reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam was dziewczyny :-)
Czytałam was wczoraj przez telefon ale za każdym razem kiedy kończyłam stronę już mi dochodziły kolejne :szok: tępo niesamowite :-D
futrzakowa też słyszałam o rozciąganiu pewnych części ciała podczas ciąży i pomagają podczas porodu :-) oczywiście jeśli ktoś ćwiczył regularnie :-D

u mnie narazie wie męzuś i moja najlepsza psiapsiółka. Męża o mało o zawał nie przyprawiłam. Robiłam test około 5 rano( i nastawiałam sie na jedną kreche -staralismy sie juz prawie rok o dzidziusia) i jak tylko zobaczyłam dwie to wypadłam z łązienki jak oparzona cała zpłakana i krzycze będziemy mieć dzidziusia tatku , aż że mąż mocno spał to wstał strasznie wystraszony i najpierw musiałam wysłuchać że chciałam Go zabić ale zaraz po tym jak dotarło co sie kroi był bardzo szczęśliwy. Przyjaciółka też szczęśliwa bo wiedziała jak sie łame tym ze nie mogę zajść. Rodzice dowiedzą sie za tydzień na rodzinnej imprezie:)wiec relacja w sierpniu;-)

Mój tato po wieściach o malutkiej fasolce w brzuszku wszedł na allegro i zaczął szukać wózków:) witam wszystkich:)!

Hej Marcóweczki !
u mnie wszystko dobrze , serduszko maluszka bije ma 3 mm !!! wszystko w porzadku !
Pozdrawiam :)

gosh...ja słyszałam że mój teściu już planuje kupno wszystkich mebelków dla dzidzi... muszę mu przy najbliższej okazji wytłumaczyć że takie sprawy ja z przyjemnością pozałatwiam :-D

reklama
Do góry