reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Papcia- musisz tu przyjechać, pobalujemy i kto wie jak się to skończy:) pójdziemy na wies i poszukamy nawet tych wideł a gumiaki mam tylko ze w Zebrę:) ale myślę ze się nadają w sam raz:):-D:-D
i kuruj sie nam chorowitku bo kichanie to jest nawet niebezpieczne...jak juz kichasz to próbuj się schylić w pól żeby na prosto nie kichać i szarpać brzuszkiem....

reklama
Milusia ja mam gumiaki takie z filcem włąśnie bo mój em ma na ryby i jak wychodzi na spacer z psem bo u mnie za domem to prawie jak las i ostatnio nawet stwierdziłam że strasznie sexownie te gumofilce wyglądają do leginsów:p

A to fakt- mój tez takie ma:) tylko zielone i takei wielkie jak buty dla słonia:):)

Wyobraźcie sobie ze przyjechał do nas tesc z siostra eM (18 lat). Tata pomagał nanieść drewno mojemu mężowi do garażu a szwagierka mi odkurzyła cały dom tym odkurzaczem za 6 tys:)

no prosze prosze a do mnie nie może wpaść z tym odkurzaczem?
te na słonia to sie wodery nazywają?
Milusia zajrzyj na wyprawkowy może Ty rozwikłasz moją zagadke?

Juz Ci tam Papciu odpisałam:)

Masala
- trzeba było nie wyjeżdżać:) hi hi oczywiście żartuje:)

mykam- u mnie zmiana warty przy kompie:(:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
a marcjanki za granicami PL to kto? muchy w rosole niechciane??:-Dzawsze mozesz do nas wpasc na AFTERNOON TEA AND SCONES:):-Dtak po angielskiemu:-D

buziaczek smaku tylko mi narobilas... bym zjadla sconsa z maslem i dzemem, musze poprosic emka zeby mi jutro jednego z pracy przyniosl:pP do tego czasu chyba przetrafie ten dzisiejszy obiad... poki co ide strzelic kawke bo zasypiam

ja z maslem nie lubie ale lubie z clotted cream i dzemem i do tego herbatka...ymmm miodzio:) a ja chyba poprosze mojego w piatek zeby upiekl:):tak:

reklama
Do góry