reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ruda ja dzis tez tylko czytam bo jakos brak mi słow;)
Marta no to super ktos Ci prezent zrobił tymi ciuszkami;)

Byłam przed chwila na spacerze z psem bo M jeszcze w pracy i wiecie co ,jest okropnie zimno,brrr -10st i troszke pruszy snieg.
Chyba tez pojde juz do wanienki i lulu ;)
Do juterka laseczki,spokojnej nocy:)

reklama
Ewi, ja też nic nie dostaję :-( I jeszcze jakie przejścia miałam, jak postanowiłam zakupy zrobić;-) Ty fuksiarko masz chociaż pod nosem super lumpka!
A mi się udało efekty moich łowów na brytyjskiej ziemi wrzucić na wątek wyprawkowy! A kota mi nie ułatwiała ;-)

ja własnie postanowiłam zrobić liste brakujacych rzeczy w sumie pierdułki mi zostały bo to co najważniejsze już mam właśnie em był dzisiaj odebrac łóżeczko
u nas już-15 stopni brrr za to pies miał frajde bo w końcu mogł sie wytarzać w śniegu a on to uwielbia za to ja znowu sama w nocy bo emek na nocce
Scarletka dziekuje za przepisik na sernik

Mi koleżanka zaoferowała za 200zł łózeczko z szyfladą i z materacykiem i krzesełkiem do karmienia. Krzesełko też drewniane. Te wszystki kolorowe mi się nie podobają. Podobno w dobrym stanie i dobrej jakości. Jutro jadę zobaczyć i jak będzie ok to kupimy:) Już po mału kolekcjonuję wszystko dla maluszka:)

Kasia u mnie też tak zimno więc termometry muszą być dobre:)

Same weteranki się wieczorkiem zebrały hehehe

A i jeszcze mialam napisac,ze wspolczuje takiej podrozy bosonozka nie dosc ,ze stresu sie najadlas to jeszcze koszmarna podroz do domu!
Ja mialam rozne przygody jak latalam kilka razy z ie do polski z malutkim synkiem (czesto lecielismy sami jak moj m. pracowal)
Raz jak Bartus mial 7 mc zamiast w krakowie (gdzie moi rodzice na nas czekali) wyladowalismy w warszawie (to byl luty, snieg itd i w krk nie dal rady ladowac). W wawie z wozkiem,torbami i malym dzieckiem wysiedzialam sie kilka godzin- no bo gdzie by ktos pomyslal ze matce z malenkim dzieckiem nalezy sie pierwszenstwo przy wejsciu do autobusu ;-) jak juz sie dostalam okazalo sie ze autobus sie zepsul i trzeba sie przesiasc do kolejnego, potem jazda z wawy do kielc- wysadzili nas na obrzezach bo autobus jechal do krk. Ale na szczescie synek byl bardzo grzeczny i super zniosl cala ta podroz.
lece na wojewodzkiego :)

Ja właśnie poszperałam na allegro u gościa od którego brałam już wcześniej kilka rzeczy i w sumie oprócz poscieli na wszystkie pierdułki typu wanienka przewijak proszek itp potrzebuje220zl czyli nie jakoś specjalnie dużo
aż mnie oczy szczypią od tego komputera ale to wszystko takie słodkie że nie moge sie odkleić
kto mi przyśle kisiel fisiel?

Witam Mamcie:)

Pierwszy raz się pierwsza witam co u mnie jest dosyć dziwnym zajwiskiem bo ŚPIOCH ze mnie straszny!!! Oglądałam gdzieś do 2 w nocy film o dzikusach i beznadziejnie się skończył. Tylko się wkurzyłam że tyle czekałam na koniec i że coś się wydarzy a tu nic nie wiadomo...

Papcia masz wybranego jakiegoś najtańszego sprzedawcę? Bo ja też chcę wszystko na allegro pozamawiać bo nie chce mi się wcale z domu wychodzić ale jakoś nie mogę trafić na kogoś kto by miał wszystko co potrzebne. Podeślij mi jego linka plizzz:)

reklama
Hej Mamusie ;))))

Ja też sie podziele z Wami tym co zakupiłam... a więc...

Łozeczko....
Prosti duo Łóżeczko dziecięce od producenta (1335493859) - Aukcje internetowe Allegro oczywiscie do tego łóżeczka dokupujemy MATERAC - Gryka Pianka Kokos....

Pościel.... - http://allegro.pl/posciel-14cz-90-120-baldachim-moskitiera-gratisy-i1338518794.html - Komplet Różowe Literki ;)

i wózek po który jedziemy na weekend... Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe... tylko ze ten kolor a wózek WARRIOR... i czarne felgi ;)

może być?? Jak Wam sie podoba ?? Buziakiiii :*

PS: już powoli wymiotuje wybierając kolorryyy itd... jak sie ciesze ze już z głowy, az mi lżej....:-D:-D:rofl2::rofl2:

Do góry