reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
moj męzus tak na mnie dzis patrzy i mówi oj cos mi sie wydaje ze ty moze jeszcze z 4 tygonie pochodzisz i sie rozpakujesz hahha ciekawe czy przepowiednia sie sprawdzi...........
jejciuuu nie strasz:-)
buziaczek1
PINKA wytrzymamy juz nam duzo nie zostalo;-)odpoczywaj mamuska
Jaka fajna dyskusja sie dzisiaj nawiązała Ja zawsze pisze eMek a mam Kamila he he:-). W domu zawsze mówię do niego "Kotek" a on do mnie "Mysia" albo "Żonka":-). Jak mówi do mnie po imieniu to oznacza to ze ma zły humor albo jest na mnie o coś zły
Przed chwilka wróciliśmy od mojej mamy- ma dzisiaj imieninki i przyjechali do niej moi teściowie. Posiedzieliśmy jakiś czas i powiem Wam ze mój tyłeczek i reszta ciała przyzwyczaiła się mocno do własnego łózka i domku. Mimo ze miałam leżankę dla ciężarnej jak się patrzy to zaczęło mnie wszystko bolec. Stwierdzam ze nie nadaje sie juz na tłumne stadne spotkania- wszystko mnie drażni i szybko meczy ;-)
Przed chwilka wróciliśmy od mojej mamy- ma dzisiaj imieninki i przyjechali do niej moi teściowie. Posiedzieliśmy jakiś czas i powiem Wam ze mój tyłeczek i reszta ciała przyzwyczaiła się mocno do własnego łózka i domku. Mimo ze miałam leżankę dla ciężarnej jak się patrzy to zaczęło mnie wszystko bolec. Stwierdzam ze nie nadaje sie juz na tłumne stadne spotkania- wszystko mnie drażni i szybko meczy ;-)
PINKA wytrzymamy juz nam duzo nie zostalo;-)odpoczywaj mamuska
Mnie 59 dni
H
Harsharani
Gość
No i posiedziałam z Wami, wyganiają mnie do kuchni żebym pieczone hot dogi zrobiła.
Boze, czasami marze, zeby byc twoja corka. Jak tak czytam o ciastach, pierogach...a teraz o tych hot dogach....
Zapraszam na ciasto z jablkami ;-)
A masz jakis fajny przepis? Bo ja mam dzisiaj wielka ochote, ale nie na kruche...
Pinka, ja tez nie mam cierpliwosci teraz, kiedys to jeszcze gralam, ale w rasowe gry online typu Lineage (cos jakby WarCraft)..
No chociaz to moze nie o cierpliwosc chodzi.
Czasami mam wrazenie, ze nie mam czasu absolutnie na nic... to juz o grach nawet nie mysle. Bo tak to z Olafem siedze...albo sprzatam...albo chocby teraz-planuje przybycie nowego czlonka rodziny
buziaczek1
aga nie mow ze 59 dni, mow ze 2 miesiace - jakos lepiej brzmi
reklama
buziaczek1
masala tego posta to nie ja napisalam ale i tak jest na wpol trafiony bo my z emkiem (radkiem) to mowimy do siebie i do malego w brzuchu "misiu" a ja jak sie na niego wkurze to walne RADEK i jest juz dobrzea on to potulny jak baranek zawsze do mnie pierwszy przyjdzie - kofany waz