reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam się wieczornie :-) nic więcej oprócz głównego wczoraj nie poczytałam, ale dziś zrobiłam zdjęcia nowych ciuszków to może jutro wam pokażę :-)
Ja nie zmrużyłam w nocy oka mały szalał jak opętany, ułożyć się nijak nie mogłam, koszmar!
Odsypiałam w dzień i dopiero teraz czytam, dobrze, że nie macie dziś takiego powera jak wczoraj :-D
Kurde crazy nastraszyła!!!! a mnie na ostatnim usg wyszedł termin na...................................................................................................................
24lutego!!!!! tak się małemu urosło!!!! a pierwszy termin z om miałam na 12 marca, a z usg na 8 marca i tak się ciągle przesuwa, potem był 5 i 2 a teraz .......... SZOK :szok:
Więc chyba faktycznie trzeba się będzie za niedługo pakowa do rozpakowywania ;-)

reklama
jutro wam powiem w odpowiednim watku co mi powiedziala bo sama mam pietra jeszcze ten bol szrpiacy czasami... teraz np czuje go w miejscu gdzie zwykle sa bole okresowe...boje sie coraz bardziej...ja tez trzymam brzuch jak chodze...juz nie wiem co ona mi jutro powie...radek miala byc w domu kuxwaa musial w pracy zostac jak mu nagadam jak wroci to pozaluje:angry::angry::-:)-:)-(dobrze ze jutro ze mna pojdzie do poloznej dobrze ze jutro ma wolne...z mama rozmawialm i mowilam jej ze mi sie lzej oddycha a ona na to ze brzuch juz sie obniza powolij widocznie...:baffled:

Witam się wieczornie :-) nic więcej oprócz głównego wczoraj nie poczytałam, ale dziś zrobiłam zdjęcia nowych ciuszków to może jutro wam pokażę :-)
Ja nie zmrużyłam w nocy oka mały szalał jak opętany, ułożyć się nijak nie mogłam, koszmar!
Odsypiałam w dzień i dopiero teraz czytam, dobrze, że nie macie dziś takiego powera jak wczoraj :-D
Kurde crazy nastraszyła!!!! a mnie na ostatnim usg wyszedł termin na...................................................................................................................
24lutego!!!!! tak się małemu urosło!!!! a pierwszy termin z om miałam na 12 marca, a z usg na 8 marca i tak się ciągle przesuwa, potem był 5 i 2 a teraz .......... SZOK :szok:
Więc chyba faktycznie trzeba się będzie za niedługo pakowa do rozpakowywania ;-)

ku....wa ja mam termin i masala na 12go marca a ty nam tu o 24 lutym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Jesli chodzi o oddychanie to ja (odpukac) nie mam wcale problemow. Ale mi sie wydaje ze ja mam brzcuh bardziej na dole niz u gory od samego poczatku.

Do 24 lutego to ja lozeczka jeszcze nie bede miala:DDD

a mnie na ostatnim usg wyszedł termin na...................................................................................................................

U mnie pierwsze USG pokazało 2 III, potem było wcześniej i wcześniej a ostatnie 10 II :D Teraz idziemy za tydzień i czekam na kolejne rewelacje :D

no dlatego zaczynam być wdzięczna mojemu M za to że tak naciskał w grudniu na te wszystkie poważne zakupy i, że już wszystko w domu w pudłach czeka. Wy też galopujcie z tym kompletowaniem wyprawek ;-) chociaż jak zajrzałam na wyprawkowy i zobaczyłam ile mam do nadrobienia to chyba radzicie sobie całkiem nieźle :-D

Dziewczyny ja sie nie znam ale mi ginekolog powiedzial, ze tylko usg do 12 tygodnia ciazy ejst w stanie stwierdzic wiek ciazy i prawidlowa date porodu. Po tym terminie dzieci zaczynaja rosnac swoim tempem i wtedy nie stwierdza sie daty porodu. Bo jak niby by sie wytlumaczylo fakt, ze dzieci urodzone po 9 miesiacach moga miec i 2 500 i 4 500?! To, ze dziecko osiagnelo jakas wielkosc wcale nie znaczy, ze jest prawidlowo rozwiniete i bedzie sie "pchalo" na swiat. Ale moze sie myle.

reklama
Do góry