reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

...
A wlasnie! Wiecie co mi sie marzy? Urodzic w swoje imieniny :) 22.02..Dzis na to wpadlam

Harsh - mój WIktor miał przyjść na swiat na początku lipca 10.07.07 no ale wolał poczekać na mamusi imieniny i urodził się 26.07 na Anny ;) Fajnie jest razem obchodzić imprezkę, cała rodzina wie, że Wiki ma urodziny! Nawet prababcie ;)

jak tam wypad chłopakow udany? Podzielisz sie zdjeciami?
dobranoc ;)

reklama
Jak to wszystkie śpią?:dry::confused::eek:
a ja mam piekne,nowe zelazko,ktore na mnie czeka...
A wlasnie! Wiecie co mi sie marzy? Urodzic w swoje imieniny :) 22.02..Dzis na to wpadlam
Ja właśnie od żelazka odeszłam;-):tak::-D:-D bo kręgosłup zaczął boleć. A też mam w planie zrobić prezent urodzinowy Olkowi z Pawełkiem w roli prezentu:tak::-):-).

pusto pusto jak nie na marcóweczkach ja wstałam z wyrka tylko na moment żeby pobrać kod z roosmana na tańsze chusteczki dla maluszka i życzyć wam kolorowych snów oby ta nocka była lepsza jak poprzednia

Harsh - mój WIktor miał przyjść na swiat na początku lipca 10.07.07 no ale wolał poczekać na mamusi imieniny i urodził się 26.07 na Anny ;) Fajnie jest razem obchodzić imprezkę, cała rodzina wie, że Wiki ma urodziny! Nawet prababcie ;)

jak tam wypad chłopakow udany? Podzielisz sie zdjeciami?
dobranoc ;)

Maja, az dwa, tacy byli zajeci, ale za to kilka filmikow nakrecil K. Generalnie to jak je obejrzalam, to nie wiedzialam, ktory sie lepiej bawil :) Duzy czy maly haha.

Fajnie tak rzem miec specjalny dzien :)
U nas w rodzinie za to kazdego dnia jest po 2.. Olo i moj Tata urodzili sie 9. dnia miesiaca, moja mama i brat 19..Ja z bratem drugim 30 i tylko siostra zostala- 8.- wiec obstawiamy, ze z taka data maluch teraz przyjdzie na swiat.

Papcia, ja tez bylam zarejestrowana w rossmanie :) Swoja droga to jestem ciekawa czy nadal dostaje maile na stary adres, bo moglabym przeciez komus przeslac?

Marta, to Olek jest z 22.02? Mojej znajomej synek w zeszlym roku sie wtedy urodzil :)

hej kobitki :-)
dziś noc nieco lepsza, przynajmniej dałam rade wstać z myślą, że muszę wyjść na zajęcia. Bolał tylko brzuch i nogi i sikałam 7 razy, więc dałam nawet radę troszkę pospać :-p Najgorszy był skurcz w brzuchu jak na okres, uświadomiłam sobie jak mam niewiele czasu, nie jestem spakowana, zaczęłam panikować, że urodzę gdzieś w terenie.:szok: Poleciałam po nospę i magnez i przeszło. Oby jeszcze wytrzymał co najmniej 2 tygodnie...

witam sie porannie :)

widze, że wczoraj każda myślała o zrobieniu sobie prezentu. ja to mogę na dzień kobiet :) akurat 2 dni później mam termin z usg, a tydzień po święcie z OM.

koncia trzymaj nogi jeszcze zaciśnięte :) hehehe
ja niedawno miałam taki ból jak na okres i też się wystraszyłam. na razie na jednym się skończyło...

Witam się, dziś już nie wyspana i obolała :-(
Gardło dalej nie przechodzi ..... mam wrażenie, że drapanie i ropa schodzą coraz niżej na oskrzela :no: ratujcie!!! macie jakieś domowe, dozwolone i sprawdzone metody na takie dolegliwości? Bo jak załapie jakieś zapalenie oskrzeli .... A do lekarza nie mam się jak dzisiaj dostać :-(

reklama
witajcie Mamusie
ja już chyba wkraczam w etap niewysypiania o którym tu piszecie. Chociaż ostatnia noc nie była taka zła,to popołudniem przeszłam sama siebie.Wybrałam się pochodzić po sklepach,bo brakuje mi kilku rzeczy do torby szpitalnej.W zasadzie toczyłam się od sklepu do sklepu,zeszło mi 2 godz. a wróciłam padnięta jakbym co najmniej maraton przebiegła.Od 17-tej wczoraj do dziś rana przeleżałam w łóżku. I to na wlasne zyczenie się tak pozdrowiłam.
Jade synka odwieźć do szkoły,po drodze kupie chleb i cały dzień spędzam w domu. Będę nadrabiać co tam naskrobałyście od wczoraj
Pinka w końcu zaspokoiłam smaka na pączki . Kupiłam sobie w waitrosie z polewa czekoladowa
Mamii z tego co piszesz kochana ,to boje się ze to może być angina a tu bez antybiotyku raczej się nie obejdzie,najlepiej jakby Cie lekarz obejrzał

Do góry