reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Widzę że problemy z sąsiadami nie tylko u mnie hehe moi sąsiedzi nałogowo słuchają muzyki jak tylko są w domu. Itak od disko polo przez murzyńskie rytmy aż do biesiady!

Milutek nas podczytuje ale nie może odpisywać bo ma internet tylko w telefonie. Wszystko u niej ok:)

reklama
no tak wlasnie also... wogole to dziwne dla mnie takie cos zeby do sasiada chodzic pozyczac... dziwni ludzie maja tupet i 0 wstydu wg mnie... dobrze ze sie nie zgodziliscie tam raz to jeszcze jeszcze ale wiecej... co za duzo to nie zdrowo... boziu jak sie ciesz rodzice moi w tym tyg beda bilety kupowac na samolot zeby na narodziny ich pierwszego wnusia leciec... kurcze powiedcie czy wasze malenstwa rodzily sie w terminach? bo tak sie zastanawiamy na kiedy bilety kupic??

Normalnie a wlasciwie nienormalnie aż tu za cicho co ja mam czytac?

Koncia niby powinni skończyc remot o18 ale np u mnie sasiad ostatnio po23wiercił żonie dzióry na pułeczki akurat byłam w łazience wiec słyszałam jak gadali a np mój ulubiony sasiad od butów o dziwo jeszcze dzisiaj nie rzuca żoną po ścianach bo noc to ich ulubiona pora
papciu tak tu cicho bo my wszystkie już takie zmęczone, że chyba od pisania zadyszki dostajemy;-)

Jestem! Zrelaksować to się nie dało przy 5latku i 2latce biegających za naszym Fredzikiem, ale fajnie było kumpelę zobaczyć, szkoda mi jej.. taka wymęczona była, no bez życia, a zwykle wulkan energii i pozytywnego nastawienia.. Już się umówiłyśmy na wieczorne pogaduchy tylko we dwie w przyszłym tygodniu o ile nie urodzę do tego czasu ;) Ona mi daje tydzień, max 10dni ;)
Mama to samo ;p Jak mnie dzisiaj zobaczyła, to powiedziała, że już po buzi widać, że to dni ;) Na szczęście eMkowi jakiś normalny grafik ułożyli, dzienny o dziwo, więc damy radę!! Zresztą Jasiek porządnym kopem obiecał mi, że będzie czekał na tatę ;)

Olka dziękuję Ci bardzo!!!!! Kupię mu te witaminki i mam nadzieję, że nie będzie już wszędzie tyle włosów, oby!! A na wycieczki od jeździmy czerwca, a mężów jakoś namówimy ;)

Koncia jak będziesz ćwiczyć nie będzie rozklapiochy!! A kulki mogą tylko pomóc ;)

Papcia musisz nastawić swojego, że ma być oparciem dla Ciebie!! A nie wpadać w histerię ;) Od paniki to my jesteśmy ;) Ojj ciekawe co mój wymyśli ;p

Scarlet spoko, może to taki upławik był tylko.. U mnie była różowa woda we środę, więc stawiam na przyszły tydzień ;) Może to racja, że kobieta wie, kiedy zbliża się poród - u mnie brzuszek jeszcze bardziej opadł, nie mam już duszności, zgaga też rzadsza, no i ciągle czuję taki nacisk na dół i częściej się wypróżniam..

Pinka nie wiedziałam, że taka artystka z Ciebie rozchwytywana :O

Pestusia spokojnie,pamiętaj - są ludzie i taborety..

Vetka z okazji urodzin życzę Ci, by każdy kolejny dzień lepszy był od poprzedniego ;*

Also pewnie macie rację, że te 50zł to tylko było tak dla sprawdzenia ;p Dobrze, że nie dałaś! Obcej babie? Oszalała chyba;p Dziwne zwyczaje ;p

Milusia mam nadzieję, że lepiej Ci się śpi, że jedzonko masz nośne, że gości masz na okrągło i się nie nudzisz, no i że sąsiadka wyluzowała z pesymistycznym gadaniem ;)

Milutek dobrej nocki życzę i miło czytać że u Ciebie wszystko dobrze:-)
malinaa oj wierzę że koleżanka może być przygaszona przy dwójce szkrabów;-) ja mam jedno a czasami nie nadążam:no:
super ze Twój M. ma dobrze ułożony grafik, teraz możesz spokojnie czekać na rozwój wydarzeń:-)

reklama
Do góry