reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Cos mi sie pokrecilo z ustawieniami i zle dodalo,
powinny byc dwa zdjecia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cos mnie wyrzucilo z netu. Pisalam ze napewno wiejskie jajka przepyszne jeszcze bym sie napila takiego mleka prosto od krowy takie cieple mmm..:tak:

jejkuuuuuuuuuuu cudowny!:-) takiego to to ja nie mam, jak na golaska, to go widzę, ale pod ubraniem jeszcze kryję, za tydzień wam pokażę pewnie urośnie. tylko te moje cyce xxxxxlllllll hahahaha
fifi ja na myśl o mleku krowim mam odruch wymiotny:szok:

Scarletka to przepraszam nie chcialam zeby cie zemdlilo.
A jesli chodzi o kopytka to ja robie podobnie jak kluski slaskie tylko wiadomo maka pszenna;-) i zawsze wychodza.
dziele ziemniaczki na cztery i w jedna czesc wsypuje make i jajko

fifi kopytka robię tak jak ty! ja jeszcze lubię leniwe z cukrem i bułeczką tartą
pinka jak się czujesz? jak plamienia?

zmykam do łóżeczka ledwo dycham
buziaki dla wszystkich

Te rozstepy sa jeszcze po Olafie.
Dlatego tak goraco wszystkie Was zachecam do smarowania sie specyfikami roznymi.
Szczerze mowiac, to do 8 miesiaca bylo spoko, a pozniej...jak skora 'puscila'.... Rozstepy mam wszedzie. Piersi, tylek, nawet uda i pod kolanami!

reklama
agnagurka, ja w 8 tygodniu jestem dopiero, a już od kilku miesięcy mam w komputerze folder "POKOIK", w którym zebrane mam inspiracje designerskie. Fioła mam i tyle. Póki co - pomysł na motyw przewodni, to "letni dom w Hamptons" :)

Do góry