reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

cześć wszystkim z rana nie powiem żebym była jakaś mega wyspana ale napewno lepiej jak wczoraj zaraz sie szykujemy i idziemy na podglądanko super strasznie sie ciesze że znowu ją zobacze:)

buziaczek dobrze że doszłaś do tego domu i nic poważniejszego sie nie stało

a pozostałym lasencja z bolącym gardłem polecam ssanie landrynek w mega ilościach sprawdzony i skuteczny sposób na ból gardła

to ja zmykam miłej niedzieli

reklama
hej

Cos mi literka 'c' szwankuje , musze ja mocno przyciskac,wiec moge ja czasem gubic ;-)

koncia zdrowka zycze,poszukaj moze jakas apteka bedzie czynna, oprocz tantum verde mozecie sobie wziasc paracetamol (ale sam paracetamol a nie zadne saszetki na przeziebienie z paracetamolem)

masala paracetamol daje rade na lekkie przeziebienia ;-) a jak u ciebie juz gorzej to moze uda sie wyciagnac od lekarza cos mocniejszego?
Ja tu z 2 mc temu bralam antybiotyk 'clonomax'

A i jakbyscie szukaly to tutaj odpowiednik tantum verde to 'difflam spray' moze w uk tez sie tak nazywa.

ide was poczytac :)

Witam niedzielnie:)
Już jako mężatka:-) Wczoraj padnięta byłam tak, że zasnąć z tego zmęczenia nie mogłam, ale warto było, więc narzekać nie będę:tak:
Teraz biorę się za nadrabianie wczorajszych zaległości;-)

Buziaku przesyłam przytulaska :* Masuj dupkę, żeby siniaka nie było ;)

Bodulki chore :* Wszystkie domowe sposoby wypróbujcie i leżcie w wyrku :*

Madzia gratulacje!!!! slub.jpg

Niech mnie ktos dobije :(
dziecko umeczylam kaszlem. Cale szczescie nie mam temperatury, ale ogolnie czuje sie fatalnie. Dzis pojawil sie katar, wszystko mnie boli, ide ten Lemsip zrobie. Moglam kupic wczoraj ta kure zolta pasiona na kukurydzy na rosol. Dzis caly dzien bede lezec. Obiad bedzie z torebki - zapiekanka serowa.

Milego dnia

masala i koncia cholinex nie jest wskazany w ciazy ze wzgledu na zawarte w nim salicylan choliny,ktory moze powodowac jakies powiklania okoloporodowe

z tego co wiem powinno u was byc z Boiron Homeovox lub homeogene 9 na gardlo to lek francuski homeopatyczny oraz na przeziebienie z homeopatii tez z boiron oscillococcinum i tylko paracetamol reszta pod kontrola lekarza mnie meczy choroba juz prawie tydzien pomimo wizyty u lekarza jak nie przejdzie to w tyg znow pojde ale juz do laryngologa

Ja postanowiłam do świąt nie wychodzić z domu, chociaż w PN i WT mam jeszcze zajęcia, ale nie chcę się doprawić :-) posiedzę sobie w ciepełku, to na pewno mi się poprawi :tak:
magdzior, serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

reklama
Do góry