reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Papcia , to sie pewnie strachu najadłaś , ale jeżeli ci ludzie sa niebezpieczni , to trzeba coś z tym zrobić i zgłosić problem.

reklama
Dziewczęta melduję się tylko na sekundkę. Ledwo żyję. Byliśmy dziś na meeeeega zakupach. Zdecydowaliśmy się ja wózek, kupiliśmy łóżeczko i mnóstwo gadżetów typu butelki, smoczki, pieluchy, śpiochy, pościele itp. Wszystko leży w siatach u małej w pokoju i nawet nie mamy siły tego wypakować. Kto wymyślił zakupy w 8 miesiącu?? :baffled::baffled::baffled:
JESTEM WYRĄBANA!! Idę grzmotnąć prysznic i walnąć się na wyro!!

p.s. Papcia - kurde szkoda czapki!! :cool:

Madzia na wyprawkę dałam linka do tych staników, nie oczekuję rewelacji, ale zobaczymy..

Futrzaczku a co jak choinka się sypie na potęgę, ja chcę ją już rozbierać i wywalać, ale mój mężuś ciągle to odkłada :/ Tylko Fred ma radochę, bo chodzi pod nią, majta ogonem i deszcz igieł spada - frajda jak cholera, a ja białej gorączki dostaję ;)

Pinka nie strasz, że tak długo szła paczka, bo jak mi koszule dostarczą za 3 tygodnie, to mogą się już nie przydać w szpitalu ;)

Papcia normalnie na scenariusz filmu się nadaje ta Wasza przygoda ;) A czapki szkoda :/

A my byliśmy dzisiaj na super zakupach, mieliśmy jechać dalej, ale brzucho protestowało i pojechaliśmy do Nomi, Jyska, zjedliśmy w Macu, kawka u teściowej i do domku :)
Zjadłam zupkę mleczną, ale jeszcze bym coś wszamała.. Chyba do mamy na pierogi skoczę ;)

Papaciarkowa, niezła historia. Masakra z tą naszą Policją.

Futrzak, tydzień mnie nie było, a przed Świętami był tata z siostrą i czasu nie było.

Moje dziecko wysadzam na nocnik. Motywacją jest bajka i skubany woła, bo chyba chce bajkę, ale praktycznie zawsze też zrobi podczas bajki. Tak śmiesznie, bo robi na raty, po 3 razy. No i dumnie wynosi i wylewa do kibelka a my brawo bijemy.
Poza tym to już prawie wszystko mam kupione, w przyszłym tygodniu chyba wreszcie torbę do szpitala spakuję.

Córka pokazała mi język... przed narodzeniem. Droga moda na USG 4D zobaczcie jaki artykul znalazlam...
Brutalnie szczere, szczegolnie ten fragment - Rodzice wyobrażają sobie, że dziecko na monitorze USG 4D wygląda tak, jak po urodzeniu. Mogą się jednak rozczarować. Maluch wygląda jak potworek albo kosmita. Część pacjentów jest mocno rozczarowana, niektórzy nawet przestraszeni. Obiektywnie mówiąc wszystkie dzieci wyglądają na tych filmach niemal identycznie. Są identycznie brzydkie - uważa doktor Boj Tak w ogole to moja reakcjapierwsza jak |Amelke zobaczylam to bylo...o kurde ale alien... potem mi glupio bylo, a emek sie smial, ze jak bedzie starsza to jej to powie:-D

pastela faktycznie sporo pracy przed Tobą i Wiktore, ale wcześnie zaczynacie więc dacie radę:tak: do 6 lat - pójście do szkoły sporo czasu:tak:
dużo rodziców bagatelizuje problem, że sie samo naprawi itp. i potem jest poważny problem.

also no brawo za postępy dla Ignasia!!! z czasem eliminujcie bajki;-) Zośka przestała uzywać pieluch w wieku 2 lat 2 mcy.

papcia jeny w Uwadze będziecie jak nic:confused:

patik - poczekaj i u Ciebie niedlugo wszystko się zmieni ;) i nie będzie nigdy nudno ;p

a jeśli chodzi o dane do tej wróżki, to i ja moglabym wiele o Was napisać na ich podstawie - imię i nazwisko i już ma podgląd z portali spolecznosciowych + fotki jak wyglądacie itd...
e-mail - można sprawdzić m.in. fora i poczytać gdzie kto się zarejestrował i co go interesuje ect.
... heh w sumie te dane wystarczają w zupełności, zobaczymy co Wam odpisze ;)

dzięki dziewczyny powalczę z innym żelazem, ale to chyba na recepty tj. Sorbifer, co?

Ja znów mam zaostrzenie astmy ;( duszę się i nie mogę zmniejszyć dawki leków, choć miałam takie zalecenie... jak ja wytrzymam jeszcze 2 mies. nie mam pojęcia...

Córka pokazała mi język... przed narodzeniem. Droga moda na USG 4D zobaczcie jaki artykul znalazlam...
Brutalnie szczere, szczegolnie ten fragment - Rodzice wyobrażają sobie, że dziecko na monitorze USG 4D wygląda tak, jak po urodzeniu. Mogą się jednak rozczarować. Maluch wygląda jak potworek albo kosmita. Część pacjentów jest mocno rozczarowana, niektórzy nawet przestraszeni. Obiektywnie mówiąc wszystkie dzieci wyglądają na tych filmach niemal identycznie. Są identycznie brzydkie - uważa doktor Boj Tak w ogole to moja reakcjapierwsza jak |Amelke zobaczylam to bylo...o kurde ale alien... potem mi glupio bylo, a emek sie smial, ze jak bedzie starsza to jej to powie:-D

niektóre z tych zdjęć są urocze....ale jedno mi pokazała koleżanka to mnie o mdłości przyprawiło....same kosteczki, taka chudzinka jak z obozu bo całe ciałko było, buźki ładne wychodzą ale nie wie za co tu dawać 200zł...

reklama
Do góry