Masala, oddychaj gleboko, nie denerwuj sie. Zrob sie na bostwo, a M. jak wroci z pracy to niech poszuka na spokojnie tej obraczki. A masz no-spe? Wez na ten bolacy brzuch.
Koncia mam nadzieje, ze kuchenka bedzie spisywala sie dobrze :-)
Papciarkowa, ale sie usmialam z tej walki o ulotki reklamowe, hehe ;-)
Patik, a moze meliske pij przed snem?
Dzis sie wyspalam :-) M. jak trusia spal na swojej polowie, mialam i miejsce i kordelke i ani razy mnie nie kopnal :-) z rana polecial do pracy. Przykladny tatus, na nadgodziny chodzi.
Zjadlam sniadanko z duza iloscia salaty, pomidorka i chlebka razowego. Tutejszego, ale dobry (kupilam w tesco w takich papierowych torbach, jakies nowe sa, bo sa i z ziarnami i oliwkami - dla dziewczyn w UK).
Kicius sepi zeby go wypuscic.
Wypije herbatke i lece pod prysznic.
Kurcze, snieg w nocy spadl. grrr
A co z Bosa? nie odzywala sie juz jakis czas, mam nadzieje, ze w porzadku wszystko.
Koncia mam nadzieje, ze kuchenka bedzie spisywala sie dobrze :-)
Papciarkowa, ale sie usmialam z tej walki o ulotki reklamowe, hehe ;-)
Patik, a moze meliske pij przed snem?
Dzis sie wyspalam :-) M. jak trusia spal na swojej polowie, mialam i miejsce i kordelke i ani razy mnie nie kopnal :-) z rana polecial do pracy. Przykladny tatus, na nadgodziny chodzi.
Zjadlam sniadanko z duza iloscia salaty, pomidorka i chlebka razowego. Tutejszego, ale dobry (kupilam w tesco w takich papierowych torbach, jakies nowe sa, bo sa i z ziarnami i oliwkami - dla dziewczyn w UK).
Kicius sepi zeby go wypuscic.
Wypije herbatke i lece pod prysznic.
Kurcze, snieg w nocy spadl. grrr
A co z Bosa? nie odzywala sie juz jakis czas, mam nadzieje, ze w porzadku wszystko.