reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

marta widzisz masz szkocke holiday`e ale nie masz swieta trzech kroli:pP swoja droga w pl kalendarzach jest juz zaznaczone to na czerwono, czy zawsze bylo?hm

pinka oni strajkuja to i Ty zamknij sklep:p

reklama
Malina- zapraszam hahahah:tak::tak::tak:ja tez ledwo co chodzę o scylaniu sie żeby cos podnieść nie wspomne:-p:-p
Masala-ja im postrajkuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja chce moje paczki i weź tu sie nie denerwuj:nerd:

tak gadacie o tych slimakach ze mi sie krewetek zachciało hahaahhah tez cos:-D:-)
juto robie na obiad te kotlety sojowe co Katjuszka mówiła ciekawe jakie bedą w smaku:-p

a po poludniu musze z córcią babeczki jakieś upiec bo nie daje mi spokoju:cool2: juz nawet sobie mini zestaw do pieczenia kupiła teraz poszperam w przepisach a coś szybkiego

Wy to dzisiaj jak na produkcji taśmowej:) hi hi poszłam tylko zrobić ta eMkowa grzybowa a tu tyle czytania:)

Ewi-
jakbyś w moich okolicach pozbierała ślimaki i wypościła gdzieś dalej od siebie to czekałby Cie wiejski lincz!!!!!!! U nas od 2 lat jest plaga ślimaków, która w sumie przyszła z sąsiedniej wsi (od moich teściów bo u nich najpierw o nich słyszałam) i tylko specjalna sola można je potraktować a łapanie jest oki ale i tak an koniec gina w soli!!! Wyżerały wszystko: marchew,pietruszkę, nasiona i kiełki nawet ogórka:-)

Masala- ja tez czekam i pewnie dojdzie w piątek- bo u nas wszystko jutro nieczynne:(!!!

Malina połknięte w całosci mogą wyjść spowrotem;) i czy to ma oznaczać że kiedyś zjadłaś żywego ślimaka;)?

Ja właśnie odebrałam paczkę do M już opłaconą no i czytam na opakowaniu a tam jest napisane: felgi do Audi, patrzę na odbiorcę a to nie do mojego M tylko do sąsiada. Dostawca się pomylił;)

Mili ale ja bym się wcale nie chwaliła sąsiadom że je podrzucam tylko tak potajemnie. Chociaż to chyba nie za dobry sposób bo by wróciły;) tak sobie wyobraziłam być Twoim sąsiadem i sytuację jak biegniesz za mną z brzuszkiem i z widłami w ręku hahaha, chyba byśmy obie z wrażenie na ślimaczanym polu urodziły... Jakie ja już głupoty gadam, szok...

Ostatnia edycja:
Futrzaczku odrobinka do zrumienienia cebulki :/ Wczoraj na placki ziemniaczane zurzyliśmy resztę :/

Pinka będą boskie, uważaj tylko, bo one naprawdę uzależniają!!

Ewi on chyba był już nieżywy, ale próbowałam go pogryźć i to był błąd ;) Reszta kolacji już w ogóle mi nie smakowała :p

Masala sąsiad nie dzieciaty to felg do wózka pewnie nie ma;) za to jego mama pracuje w przedszkolu i mogłaby w przyszłosci miejscówkę załatwić hehe

Malinka ja kiedyś założyłam się z bratem że zjem dżydżownice;) zjadłam i się pożygałam, nie polecam... ale zakład wygrałam;)

Ja tu dla mężusia kluski śląskie robię a on dzwoni i mi mówi że wróci dwie godziny później bo musi obrobić stado faktur!!!

reklama
praca tutaj wrze ze ho ho:-D:-D
ja już prawie zakończyłam swój grafik na dziś a teraz odpoczywam z kopniaczkami pod zebrami:-)
co do jedzenia,to rzeczywiście jak byśmy mieli patrzeć na wszystko to w zasadzie nic nie nadawałoby się do jedzenia ale nic nie szkodzi spojrzeć na opakowanie i składniki produktu.
pinka u nas tez poczta w spowolnionym tempie działa.
ewi gratuluje odwagi!!

Ostatnia edycja:
Do góry