reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

zaraz mi brzuch odpadnie:tak::tak:

zjadłam obiad posprzatałam chatke pomyłam i odurzyłam podłogi upiekłam ciasteczka z córcia pomyłam 2 sterty garów poszłam do miasta po krewetki bo mi tymi ślimakai smaka narobiłyscie i padłam na pysk:tak: a przedemna jeszcze sterta prasowania:sorry2::cool2: zaraz wykompie gwiazde swoja potem siebie i do dechy:baffled::baffled:

Milusia- tobie to dobrze ehehh a ta szwagierką:tak::tak:

reklama
to z czym wy to jecie jak tego nie macie?? nazywa sie cornish clotted cream to jest takie odstane mleko lub slodka smietana przez noc i potem jak ci sie takie zolte na tym mleku zrobi to to podgrzewasz na garnku w misce tak na parze przez godzinke az zacznie gestniec czy jakos tak i to potem musi ostygnac i samo to jest nie dobre ale w polaczeniu z dzemem i swierzym sconcem to matko zabic sie za to dam:) moj takich rzeczy w swojej restauracji nie robi ale w poprzednim miejscu to mial i sie naumial to piec tam a wogole jak pojedziesz na poludnie kiedys to wstap do WISLEY GARDENS RHS tam maja swoja piekarnie i wszystko organiczne i strasznie pyszne a... scony ?? lepszych w zyciu nie jadlam:sorry2:
creamteas.jpg

Ostatnia edycja:
ja na prawde pierwszy raz o tym slysze... i moj emek jako pastry chef mowi, ze nigdy tego nie uzywal...a ja to jem z maslem i dzemem albo bez niczego:p

pinka kobieto usiadz, bo jak tak dalej pojdzie to maz bedzie mial racje i sie rozpakujesz:DD

Marta ja studiowałam w Siedlcach;) i tego przedmiotu nie miałam, ślimaków nie powinno się zabijać bo zjadają obumarłe szczątki roślin czyli w jakiś sposób są pożyteczne dlatego do sąsiada najlepiej. Można je sobie też zjeść ale to raczej Winniczki ;) ładnie to tak zgnite ziemniaki do sąsiada podrzucać hehe?

Ta, szczatki roslin zjadaja. o*******ily mi pietruszke i koperek jak zasialam :wściekła/y: Kupilam takie granulki na nie, to jak na nie wlazly to sie czarne robily. A jeden taki tlusty raz sie w kuchni na mnie zaczail. Bydle. Moje sa bez domkow, a i z domkami tez jest ich pelno. Fuj.

Ale ciezko dzis w szkole bylo, jeju...
Przyslali materacyk, lozeczko ma byc w innym terminie :-) Ale nie spieszy mi sie zagracac mieszkanie... Zastanawiam sie, gdzie wozek wstawic.

Masala, Pinka, ja poczekam do piatku na te paczki, a jak ich nie bedzie to ide na poczte :angry:

Aleee mi sie cos slodkiego chce. Tego skonesa z rodzynkami najlepiej.

a to nie wiem jak to tam macie... my tu mamy o a clotted cream tez mozecie kupic w np sainsbury's o takie pudeleczko i nie ma zabawy z robieniem:
454gram-(1lb).jpg

aga o tak z rodzynkami to obowiazkowo:)ale nie gadajcie juz o tych slimakach bo sie odechciewa sconsow:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczornie;)
Nie macie litosci z tym pisaniem ,normalnie od rana troszke Was czytałam ale nie nadarzałam z odpisaniem;)teraz nawet juz nie probuje nadrobic;)
Wybrałam sie na małe zakupy i to był bład,najpierw autobus spoznił sie 15min ,potem w sklepie kilometrowa kolejka do kasy i do tego zakupy były nie duze ale ciezkie i w wyniku tego wszystkiego brzuch boli,ciagnie i sie napina,ja juz do niczego sie nie nadaje:(
Pewnie jutro z Wami wiecej popisze a teraz czekam na kumpele bo ma wpasc na włosy.
Miłego,pa

reklama
Do góry