reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Scarletka - no wlasnie W. ma w przedszkolu zajęcia, ale rozmawiałam z logopedką i ona powiedziała, że on musi ćwiczyć i w domu i jeszcze na dodatkowych zajęciach, bo w przedszkolu to aż 1 raz na mieś mu wychodzą spotkania i to w 4osobowej grupie :( Też mówi, że on ma dopiero 3,5 roku więc dużo czasu na poprawę mowy ;) ale wiem jak trudno to mu idzie i chcielibyśmy jak najszybciej mu pomóc...
ola - o to mi się podoba coraz bardziej Wasz psiak :D nie podejrzewalam tej rasy o takie skłonności haha

edit:
rozmawialam z ginką i nakazala odstawić Sorbifer - żelazo natychmiast! Uff
mam zrobić morfologię i się zglosić z wynikiem, będzie kombinować

hej kochane mam takie pytanie czy ktoraś z Was bierze Fenoterol ?

ja biorę od 15 tyg

pastelka mnie za to dopadło straszne uczulenie, badania w normie, czekam na wizytę u dermatologa, ginek kazał odstawić wszystkie witaminy. trochę się stresuję, bo u mnie ciągła anemia, tylko to drapanie mnie wykończy.

Futrzaczku pewnie nie ale moj M stwierdził ze wypadałoby zeby była;-)a ja go słucham bo nie mam doswiadczenia w tych sprawach:tak:
Scarletka a pamietasz jak ja na poczatku walczyłam z czerwonymi bablami?takze wiem co czujesz:tak:
Pastela bo Guliwer to wogole nie jest typowym przedstawicielem swojej rasy;-):-D co do tego zelaza to tak myslałam ze bedziesz musiała je odstawic,moze dostaniesz inne,ja biore ascofer i nawet zaparc po nim nie mam:tak:

taki zdechły dzien dzisiaj ze nawet moj pies poszedł spac do siebie;-) a ja lezakuje,zjadłam jogurt i toszke mdłosci przeszły ale co wstane to brzuch twardy:-( a zimno mi strasznie a czoło mam ciepłe,oby to nie łapało mnie chorobsko jakies....

ola to do łózka i odpoczywać jak innych planów nie ma, widzisz nawet pies ma cie gdzieś:-D

a ja idę na pierogi z mięskiem mojej teściowej:-) rozpuszcza mnie kobieta;-)

ola - no to do łóżeczka żeby żadne cholerstwo sie nie przywlekło:-) a co do choinki...to wyobraź sobie że masz świerzą i ciekawe jak miałaby dotrzymać do 26tego? :-) ja z tego co się orientuję to 6tego większość osób zwija choinkę ... my mamy dylemat bo nam nic się nie sypie więc motywacji do jej rozebrania nie ma:-)

skarletka
- ja przedwczoraj się tak objadłam pysznymi pierożkami z mięsem że było mi taaak dobrze że ojoj:-D smacznego:-)

reklama
Do góry