reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka 4 tygodnie pochodzisz i sie rozpakujesz...dobre, podoba mi sie.... od dzis nie bede rodzic tylko rozpakowywac sie:p

Moj Emek to Maciej maz:) wiec tak czy siak pasuje

reklama
Jaka fajna dyskusja sie dzisiaj nawiązała:) Ja zawsze pisze eMek a mam Kamila:) he he:-). W domu zawsze mówię do niego "Kotek" a on do mnie "Mysia" albo "Żonka":-). Jak mówi do mnie po imieniu to oznacza to ze ma zły humor albo jest na mnie o coś zły:):-D

Przed chwilka wróciliśmy od mojej mamy- ma dzisiaj imieninki i przyjechali do niej moi teściowie. Posiedzieliśmy jakiś czas i powiem Wam ze mój tyłeczek i reszta ciała przyzwyczaiła się mocno do własnego łózka i domku. Mimo ze miałam leżankę dla ciężarnej jak się patrzy to zaczęło mnie wszystko bolec. Stwierdzam ze nie nadaje sie juz na tłumne stadne spotkania- wszystko mnie drażni i szybko meczy ;-):tak:

No i posiedziałam z Wami:crazy:, wyganiają mnie do kuchni żebym pieczone hot dogi zrobiła:-p:tak:.

Boze, czasami marze, zeby byc twoja corka. Jak tak czytam o ciastach, pierogach...a teraz o tych hot dogach....

Zapraszam na ciasto z jablkami ;-)

A masz jakis fajny przepis? Bo ja mam dzisiaj wielka ochote, ale nie na kruche...

Pinka, ja tez nie mam cierpliwosci teraz, kiedys to jeszcze gralam, ale w rasowe gry online typu Lineage (cos jakby WarCraft)..
No chociaz to moze nie o cierpliwosc chodzi.
Czasami mam wrazenie, ze nie mam czasu absolutnie na nic... to juz o grach nawet nie mysle. Bo tak to z Olafem siedze...albo sprzatam...albo chocby teraz-planuje przybycie nowego czlonka rodziny :)

reklama
masala tego posta to nie ja napisalam :-Dale i tak jest na wpol trafiony bo my z emkiem (radkiem) to mowimy do siebie i do malego w brzuchu "misiu" a ja jak sie na niego wkurze to walne RADEK i jest juz dobrze:)a on to potulny jak baranek zawsze do mnie pierwszy przyjdzie - kofany waz:)

Do góry