ale jeszcze go nie zjadlam :zawstydzona/y: Ale tak sobie pomyslalam, ze to koniec ciazy, to moge zgrzeszyc batonem...

Ide polezec, bo lazilismy chyba ze 4 godziny. Az mi sie slabo zrobilo w sklepie, ale to chyba z glodu.

Milego popoludnia :-)

reklama
Do góry