reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Oj Milusia biedny Emek w domu to za ciekawie pewnie nie bedzie chyba że noga szybko sie bedzie goić żal mi go bo ja też już miałam zaszczyt posmakować operacji nogi

reklama
Milutek a to była rzepka czy wiezadła? moja mama pare lat temu miała rzepke laparoskopowo robiona i gdyby nie to ze lekarz nie powiedział jej ze powinna noge cwiczyc od razu to było by wszystko super a tak przez zwłoke w rehabilitacji do dzis mama nogi nie wyprostuje do konca.

No i wątróbki nie było, ani z kota (dobre Ewi!!!), ani z kuraka. Ale za to było kino, Harry Potter i wielgachne pudło pop-cornu. Ale coś bym jeszcze wszamała. Tylko co?

Milutek
, biedny Twój K. I Ty też biedulko zmęczona i zmartwiona pewnie. Trzymam kciuki, za ekspresowy powrót K. do zdrowia!

Scarletka, z włosów do pasa krótkie?!!! Odważna jesteś!!! Ja mam długie prawie do pasa i raczej nie zetnę. Za leniwa jestem na krótkie, bo moje włosy się tylko myje i tyle :-) Dawaj foty kochana, bo umieram z ciekawości!!!!

Papcia- to ja Ci współczuje ze musiałaś mieć przejścia z nogą:(

Olus- więzadła!!! Przeszczep na bazie jego naturalnych z pod kolana na kolana- bo to mu poszły przednie. I masz racje z tym szybkim chodzeniem. to samo nam ordynator mówi ze im szybciej tym lepiej- a jakiś buraczany dr powiedział mu w czerwcu jak miał artroskopie tego kolana ze jak sie zdecyduje na jego plastykę to będzie miał 2 miechy nogę w gipsie. to może od razu by mu tak nogę uciąć- bez jaj. Wiec poszłam i się dopytałam- a tu tylko stabilizator i od razu jak rana się zagoi gonią do chodzenia:)

Bosa- dziękujemy:);-).....ja zajadam się ciastem od koleżanki:)

Milutek- będzie dobrze wiadomo ze po peracji bolec musi ale zobaczysz nawet sie nie obejrzysz a M bedzie smigał:tak::tak:

a ja od wczoraj mam taką zgage ze zawriuje normalnie!!!!!!1 wczoraj wieczorem zjadłam bigos mega pikantny mi wyszedł i do tego zagryzłam kanapkę z nutellą no i cozka z głowy zgaga jak nie wiem co nic nie pomaga:no::no: juz no more bigos:wściekła/y::wściekła/y:

Milutek- będzie dobrze wiadomo ze po peracji bolec musi ale zobaczysz nawet sie nie obejrzysz a M bedzie smigał:tak::tak:

a ja od wczoraj mam taką zgage ze zawriuje normalnie!!!!!!1 wczoraj wieczorem zjadłam bigos mega pikantny mi wyszedł i do tego zagryzłam kanapkę z nutellą no i cozka z głowy zgaga jak nie wiem co nic nie pomaga:no::no: juz no more bigos:wściekła/y::wściekła/y:

Ja tez mam taka nadzieje i znam mojego eMka na tyle ze wiem ze bedzie robic wszystko zeby szybki śmigac:):)

Ja dzisiaj jadłam u koleżanki na obiad właśnie bigos- pyszny był:) i dodam po cichu ze mi oczyścił jelita:) czego mi właśnie brakowało:)

Milutek mojej mamie mowili ze najlepszy jest rowerek stacjonarny bo nie obciaza a rozrusza.Powodzenia zycze i wytrwałosci bo wiadomo ze faceta jak cos lekko boli to jest jak dziecko;)
Pinus zgaga,nie zazdroszcze,moze soda pomoze?to sposob mojej tesciowej;)

Oczy mnie cos bola ,chyba czas odstawic kompa;) ide do wanny i spac.kolorowych snow babulki;)

Milutek mojej mamie mowili ze najlepszy jest rowerek stacjonarny bo nie obciaza a rozrusza.Powodzenia zycze i wytrwałosci bo wiadomo ze faceta jak cos lekko boli to jest jak dziecko;)
Pinus zgaga,nie zazdroszcze,moze soda pomoze?to sposob mojej tesciowej;)

Oczy mnie cos bola ,chyba czas odstawic kompa;) ide do wanny i spac.kolorowych snow babulki;)
Ooooo dzięki za rade- siostra eM ma taki rowerek to się pożyczy:) I masz racje chłop chory- to nic innego jak duże dziecko:)

hej!

ja dziś pijana ze szczęścia:cool2:

agnes a jaka szkoła u Was jest dla 4 latków? tak jak u nas przedszkole? czemu tak w trakie roku? bądź dzielna:tak: Karolinka będzie w szale zabawek i towarzystwa i szybciutko jej czas minie.

scarletka auć! ścięcie długich włosów...przemyślałaś to dobrze?;-) jak efekt?

magdzior storczyki za małą doniczkę miały? jaką ziemię dawałaś?

agacina ale jaja z tym bałwanem:-D to aż taka rzadkość u Was?

futrzak u nas też bez 2 autek nie ma życia:no: ale pretekstu do spaceru brak:sorry2:

Madzik w UK dzieciaczki rozpoczynają szkołę wcześniej, jak skończą 5 latek albo 4,5. Karolinka konczy w grudniu 4 i pół, dlatego zaczyna już szkołę. A poza tym tutaj zależy też w jakim miesiącu dziecko się urodziło, dzieci zaczynają szkołę albo we wrześniu albo w styczniu, a nie tak jak w Polsce tylko we wrześniu. Dla mnie to zdecydowanie za wcześnie dla takich maluchów na szkołę :no:

reklama
No mi takich malych szkoda czasami, ale prawda jest taka, ze np Olo nudzi sie w domu. No i szkola zwykle kolo 9 sie zaczyna wiec nie tak jak w Polsce, ze np u nas, z racji braku sal rozpoczynali lekcje o 7.30..I takie dzieci oderwane od rzeczywistosci...

Sluchajcie, nie gniewajcie sie na mnie, ze tak z doskoku co chwila, ale sie nie moge pozbierac jeszcze. Do tego jutro mam dzien zajety od 9 (polozna) do 4.... Wiec moze wroce do domu jak juz bedzie ciemno...
Trzymajcie sie Kochane i Martus- tez dodalam swoje 3 grosze- wiesz gdzie ;)

Do góry