reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Milutek, Ruda - nam też niezbyt fajnie śpi się osobno, ale przynajmniej wysypiamy się. Zobaczymy jak tak długo wytrzymamy. Dzisiaj na bank spać będziemy razem, bo już się stęskniliśmy, a Emek do pracy nie idzie więc nie musi być wyspany;-)

reklama
Cholercia, kilka dni temu spróbowałam przez WAS coli, nie smakowała mi... Od tamtej pory piję szklankę dziennie, bo mam ochotę. Choroba, uzależniłam się, zupełnie jak z papierosami, na początku ble, a potem nałóg. :baffled:

Serniczek się piecze i pachnie mmmmniam!

M dzwonił wczoraj do sklepu dziecięcego, mieli zamówić fotelik do wózka. No zamówili, 3 tyg. nam każą czekać. Z Ameryki płynie czy co? Przegięcie, produkują te wózki w Wlkp, więc nie ogarniam:confused2: Ale niech im będzie, może donoszę ciążę, jak nie, to M będzie tramwajem zapieprzał z wózkiem ze szpitala:-p

Wzruszyłam się, wytulam M jak wróci <3 YouTube - Anita Lipnicka - Historia Jednej Milosci

Cześć Kobitki!
ja tylko wpadam się przywitać i życzyć Wam udanego weekendu:-) mam nadzieję że u Was wszystko w porządku:tak: już się boję co zastanę tu w niedziele w wieczorem;-) będę miała co czytać wieczorkiem kiedy M. pójdzie do pracy...bo pewnie z produkcją nie zwolnicie:-D
mam rodzinkę u siebie, więc za bardzo nie będę na bieżąco;-) trzymajcie się ciepło:-)

Dziewczynki! u nas wielki dzień! babcie i dziadki pojechali na przedstawienie Zosi do przedszkola, będzie myszką, mówi wiersz i śpiewa solo piosenkę:-) a ja czekam na nich z tortem. Ehhh co za emocje:happy:
mówię Wam jakie cudne chwile przed Wami!:-)

nieskromnie wkleję rysunek mojej córy, tak mnie rozczuliła, że postrzega naszą rodzinę jako 4 osobową:happy: i że wszyscy połączeni jesteśmy

pinka/wierka nie ma gorszej rzeczy niż jak ktoś krzywdę naszemu dziecku robi:no: żeby tak kopać po głowie??? matko!!! ja interweniowałam nawet jak moją przezywali "rudzielec", jak ma być tolerancja dla innych ras czy niepełnosprawnych jak nawet rudy nie przejdzie:confused2:

ruda mam tak samo ze spaniem....Zosię odnosiłam dzielnie jak przychodziła, utuliłam, a spanko zawsze z m:tak: a poza tym co to ja sama miałam wstawać do dzidziusia, był obok, wszystko słyszał:-p i też pomagał;-)

magdzior na mnie zakupki w IKEA zawsze kojąco działają, fajne rzeczy nabyłaś:tak:

obiadek kończę - łosoś z ryżem - mniammm:tak: a deser z dziadkami zjem.

Malina z tymi siłami do ogarniania to tak hmmmm chyba wyparowały;) Ty sie ciesz ze to tylko stłuczka,a ilosc mandatow to pikus dla kogos kto jezdzi ''zawodowo'',moj M to czasem ma ze cztery rocznie;)
Futerko oj jak ja Cie rozumiem,ja tak mam prawie co dzien rano,M wstaje przed 6 to ja sie tez zawsze obudze tak 4-6 i potem sie kulam czasem nawet do 9:(a jak zasne to spie do ok11;)
Magdzior moj M wymyslił na poczatku ciazy ze jak mi brzuch urosnie to on bedzie spał na kanapie ze strach ze mnie uderzy w brzuch a ja mu to skutecznie wybiłam z głowy bo nie umiem spac sama wiedzac ze on jest obok:) tez planuje kupic ta zabe;)
Milus no własnie przezemnie chyba tez juz przemawia zmeczenie ciaza bo własciwie przez te 8 m-cy ani razu nie zdarzyło mi sie spac w dzien a teraz od jakiegos tygodnia zdarza mi sie zasnac niewiedziec kiedy;)nawet teraz mam ochote na drzemke;)zwłaszcza ze dotarla moja poducha;)i bulwa sie do mnie tuli na dywanie;)

Mnie z samego rana brat zdenerwował. Jaki to jest wkurzający człowiek!!!:ninja2: Humor mi się popsuł od rana i teraz nic mi się nie chce...

Jak wczoraj pisałam M został wujkiem. Mały ważył 4300 i miał 57cm. Mam nadzieję że ta waga to nie rodzinna i że moja mała nie będzie takim wielkoludzikiem!

Właśnie zadzwoniła kobieta z banku że Anglia nie zaakceptowała mojego czeku bo podpis jest nazwiskiem po mężu a czek wystawiony na panieńskie. Akt ślubu nic im nie mówi!!! I muszę jechać do banku podpisać się starym nazwiskiem haha Paranoja...

Malinka Ty nie mów głośno że mandatu nie dostałaś nigdy bo ja się tak raz pochwaliłam że mam 8 lat prawko i ani razu mnie policja nie zatrzymała i zatrzymali mnie dwa razy pod rząd raz za telefon, raz na jakiś durny przegląd pojazdu i czepili sie że gaśnica nie ważna;) ale wywinełam się;)

Papcia tu widzę jakiś terroryzm wprowadza i chce wszystkich bić mokrym paskiem hehe co to sie porobiło!

Mili ale muza. Taką nam zaserwujesz na wakacyjnym zlocie? Pierwszy raz słyszę te piosenki ale ja ze wschodu zacofana;)

Futrzak u mnie co sobotę regularnie albo jabłka albo ziemniaki sprzedają i też zawsze jak ja jeszcze śpię!!! Ulotki to nawet w niedzielę potrafią roznosić...

Mamii nie wiem jak Wy się na tych 100cm mieścicie bo mnie mąż przy 140cm ciągle w kaloryfer wciska!

Sąsiad znowu katuje beznadziejna muzyką!!!

Ewi- włącz sobie czasem Vive i będziesz na czasie:):) hi hi a przy takich rytmach to naljepsze sa domówki :):-D:-D:-D

Olus- bo my teraz mamy ostatnie momenty żeby naładować baterie;-). Wiec spij Kochana ile możesz...a ze w nocy czasem nam to ciężko idzie to dobrze to nadrobić w dzień :-).

reklama
Do góry