reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Malinka- normalnie radziłabym Ci przestawić łózko ale jest to raczej niemozliwe...nie masz Kochana innej miejscówy do spania? Nie bedzie za dobrze jak sie jeszcze rozchorujesz od tego:(

Jeszcze przed wyjazdem zmobilizowałam eMka do przestawienia wyrka, więc dzisiaj już ze spaniem ok, tylko jak się pozbyć tego bólu :'''''/
I jeszcze rano mnie na twarożek ze śmietaną pokusiło, to teraz mam, po śmietanie mam zawsze biegunkę buuuuuuuuuuu
Chyba pójdę spać, żeby szybciej było jutro, ale nocka pewnie będzie do d...

Moge Wam opisac co sie mi przytrafiło....?????
Wczoraj wylicytowałam za 6 zł.3 szt.śpioszki używki w rozm.50- babka mi napisała ze ma sporo ciuszków na sprzedaż i zaczęła mi to przesyłać na email. Wybierałam- odpisałam żeby mi wyceniła to co mi wpadło w oko i wszystko super. Dzisiaj jej przesłałam zestaw ciuszków ktory bym chciała i zaproponowałam cenę + oczywiście to co wylicytowałam. A babka mi pisze ze nie ma 4 szt.z tego co wybrałam bo zaczęła to zbierać i wyszło ze jakas babka co kupowała u niej osobiście to kupiła. Se myślę oki- przeżyje były to czapeczki i kaftanik) Potem mi pisze ze te moje śpioszki z aukcji to się pomyliła i są w rozmiarze 68!!!!! :wściekła/y: to już mnie krew zalała. Dzwoniła i przepraszała (miała nr.z allegro) a ja i tak niby cos u niej chciałam kupić. Wiec wysłałam co bym ewent.chciała w zamian i ze chce przesyłkę za pobraniem żeby doszło jeszcze zanim będą maluszki. A ona mi teraz pisze ze tak nie wysyła ...........i powiedzcie mi bo mnie krew zalewa czy zrezygnować z tych hocków klocków z ta babka bo ja jej przelewu wcześniej nie zrobię- bo sie boje. Jeszcze mam prawo negatywa walnąc jej za te śpioszki na allegro!!!!

Malinka-
oj będzie ciężko coś na taki ból- musisz to porządnie wygrzać...

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem możesz na dwa sposoby.. Napisz jej, że w związku z tym, że jeden z przedmiotów, który wylicytowałaś jest fikcyjny rezygnujesz z zakupów u niej i ma odwołać te aukcje. Kupisz sobie u kogos innego, uczciwego, bo coś śmierdzi ta sprawa.. A jak brzydko odpisze, jak będzie Cię straszyć negatywami, to ją postrasz, że zgłosisz do allegro jej nieuczciwość. Jak nie ustapi, to faktycznie zgłoś sprawę do allegro..
A miała napisane, że wysyła za pobraniem??

Ps. Śpię dzisiaj w dresie i szaliku, musi przejsc do jutra! Nie mam nawet czym nasmarować, ale może od samego ciepełka przejdzie..

To co wylicytowałam miało tylko zaznaczona opcje- list polecony:4,5zł. Nic więcej. Śpiochów nie ma- chciałam u niej kupić inne rzeczy ale ustalone na email i tu mam stracha. Bo na allegro to mamy umowe a poza to moze mi zwinac kase i paczki nie wysłac........

Milutek - zrezygnuj, w rozmiarze 50 jest bardzo duzo taniutkich ciuszków, skoro ona sprzedała to co Ty wylicytowałaś komuś innemu to aukcja jest nieważna, daj sobie z nia spokoj, tylko spokojnie jej napisz, że skoro nie ma to chyba jasne, że rezygnujesz... po co Tobie nerwy? A na allegro można wszystko wyjaśnić i komentarza nie będzie

Malina - kurde no, weź paracetamol i do wyrka się grzej

Milu - nie mam już dziś siły Was nadrobić, powiem tylko tyle - nie kupuj! śmierdzi z daleka! ja się nacięłam juz, co prawda na pania z BB, która chciała sprzedać ciuszki, do dziś nie mam paczki, a po pani ślad zniknął. Niby tylko 15 zł, ale to nie o to chodzi. Jak coś będzie nie tak, to nikt Ci nie pomoże, sama musisz sprawę zgłaszać na policję, latać po komisariatach i składać zeznania. ZERO pomocy od nikogo, a pewnie policja też sprawę umorzy bo mała szkodliwość. Znajdź lepiej kogoś innego i uczciwego!

Tak patrzę w moją historię zakupów na allegro i 2 razy przypadkiem kupiłam pajacyki za grosze:
pajacyki 6 szt. za 1,5zł Zestaw pajacyków dla dziewczynki 6 sztuk (1324929059) - Aukcje internetowe Allegro
pajacyki 3 szt. za 4,75zl + dostalam jeszcze gratisowe pary Fajne śpioszki dla małej królewny POLECAM !!! (1334979488) - Aukcje internetowe Allegro
Zalicytowalam dużo więcej, ale nikt inny nie wlączył się potem w aukcję i za takie smieszne pieniądze mam pajace do spania ;p

Wczoraj przyszedł do mnie śpiworek + otulacz i babka też dolożyła gratisy - sztruksową śliczną jasnoróżową sukieneczkę w kwiatuszki na 74, sweterek nowiutki na 56 oraz drugi trochę większy. Zawsze to miło ;)

reklama
Dzięki dziewczyny- macie racje. Napisałam jej narazie ze się muszę zastanowić nad tymi pozostałymi zakupami- to mi napisała ze ona jest rzetelna osoba, ze coś tam dorzuci zamiast tych śpioszków i ze mnie rozumie- bla bla bla..aha i jeszcze ze szkoda zbednych kosztów (chodzi o przesylke za pobraniem) ale to ja pokrywam te koszty i to moje bezpieczeństwo:) Ogólnie niby wartosc nie jest duzo bo 60zł+ ta przesyłka ale kasa droga nie chodzi:(

Do góry