Harsharani, dzięki za dobrą radę. A co polecacie dziewczyny na zapobieganie rozstępom? Bo różne wersje słyszę: moja siostra przeszła całą ciążę na oliwce i fakt - zero rozstępów. Ale ona przez 9 miesięcy przytyła raptem 7 kg, to i skóry nie zmaltretowała za bardzo. Inni polecają Mustelę. I już nie wiem co lepiej. Na pewno wykorzystywany do masaży będzie Małż, czytaliśmy o świetnych właściwościach masażu wg. Michaliny Wisłockiej - takiego z podszczypywaniem skóry.
reklama
A ja przytyję jak nic! Wszystko przez 2 Anny, które mam w pracy, a które przytaszczyły masę przepysznych ciast. I właśnie jem. Idzie pomału, ale idzie. A rano zjadłam już zapiekankę na śniadanie, bo inaczej nie wyszłabym z domu, tak mnie wzięło.
kasienka77
Fanka BB :)
Część
Dziewczyny , tak ,czytam jak Wy możecie jeść ja jem oczami i tyle , na widok prawie wszystkiego mnie odrzuca , tylko piję wodę cytrynową . Wczoraj na imieninach mamusi bylo tyle dobrych rzeczy do jedzenia , a ja wmusiłam kilka małosolnych ogóreczków i kabanosa
Dziewczyny , tak ,czytam jak Wy możecie jeść ja jem oczami i tyle , na widok prawie wszystkiego mnie odrzuca , tylko piję wodę cytrynową . Wczoraj na imieninach mamusi bylo tyle dobrych rzeczy do jedzenia , a ja wmusiłam kilka małosolnych ogóreczków i kabanosa
witam was z ranka
a ja wstałam, to znaczy ledwo się zwlokłam w koszmarnym humorze, jestem tak słaba i zmęczona, że mam ochotę siąść i beczeć, a do tego nie jestem w stanie nic przełknąć, bo mi tak niedobrze:-( no nic nie zamęczam was, piszcie coś pozytywniejszego:-)
a ja wstałam, to znaczy ledwo się zwlokłam w koszmarnym humorze, jestem tak słaba i zmęczona, że mam ochotę siąść i beczeć, a do tego nie jestem w stanie nic przełknąć, bo mi tak niedobrze:-( no nic nie zamęczam was, piszcie coś pozytywniejszego:-)
jagoooodka
Fanka BB :)
poziomki no to trzymam kciuki!
fifi83 no to prawie jak science fiction ja to milion lat za małpami jestem
co do jajek - to ciągle wciągamy, bo tutaj chyba tylko jajka,mleko i nutella dobrze smakują
test kupiłam właśnie w drogerii chamy!
Harsharani śliczny!
jeśli mają być to będą. U mnie poszło tego tony: mustella, fissan, ziajka, jakieś zwyklaki. W pierwszych tygodniach 2 razy dziennie, z czasem 3 a potem 4 i ni ch*ja - zaatakowały mnie masaże i podszczypywanki też były
scarletka poprawy humoru życzę jak chcesz się pozbyć jednego iksa z cyców to ja poproszę!;-)
fifi83 no to prawie jak science fiction ja to milion lat za małpami jestem
co do jajek - to ciągle wciągamy, bo tutaj chyba tylko jajka,mleko i nutella dobrze smakują
test kupiłam właśnie w drogerii chamy!
Harsharani śliczny!
jeśli mają być to będą. U mnie poszło tego tony: mustella, fissan, ziajka, jakieś zwyklaki. W pierwszych tygodniach 2 razy dziennie, z czasem 3 a potem 4 i ni ch*ja - zaatakowały mnie masaże i podszczypywanki też były
scarletka poprawy humoru życzę jak chcesz się pozbyć jednego iksa z cyców to ja poproszę!;-)
futrzakowa
yea! to ja!
Harszarani - ja też mam taki brzuszek ale u mnie to tłuszczyk hehe:-)
Pinka - jak się czujesz kochana?
Skarletka - zrób jakies pyszne ciasto na poprawe humoru za mną chodzi sernik...:-) chyba dziś zrobię...:-)
dzieńdobry laseczki:-)
a dziś do pracy kupiłam se cały bochenek chleba i pasztet:-) jeszcze wyskoczę po ogóraski kiszone i będzie pychota
Skarletka - zrób jakies pyszne ciasto na poprawe humoru za mną chodzi sernik...:-) chyba dziś zrobię...:-)
a dziś do pracy kupiłam se cały bochenek chleba i pasztet:-) jeszcze wyskoczę po ogóraski kiszone i będzie pychota
hej
scarletka humor wroci niedlugo, wszystko wina hormonow ;-)
ja tez dzis humor mam kiepski,ale moze bedzie lepiej.Spalismy dzis do 8 a ja i tak niewyspana
harashharani super brzuszek u mnie jeszcze brzuch praktycznie tak samo plaski jak byl, moze troszeczke ruszyl, wieczorem czasem wiekszy,ale to raczej od jedzenia
scarletka humor wroci niedlugo, wszystko wina hormonow ;-)
ja tez dzis humor mam kiepski,ale moze bedzie lepiej.Spalismy dzis do 8 a ja i tak niewyspana
harashharani super brzuszek u mnie jeszcze brzuch praktycznie tak samo plaski jak byl, moze troszeczke ruszyl, wieczorem czasem wiekszy,ale to raczej od jedzenia
reklama
Harszarani - ja też mam taki brzuszek ale u mnie to tłuszczyk hehe:-)
zrobiłabym ten sernik, tylko sera brak noooo i ktoś/ coś zjadło jeden z moich suwaczków. n ie wiem jak to się stało.
ja wczoraj o 2 w nocy zamknęłam się po ciemku w kuchni ze słoikiem ogórków, ale byłam głodna. przynajmniej nimi chciałam oszukać mój głód. najlepszą minę miał m jak mnie tam znalazł hahahahaha