reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry mamusie.Ulalaaaaaaaaaaa ile musiałam nadrobic czytania a czytania!! ;))) hehe

Kaisienka - czekam na wieci ;)

reklama
Wybaczcie ale 12 stron po 20 postów nie dam rady nadrobić:no::sorry2:.
Bossze - normalnie wysiadam, wzięłam prysznic i znowu ze mnie cieknie:angry::crazy::crazy:. I zaczyna mulić.
Już z domku nadaję;-):tak:. Podróż minęła tym razem bez przygód;-):tak:. Młode mega zadowolone pobytem w Warszawie:tak: - Olek to jeszcze 10 nocek chciałby zostać:tak::-D:-D - taki zadowolony.
Dziś mieszkanko muszę z grubsza i cieńsza ogarnąć bo zostaw chłopa na 4 dni samego - leniowi nawet gotować się nie chciało:no::sorry2:.

marta to i tak masz super, bo mój jak zacznie gotować, to wszystkie gary, sztućce i talerze idą w ruch.. a potem ja sprzątam:wściekła/y:

literki zjadasz... nie przejmuj sie, ja to w ogole po chinsku pisze, musze sobie klawiature na polska przestawic, bo polskich znakow nie mam :-D

kurczę nie dajecie szans na nadrobienie! :szok:;-)
widzę, że temat problemów ciążowych, porodów na topie.
Z własnego doświadczenia dziewczynki doradzam ruch! Jeśli tylko wszystko jest w miarę ok ruszajcie się! Ja miałam problem z niewydolnym łożyskiem i trochę skurcze za wcześnie się pojawiały, ale robiłam piechotką 4-6km dziennie, do tego rozciągałam się w domku, ćwiczyłam kręgosłupek i wszystkie mięśnie które potrzebne są przy porodzie. Mimo, że startowałam z lekką nadwagą przytyłam 12 kg, miałam super wyniki i żadnych problemów z ciśnieniem itp. Poród też poszedł sprawnie. 2 tyg. przed terminem poszłam na wizytę kontrolną a babka do mnie co ja robię, że przecież u mnie rozwarcie już jest na 3 cm i poród w toku, że jeśli w nocy nie urodzę, najpóźniej nast. dnia o 15 mam być w szpitalu. Nie czułam się porodowo i nie chciałam leżeć bez sensu w szpitalu, więc rano ze skurczami jeszcze poleciałam na zakupy, potem spacerek z m, na koniec ostatnie serduszkowanie i do szpitala. O 20 synek był już na świecie!
Wiadomo - to nie bajka, ale trzeba mieć dobre nastawienie, w chwilach kiedy ma się dość powtarzać sobie, że już nie ma odwrotu, więc im wiele sił włoży się w to co się dzieje, szybciej będzie po wszystkim :tak: a potem już jest dzidziuś, więc reszta nie ma znaczenia.... :-D

czesc czy moge dolaczyc do marcoweczek ? :) wczoraj bylam na wizycie i potwierdzily sie przypuszczenia o fasolce :)
termin wg OM to 9 marca :)
ogromnei sie cieszymy :)

reklama
Do góry