reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Harsharani, dzięki za dobrą radę. A co polecacie dziewczyny na zapobieganie rozstępom? Bo różne wersje słyszę: moja siostra przeszła całą ciążę na oliwce i fakt - zero rozstępów. Ale ona przez 9 miesięcy przytyła raptem 7 kg, to i skóry nie zmaltretowała za bardzo. Inni polecają Mustelę. I już nie wiem co lepiej. Na pewno wykorzystywany do masaży będzie Małż, czytaliśmy o świetnych właściwościach masażu wg. Michaliny Wisłockiej - takiego z podszczypywaniem skóry.

reklama
Cześć dziewczyny.

Wpadłam po weekendzie i widzę, że muszę conieco nadrobić.
Na razie rzuciło mi się w oczy piękne zdjęcie Harasharani :)
Cudny brzuszek

A ja przytyję jak nic! Wszystko przez 2 Anny, które mam w pracy, a które przytaszczyły masę przepysznych ciast. I właśnie jem. Idzie pomału, ale idzie. A rano zjadłam już zapiekankę na śniadanie, bo inaczej nie wyszłabym z domu, tak mnie wzięło.

Część
Dziewczyny , tak ,czytam jak Wy możecie jeść ja jem oczami i tyle , na widok prawie wszystkiego mnie odrzuca , tylko piję wodę cytrynową . Wczoraj na imieninach mamusi bylo tyle dobrych rzeczy do jedzenia , a ja wmusiłam kilka małosolnych ogóreczków i kabanosa

witam was z ranka
a ja wstałam, to znaczy ledwo się zwlokłam w koszmarnym humorze, jestem tak słaba i zmęczona, że mam ochotę siąść i beczeć, a do tego nie jestem w stanie nic przełknąć, bo mi tak niedobrze:-( no nic nie zamęczam was, piszcie coś pozytywniejszego:-)

poziomki no to trzymam kciuki!
fifi83 no to prawie jak science fiction :-D:-D ja to milion lat za małpami jestem :-D:-D:-D
co do jajek - to ciągle wciągamy, bo tutaj chyba tylko jajka,mleko i nutella dobrze smakują :sorry2:
test kupiłam właśnie w drogerii :baffled: chamy!
Harsharani śliczny!:-D
jeśli mają być to będą. U mnie poszło tego tony: mustella, fissan, ziajka, jakieś zwyklaki. W pierwszych tygodniach 2 razy dziennie, z czasem 3 a potem 4 i ni ch*ja - zaatakowały mnie :wściekła/y: masaże i podszczypywanki też były
scarletka poprawy humoru życzę :tak:jak chcesz się pozbyć jednego iksa z cyców to ja poproszę!;-)

Harszarani - ja też mam taki brzuszek :-D ale u mnie to tłuszczyk :-D hehe:-)

Pinka - jak się czujesz kochana?

Skarletka - zrób jakies pyszne ciasto na poprawe humoru:-D za mną chodzi sernik...:-) chyba dziś zrobię...:-)

dzieńdobry laseczki:-)

a dziś do pracy kupiłam se cały bochenek chleba i pasztet:-) jeszcze wyskoczę po ogóraski kiszone i będzie pychota :-D

hej :)

scarletka humor wroci niedlugo, wszystko wina hormonow ;-)
ja tez dzis humor mam kiepski,ale moze bedzie lepiej.Spalismy dzis do 8 a ja i tak niewyspana :szok:

harashharani super brzuszek :) u mnie jeszcze brzuch praktycznie tak samo plaski jak byl, moze troszeczke ruszyl, wieczorem czasem wiekszy,ale to raczej od jedzenia :-D

reklama
Harszarani - ja też mam taki brzuszek :-D ale u mnie to tłuszczyk :-D hehe:-)

Pinka - jak się czujesz kochana?

Skarletka - zrób jakies pyszne ciasto na poprawe humoru:-D za mną chodzi sernik...:-) chyba dziś zrobię...:-)

dzieńdobry laseczki:-)

a dziś do pracy kupiłam se cały bochenek chleba i pasztet:-) jeszcze wyskoczę po ogóraski kiszone i będzie pychota :-D

zrobiłabym ten sernik, tylko sera brak:no: noooo i ktoś/ coś zjadło jeden z moich suwaczków. n ie wiem jak to się stało.
ja wczoraj o 2 w nocy zamknęłam się po ciemku w kuchni ze słoikiem ogórków:-D, ale byłam głodna. przynajmniej nimi chciałam oszukać mój głód. najlepszą minę miał m jak mnie tam znalazł hahahahaha

Do góry