reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Masala, oddychaj gleboko, nie denerwuj sie. Zrob sie na bostwo, a M. jak wroci z pracy to niech poszuka na spokojnie tej obraczki. A masz no-spe? Wez na ten bolacy brzuch.

Koncia mam nadzieje, ze kuchenka bedzie spisywala sie dobrze :-)

Papciarkowa,
ale sie usmialam z tej walki o ulotki reklamowe, hehe ;-)

Patik, a moze meliske pij przed snem?

Dzis sie wyspalam :-) M. jak trusia spal na swojej polowie, mialam i miejsce i kordelke i ani razy mnie nie kopnal :-) z rana polecial do pracy. Przykladny tatus, na nadgodziny chodzi.
Zjadlam sniadanko z duza iloscia salaty, pomidorka i chlebka razowego. Tutejszego, ale dobry (kupilam w tesco w takich papierowych torbach, jakies nowe sa, bo sa i z ziarnami i oliwkami - dla dziewczyn w UK).
Kicius sepi zeby go wypuscic.

Wypije herbatke i lece pod prysznic.
Kurcze, snieg w nocy spadl. grrr

A co z Bosa? nie odzywala sie juz jakis czas, mam nadzieje, ze w porzadku wszystko.

reklama
Też się witam z rana! Wiecie, mnie też ostatnio pobolewa brzuch, tak na dole i chyba częściej mi twardnieje. Wczoraj to normalnie myślałam, że do gina będę dzwoniła. W tym tygodniu chcę torbę spakować. A Wy kiedy się pakujecie?

Masala, mam nadzieję, że obrączka się znajdzie. Mi też by było przykro, bo ja też przywiązuje wagę do takich rzeczy, niby to tylko obrączka, ale dla mnie to coś bardzo ważnego.

Aga_cina, cieszę się, że znalazłaś fajny i dobry chlebek w UK, bo słyszałam, że tam o to ciężko.

Moje dziecko siedzi na nocniku i już w ciągu 5 minut drugi raz siku zrobiło. Jak już się lepiej nauczy to tak jak któraś z Was pisała będę eliminowała bajki. Póki co to super zachęta. A powiedzcie mi te babki co mają starsze dzieci, Wasze maluchy jak się uczyły to też tak na raty po trochę robiły? Bo mój potrafi z 3-4 razy w 5 minut zrobić i zastanawiam się czy to normalne czy może ma jakąś infekcję?

agacina mam no-spe ale nie dziala... wieczorem w 2 h wzielam trzy, do tego 2 tabletki magnezu i lepiej nie bylo...:(( Teraz tak sobie mysle, ze moze to jelita, skoro tabletki nie pomagaja... sama juz nie wiem

also ja tez licze, ze sie znajdzie ale watpie w to zwlaszcza, ze wlasnie skonczylam sprzatac i jej nie znalazlam... jedyne wyjscie to pogrzebac w smieciach.. ale to juz emkowi zostawiam jak wroci... to az dziwne bo ja wlasciwie nie przywiazywalam uwagi do obraczki nigdy i sie bardziej smialam, ze to gps... a tak mnie ruszylo... jakas sentymentalna sie przez te ciaze zrobilam...

Posprzatana chalupka, sniadanko zjedzone, czas na zakuwanie... jak bol da.. i mala bo tak dzis z jednej strony pcha noga, ze lzy mi leca z bolu. Ja naprawde na poczatku tygodnia za duzo mowilam o thm, ze calkiem fajnie ciaze znosze... no i pewnie mam za swoje...

witam sie i ja jeszcze nie po sniadaniu lecz w oczekiwaniu na ciepłe bułeczki;-)

Ale odwaliłam dzis numer ubieram sie rano do pracy a ze noszę sukienke ogrodniczkę to najpierw nakładam bluzeczkę,rajstopki robie makeup i potem na koniec sukienkę dzis jestem tak zakrecona ze o sukience zapomniałam ahhaa odrazu na rajstopy urałam płaszcz dopiero po wyjsciu z domu czuje ze mi cos zimno po tyłku wieje patrze dyskretnie a ja w rajstopach haahah dobrze ze byłam 3 minuty od domu to sie wróciłam:-D ciekawe co jeszcze odwale do konca ciąży!!!!!!!! chyba trzeba pomyslec nad nowym wątkiem Wpadki marcjanek w ciązy hahaahh

Masala- nie denerwuj sie tak moze gdzie wpadła ta obraczka i sie znajdzie.......a swoja droga to ja swojej ani mój mąz na noc nie sciagamy;-)moze paczki dotrą to sobie nastrój poprawisz;-)

also- moja tez tak posikiwała czasami w ciagu 15 min potrafiła byc z 20 razy na nocniku;-) takze to normalne a co do czytania bajek na nocniku to on sam przestanie zobaczysz pewnego dnia pojdzie zrobi sobie siku i pojdzie dalej,tylko na wszystko trzeba troszeczkę czasu;-)

hej kulki :-)
Pewnie dziś nie będzie takiej produkcji, bo jest weekend.
Dziecko mi się znowu w brzuchu obróciło i obawiam się, że wróciło do pozycji pośladkowej :baffled: no nic, ostatnio ciągle układa się bokiem i praktycznie codziennie go czuję w innym miejscu - wiercipięta mała. Mam nadzieję, że zanurkuje jeszcze główką w dół.
Do M przychodzą dziś chłopaki pić, więc mnie czeka w pełni męskie towarzystwo. Jakoś nie mam ochoty siedzieć i patrzeć jak się upijają :no: ale nie mam też co ze sobą zrobić...

Nie no Pinka grunt to zakreconym byc:pP Ja swojej tez nie sciagam, a emek pierwsza rzecz jaka robi po przyjsciu do domu... moze mu niewygodnie... chociaz predzej jak go znam to nie chce zniszczyc:p woli zgubic:pP A w paczki juz nie wierze:wściekła/y: Pewnie przyjda jak bede w pl i je odesla do nadawcy:p

Witam:-)

koncia dobra książka, jedzonko, BB i do pokoju obok:tak: nie ma mowy o nudzie:-)

Wczoraj zamówiłam prepitetka z apteki Doz i zmykam odebrać:tak: fundnęłam sobie krem Eucerin, ma któraś? ciekawa jestem jak się sprawdzi. Skoczymy jeszcze bo dętkę do quinny bo jutro wózek będzie nam potrzebny;-)

dla nie mających pomysłu na sobotę...polecam ślimaczki drożdżowe z serem i jagodai z blogu dorotus! ja już zarobiłam ciasto:-)

reklama
Do góry