reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosonozka - witaj :-) to ja chyba będę miała łysolca :-D

witam wszystkie marcóweczki po weekendzie...I znowu nie wiem jak ja was nadrobię :-D pewnie jutro w pracy ;-D

reklama
Bosonóżka - napisz do Skarletki to wpisze cie na liste marcowych mam ( taki wątek na samym końcu...pewnie jak będzie moderatorem któraś z nas to go przykleimy :-) )

ja tylko na chwilę, bo Benito dziś dokazuje - z testem to jakaś masakra wyszła i mało tego, że wydałam 11 euro (my od miesiąca za granicą, więc z kaską krucho) to nadal nic nie wiem. Młodzieniec mnie z ranka obudził, więc stwierdziłam, że dobra okazja na teścik. Ciach prach, poczekałam na wynik - patrzę, że nic więc w kimonko. Teścik został na umywalce, po przebudzeniu podnoszę go, żeby wyrzucić i nie wierzę. Jest druga krecha, słaba, ale jest. M też widział i nie wiem, czy z zaspania i bez okularów nie zobaczyłam, czy po czasie jakieś dziwne reakcje zaszły zmieniając wynik?? no żesz *** na razie drugiego nie kupuję, czekam...

ja też z Piotrusiem miałam zgagę, a był łysy jak kolanko więc wiem, ze z tymi włosami to nieprawda:-D
jagoodka z testem musisz odczekać i powtórzyć, bo wyniku dłuższego niż czas na ulotce nie można brać pod uwagę, bo po czasie występują reakcje chemiczne i dlatego 2 kreska wyskakuje. u wielu moich koleżanek pragnących dzidzię tak właśnie było, nie dały sobie wytłumaczyć, a potem było rozczarowanie. nie mówię, że tak jest u ciebie, może troszkę za wcześnie. powtórz teścik za jakies 2-3 dni.

powtórzę jeśli nie będzie kosztował 11 euro hahaha :-D
właśnie miałam chwilkę i poczytałam na ten temat, więc widzę, że to dosyć częste zjawisko... U nas nie ma parcia, bo mały jeszcze mały i na obczyźnie zaledwie od 1,5 miesiąca jesteśmy. Logika mówi - lepiej nie, serducho wrzeszczy - oj tak! ;-) zobaczymy
co do zgagi - nie miałam a mały łysy nie był :tak:

ja tylko na chwilę, bo Benito dziś dokazuje - z testem to jakaś masakra wyszła i mało tego, że wydałam 11 euro (my od miesiąca za granicą, więc z kaską krucho) to nadal nic nie wiem. Młodzieniec mnie z ranka obudził, więc stwierdziłam, że dobra okazja na teścik. Ciach prach, poczekałam na wynik - patrzę, że nic więc w kimonko. Teścik został na umywalce, po przebudzeniu podnoszę go, żeby wyrzucić i nie wierzę. Jest druga krecha, słaba, ale jest. M też widział i nie wiem, czy z zaspania i bez okularów nie zobaczyłam, czy po czasie jakieś dziwne reakcje zaszły zmieniając wynik?? no żesz *** na razie drugiego nie kupuję, czekam...

jagooodka - kup test w drogerii, wychodzi 50% taniej. Ja w aptece w Berlinie miałam zapłacić 10,95 euro, a rosmanie kupiłam za 3,95 i wyszedł pozytywnie. Tylko poczekaj ze 2-3 dni, żeby była pewność

reklama
Do góry