reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Harsharani, dzięki za dobrą radę. A co polecacie dziewczyny na zapobieganie rozstępom? Bo różne wersje słyszę: moja siostra przeszła całą ciążę na oliwce i fakt - zero rozstępów. Ale ona przez 9 miesięcy przytyła raptem 7 kg, to i skóry nie zmaltretowała za bardzo. Inni polecają Mustelę. I już nie wiem co lepiej. Na pewno wykorzystywany do masaży będzie Małż, czytaliśmy o świetnych właściwościach masażu wg. Michaliny Wisłockiej - takiego z podszczypywaniem skóry.

reklama
Cześć dziewczyny.

Wpadłam po weekendzie i widzę, że muszę conieco nadrobić.
Na razie rzuciło mi się w oczy piękne zdjęcie Harasharani :)
Cudny brzuszek

A ja przytyję jak nic! Wszystko przez 2 Anny, które mam w pracy, a które przytaszczyły masę przepysznych ciast. I właśnie jem. Idzie pomału, ale idzie. A rano zjadłam już zapiekankę na śniadanie, bo inaczej nie wyszłabym z domu, tak mnie wzięło.

Część
Dziewczyny , tak ,czytam jak Wy możecie jeść ja jem oczami i tyle , na widok prawie wszystkiego mnie odrzuca , tylko piję wodę cytrynową . Wczoraj na imieninach mamusi bylo tyle dobrych rzeczy do jedzenia , a ja wmusiłam kilka małosolnych ogóreczków i kabanosa

witam was z ranka
a ja wstałam, to znaczy ledwo się zwlokłam w koszmarnym humorze, jestem tak słaba i zmęczona, że mam ochotę siąść i beczeć, a do tego nie jestem w stanie nic przełknąć, bo mi tak niedobrze:-( no nic nie zamęczam was, piszcie coś pozytywniejszego:-)

poziomki no to trzymam kciuki!
fifi83 no to prawie jak science fiction :-D:-D ja to milion lat za małpami jestem :-D:-D:-D
co do jajek - to ciągle wciągamy, bo tutaj chyba tylko jajka,mleko i nutella dobrze smakują :sorry2:
test kupiłam właśnie w drogerii :baffled: chamy!
Harsharani śliczny!:-D
jeśli mają być to będą. U mnie poszło tego tony: mustella, fissan, ziajka, jakieś zwyklaki. W pierwszych tygodniach 2 razy dziennie, z czasem 3 a potem 4 i ni ch*ja - zaatakowały mnie :wściekła/y: masaże i podszczypywanki też były
scarletka poprawy humoru życzę :tak:jak chcesz się pozbyć jednego iksa z cyców to ja poproszę!;-)

Harszarani - ja też mam taki brzuszek :-D ale u mnie to tłuszczyk :-D hehe:-)

Pinka - jak się czujesz kochana?

Skarletka - zrób jakies pyszne ciasto na poprawe humoru:-D za mną chodzi sernik...:-) chyba dziś zrobię...:-)

dzieńdobry laseczki:-)

a dziś do pracy kupiłam se cały bochenek chleba i pasztet:-) jeszcze wyskoczę po ogóraski kiszone i będzie pychota :-D

hej :)

scarletka humor wroci niedlugo, wszystko wina hormonow ;-)
ja tez dzis humor mam kiepski,ale moze bedzie lepiej.Spalismy dzis do 8 a ja i tak niewyspana :szok:

harashharani super brzuszek :) u mnie jeszcze brzuch praktycznie tak samo plaski jak byl, moze troszeczke ruszyl, wieczorem czasem wiekszy,ale to raczej od jedzenia :-D

reklama
Harszarani - ja też mam taki brzuszek :-D ale u mnie to tłuszczyk :-D hehe:-)

Pinka - jak się czujesz kochana?

Skarletka - zrób jakies pyszne ciasto na poprawe humoru:-D za mną chodzi sernik...:-) chyba dziś zrobię...:-)

dzieńdobry laseczki:-)

a dziś do pracy kupiłam se cały bochenek chleba i pasztet:-) jeszcze wyskoczę po ogóraski kiszone i będzie pychota :-D

zrobiłabym ten sernik, tylko sera brak:no: noooo i ktoś/ coś zjadło jeden z moich suwaczków. n ie wiem jak to się stało.
ja wczoraj o 2 w nocy zamknęłam się po ciemku w kuchni ze słoikiem ogórków:-D, ale byłam głodna. przynajmniej nimi chciałam oszukać mój głód. najlepszą minę miał m jak mnie tam znalazł hahahahaha

Do góry